| Anonim_6126 a întrebat:

Buna TPU :*.
Cel mai bun prieten al meu mi-a spus ca ma iubeste, totul a fost OK
pana intr-o zi cand a inceput sa-mi zica de o fata :-s, iar acest lucru m-a deranjat fiindca si eu tin la el :-s, iar el stie asta. Inainte sa-mi spuna ce simte pentru mine, imi spunea tot. Chiar nu stiu ce sa mai cred straight face, ma iubeste sau nu straight face? Mie teama ca acest lucru sa nu ne indeparteze. Help sigh >big grin

Răspuns Câştigător
| BeYourOwnMaster a răspuns:

Duca sunteti prieteni foarte buni cum spui, nimic nu o sa va indeparteze.Incearca sa vorbesti cu el si sa ii zici ca nu e ok pentru tine sa vorbeasca despre o alta fata, ca te simti aiurea pentru ca tii la el. Explica-i ca vrei sa fie totul ca inainte cand iti spunea totul si dovedeste-i ca tii la el si ca iti pasa. Daca intr-adevar te iubeste mai mult decat pe o prietena poate incerca sa iti vada reactia cand iti zice de o alta fata.Doveste-i cat de mult vrei sa fii prietena lui si poate cine stie...ve-ti ajunge mai mult de atathee heeBAFTA.:*:*

1 răspuns:
| maria_9426 a răspuns:

Buna.
Nu e bine ca te iubeste asa.ca pe o fata cu ca pe o prietena daca intelegi ce spun, pentru ca in felul acesta pune in pericol prietenia voastra. Poate ti-a spus de acea fata ca sa te faca geloasa sau ceva.
Incearca sa vorbesti cu el deschis sa ii spui direct nelamuririle pe care le ai.
Pa, pa.