Eu sunt călător in lume visul meu e sa cunosc cât mai mult sa descopăr necunoscutul am terminat Europa de vizitat acum încep America?
Am crescut intr-o familie dezbinata cu o situatie materiala EXTREM de naspa si cu un tata violent ( si asa e putin spus ) care m-a batut de m-a stricat si mi-a distrus increderea in mine si o perioada abia am rezistat ca sa nu ajung carpa altora. Visul meu a fost sa intru in armata si sa ajung cat mai sus posibil si cat mai bine vazut. Si am intrat si cu putin noroc am ajuns intr-un loc foarte bun, am cunoscut f multi oameni de la care am avut ce invata ( si bune si rele ce-i drept ), am vazut o groaza de locuri, am interactionat cu militari din mai multe tari ( americani, englezi, francezi etc ). Am ajuns sa fiu independent din toate punctele de vedere ( singur stau, imi platesc facturile singur alea alea ), de bani nu duc lipsa, daca de ex am chef sa ies acu in oras la o friptura pot sa ies linistit ca am de unde sa dau, pe luna economisesc 1000 de lei spune-mi tu ce-mi mai trebuie? Sala fac, lupte am facut si stiu sa ma bat plus ce am prins din armata deci is bazat si acolo. Ce nu am... hmmm sa zicem o prietena dar asta se rezolva cu timpul ( 1, 90 am, frumos is, bani am, independent sunt, tatuaj am ( daca conteaza ). Cu alte cuvinte am lucrat ca sa imi indeplinesc visul.
Foarte tare
Ca tot esti in armata, sunt fete pe.acolo,merita sa ma duc?
Da, sunt si fete dar nu sunt asa multe. Acum depinde ce te astepti ca e in armata.
Ca tot imi place, după ce termin postliceala de asistenta medicală o sa intru ca asistenta în armata si te vor instrui la fel ca pe un Soldat?
Dupa terminarea scoli profesionale vreau sa ma angajez ca mecanic, iar cand o sa implinesc varsta de 22 ani o sa ma angajez ca sofer de tir.
Dau la ecologie / unatc / limbi straine
Imi gasesc pe una sa ma intretina
Ma distrez.