| Denisaaa08 a întrebat:

Buna TPU! Ce trebuie sa fac ca sa devin cântăreața? Dau funda

Răspuns Câştigător
| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Ce fel de cantareata? Cineva care vrea sa fie cantaret de muzica rock va avea cu siguranta alt 'traseu educational' fata de o persoana care vrea sa cante opera. In general sa ai talent, sa exersezi, sa inveti partea teoretica. De preferat e sa inveti sa canti la un instrument macar, poate si partea de productie daca esti curioasa si sa faci o intelegere de preferat cu o casa de productii (poti si sa iti produci si singura melodiile, dar e mai dificil). E greu de spus cu exactitate. Trebuie sa iti gasesti un stil muzical si sa exersezi ca sa fii cat mai buna. Sunt multi artisti ce au ajuns buni fara a fi terminat o facultate, dar si multi oameni ce au terminat o facultate in domeniu si totusi nu lucreaza in industrie. Totul depinde de talent, nororc si cum te lansezi. (una e sa semnezi cu o casa de productii importanta si alta e sa scrii tu versurile, sa produci piesa si sa o pui pe YouTube...) Sunt extrem de multe variabile, sa stii. Ai putea participa si la concursuri (cum ar fi Vocea (Romaniei) etc), in felul asta 'atragi' cativa oameni care poate te vor urmari in continuare.

| rosessunflowersandlillies a răspuns (pentru rosessunflowersandlillies):

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale, am scris in graba, imi pare rau.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mergi la un expert muzical sa te testeze daca ai voce, daca cunosti motele muzicale si cheile, daca stii sa canti dupa o partitura samd.
Casele de cultura si Tineret din fiecare judet au asemenea profesori/ experti muzicali.
Dupa testare, daca ei considera ca esti buna, poti lua ore cu ei sa te perfectionezi si ulterior poti canta singura la concursuri locale si usor-usor mai tarziu la cele inter-judetene samd.

| Catrice a răspuns:

Of of copii astia...
Parca vroiai actriță la Hollywood...

| Lukasssz a răspuns:

Daca ai pile nu ai nevoie de voce neaparat tinand cont ca pe net sunt "autotune", poti sa canti ca o morsa esuata la mal, daca ai pile poti sa ajungi oriunde vrei tu.

| mihaela000ela a răspuns:

Daca ai talent, trebuie sa muncesti sa-l fructifici.