| blackheart26 a întrebat:

Bună TPU! Cea mai bună prietenă a mea are relatie de aproape 2 luni de zile, eu sunt single, mă înțeleg super bine cu ea, îmi este ca o soră, ea este lesbiană și are relație cu o fată, tipa respectivă este foarte posesivă din spusele prietenei mele, dar pe ea nu o deranjează lucrul acesta, i-a dat contul de Instagram și Messenger la cererea iubitei sale bineînțeles, i le-a dat ca să se asigure că nu Înșeală, vorbesc de dimineața până seara, urmează sa se întâlnească, vreau sa precizez ca prietena mea are 18 ani iar iubita ei aproape 15, pe ea nu o deranjează diferența de vârstă, doar că prietena mea cumva a devenit obsedată de ea, vorbește non stop cu ea iar noi de abia mai avem timp să discutăm. Am încercat sa o înțeleg, dar deja este foarte exagerat, își vorbesc de la ora 9 dimineața pana la 3-4 dimineața non stop, ce ar trebui să fac? Nu vreau să mă bag la ele in relatie dar timpul cu prietena mea e tot mai puțin sad

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i prietenei tale ca de mai are chef de tine si pretuieste prietenia voastra, sa-ti spuna clar si cinstit si sa-si faca timp macar 1 ora (cand doreste ea), dar sa fie in ora aceea NUMAI cu tine, nu si cu altii, nici macar online sau telefonic.
Este bine sa spui lucrurilor pe nume si sa faceti reguli clare pe care sa le respectati amandoua/amandoi.

| blackheart26 explică (pentru Violleta2022):

Ne mai jucăm jocuri online împreună (Freefire) dar foarte rar singure, trebuie și iubita ei ca de obicei să joace

| Violleta2022 a răspuns:

Eu vorbesc de intalnire afara, in viata reala, nu de cea online, care oricum este fake.

| blackheart26 explică (pentru Violleta2022):

Stăm în orașe diferite, ne întâlnim luna viitoare.

| Violleta2022 a răspuns (pentru blackheart26):

Atunci este o relatie fake, de amicitie, ca asta nu poate fii "cea mai buna prietena" decat in imaginatia ta.
Da-i pace, ca nu merita efortul!
Fa-ti o prietena reala, cu care sa iesi afata, si sa vorbesti fata in fata.