| elenaelly1234 a întrebat:

Ce trebuie sa fac? Un baiat nu ma baga in seama de ceva vreme. pentru ca alt baiat vrea sa fie cu mine. dar eu nu vreau sa fiu cu el. ci vreau cu celalalt. ce trebuie sa fac? sad

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vorbesti cu amandoi.
Spune-i celui pe care nu-l doresti ca esti indragostita de altcineva. Daca ii permiti sa se apropie de tine, iar tu nu ai sentimente pentru el, o sa-i faci mult rau.Lamureste situatia si o sa fii mult mai linistita.
Pe urma, il vei putea aborda pe baiatul pe care-l placi!

O seara placuta

| Gabitzzza a răspuns:

Dupa parerea mea stai calma nu te alarma, orice problema e rezolvabila oricat de incalcita ar putea parea ea. Dupa parerea mea ar trebui sa il ignori total pe cel care vrea sa fie cu tine sa nu ii mai raspunzi la nimic si sa ii explici celuilalt ca nu e nimic intre voi si dimpotriva, te enerveaza. Sau poti sa mai faci o strategie asta poate e putin trasnita laughing. Sa nu ii mai raspunzi celuilalt la mesaje etc. si sa il rogi pe cel pe care il placi sa te ajute. Ajutorul va consta in a-l certa putin pe cel pe care te vrea fiind incurajat sa te lase in pace pentru simplul motiv ca esti cu cel pe care il placi poti sa-l rogi sa faca asta poate asa va intelege si el lucrurile laughing

| DenisaDeniiiTpu a răspuns:

Spune-i în faţă fiecăruia adevărulwinking

| TizZu15 a răspuns:

Sa te apropii mai mult de baiatul de care iti place si sa ii spui celuilalt ca n-are sanse.winking