• Ai parfumul meu in bluza ta si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata ta •
• Ma urastiii? ? Problema ta !
• Ma respecti ? ? Si eu pe tine!
• Ma copiezi ? ? Nu`mi ajungi nici pana la degetu` mic de la picior!
• Ma invidiezi ? ? Ai de ce !
• Ma barfesti? ? Bravo. N`ai de cat !
• Un sfat ! ? Nu te lua de viata mea !
• Regretzi ca m`ai cunoscut ? ? Mi se rupeeee !
• Ma iubesti? ? Ce bine! Si eu pe tine !
• te-am amagit ? ? N`a fost cu intentie !
• te-am insultat ? ? Foarte bine! Meritai !
• te-am jignit cand nu era cazu`? ? Iarta`ma!
• Indrazneata ? ? Daca tu esti pampalau !
• Incapatanata ? ? Pana peste masura !
• Ce fac cu viata mea ? ? Nu`i problema ta!
• Ai zis ce`ai vrut ? ? O sa asculti si ce nu vrei!
• K sa te multumesc ? ? N`o sa ma schimb !
• Rea? ? Cu cine merita !
• ti-am zis ca te iubesc ? ? Am fost sincera !
• Bunu` meu simt ? ? Depinde de al tau !
• Sincera ? ? Da, orikt de dur ar fii adevaru` !
• Geloasa ? ? Da, chiar daca nu`mi dai motive !
• Te urasc ? ? mi-ai dat motive !
• Impunatoare ? ? Ptr ca stiu ce vreau !
• Originala ? ? Mereu !
• Devotata ? ? Ptr ca stiu sa`mi mentin prieteni !
• Copiata ? ? De fiekre data !
• Tupeista ? ? Ptr ca tre` sa fiu mereu deasupra ta !
• Vrei sa`mi devi prieten ? ? Demonstreaza ca meriti !
• Indiferenta ? ? Dak nu ma interesezi !
• Parshiva ? ? Datorita unoraaa` dintre voi !
• Te deranjez ? ? Iarta`ma, dar chiar nu`mi pasa
?Incerci sa ma schimbi ? … Nici o sansa
?Te legi de viata mea ? …. Inseamna ca nu ai viata
?te-am jignit ? te-am lovit ? …… Meritai
?M`ai mintzit ? …. Proasta mishcare
?Sa risc ? …. Tot timpul :X
?Sa iubesc ? … Incerc
?Sa sufar ? … Nu prea cred
?Sa`l inshel ? …. Pe el niciodata :X:X
?Iti pare rau ? …. Prea tarziu
?Barfele voastre ? … Nu ma afecteaza cu nimic
?Vorbe ? …. Doar fapte
?Prejudecatzi ? …. Niciodata
Ma critici ? … Ok , eu imi traiesc viata )
?Fantezii ? …. Doar realitate
?Prea mica ? … Nu , doar voi suntetzi prea mari :X
?Eleganta ? … Niciodata , doar copiata
?Sa iert ? …. Tot timpul
?Sa uit ? … Niciodata
?Sa`mi iei ce`i al meu ? :O …. Ce`a mai proasta miscare
?Sa gresesc ? … Tot timpu`
?Sa ma indrept ? …. De multe ori
?Ma acceptzi asa cu sunt ? …. N`o sa regretzi :X
Plecând prin diferite stari in functzie de combinari )."
Eiii bine nu incerc sa te conving… Dar daca n`ai stiut, astazi e soare in loc de frig :d."
Imi alerg timpul . Imi aleg tipul preferat de baiat…"
"Itzi spun … Sa nu ma intorci iarashi din drum … ."
"Ei mi-au spus ca timpul trece tic-tac…tic- tac. Ca treaba se raceshte. :
"Sh n`am de gând, sa te mai las curând… Sh totushi ma crezi pe cuvânt, chiar daca o iei razând. ."
"Intr`un final, neashteptat… Lumânarile se aprind. Sh`aprind durerile ce sting, amintiri aprinse ce ating…"
Intr`o oarecare masura e tare… Sa crezi macar pentru o secunda ca ai lumea la picioare. ."
"Se spune ca iubestiodata in viata, o singura iubire… Atunci cum se face ca suferim la orice despartzire? ."
Ciudat, inca iti simt absentza, pare aberant… ."
N`am dor de casa ca nu m`am pocait. Sh lasa`ma frate sa rulez linistit. :d
"Ochi reci de gheata, suflete calde le ard! Dk lashi afara sentimente, clar, devi slab! ."
Sh am intzeles odata cu timpu` ca nimic nu`i moca!"
Acum vreau sa intru in lumea tha, se poate? ."
Daca vrei sa pleci sa stii ca nu e vina mea. N`o sa ma convingi, nu e vina mea. ."
"? Vreau sa zambesc,e dimineata . Tre’ sa’mi pastrez pofta de viata ! ?"
"? Potzi sa ajungi repede sus! Cu un compromis in plus ! ?"
PoaTe sa se puna si-n cuR si-n Kp . K tot de MiNe aRe drag "
"? Dar esti departe! Te vreau aproape ! ?"
Si am alergat sa invatz sa visez! Si am alergat sa invatz sa iubesc. ! ?"
"? Stiu ca sunt pe lume mii de flori !Dar numai tradafirii imi dau fiori ! . . ?"
RĂSPUNDE
elly
Mai 23, 2011 @ 11:52:57 [Edit]
arfa din tine, suge`0 qum stii` tuu` mai bine … Te ia cu el, tuu` ai vrut, dar el se pisha` pe tine, si m` alege pe minee3`
Bah fetelor nu mai plangeti ,radeti chiar daca e greu,dati -le tuturor o lectie de viata
Ar trebui sa vezi adevaratele comori…nu toate pizdele sexy de langa aviatori….
Numai tineti evidenta…daca plec doua zile incepe concurenta
Nu vreau sa ma schimb…pan` la urma e cel mai important sa te simti bine-n pielea ta
Nu-mi spune ca sentimentele au ruginit in noi….Eu voi fi tot una…cand vor pica din cer soarele si luna
Dar n-are sens…:XSi ies din cadrul tau sa-ti dovesdesc ca traiesc intens…:XAm succes !
Fara lycra sau solar,asta e bronz natural…si special pentru tine,tu cea care te uiti la mine,sunt mai buna si mai frumoasa ca tine :X
Sa Fie Pentu Toate Fetele Kre Ma Vorbesc ) Pt Toate Domnisoarele Si Zdrentele Kre Ma Urasc :X Pt Vbele Lor De rahat Kre Niciodata Nu M`au Afectat
Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju`
Respectul ee ceeaa ` ce primesti pentru ce faci` . tu ma respecti pe mne . si eu din respect ma pisJ ` pe tinee . ;x
Iubeste`o numi pasaa … Pastreazoo` de tOtt` . iar pe minee ca`ndd ma privestii` sa te lingii pe b0tt`
Tacci e un cuvant` pOtrivit pentru.` tne !` pai` de cand vorbeSTi` Tu de mne ? Inchidetii guraa . StapanesTets`i ura FolosejTe`tsi gura dOar aT`cand suGi` pl`a !
Ador[sa te ador] .cand adormi in bratele mele.Ador[sa te simt] .langa mine.Te privesc si imi doresc ca NIMENI sa nu imi fure visele , caci ele ma tin puternica .cand nu te gasesc.
• Tine`ma aproape pentru ca s`ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant,in timp ce tu erai ocupat sa colectionezi pietricele
Nu mai esti la fel. De aia ai pierdut. Daca tot te schimbi, schimba.te cum erai la inceput. Poate doar asa iti vei aminti clipele frumoase, visele ce nu se uita orice ar fi. ;;] Uita tot ce.ai pierdut, tot ce.ai vrut, tot ce n.ai avut … uita timpul ce.a trecut… orice sfarsit, e un nou inceput.
Jocul tau il iubesc, soaptele ma ametzesc…cand imi spui vorbe dulci, stiu ca vrei sa ma seduci ;x
Zic adi0 el zice te r0000g nu pleca! [-xp
Numai incerca,nu ma int0rc langa tine...numai existi ptr mnee[]
Totzi ma stiu d fata rea Dar am inima si eu Chiar daca am sange rece Eu stiu sa iubesc cat 10
Am 2000 de motivee`…Ca sa fiu cum vreauu` sa fiuuu![]
[;x] uresc baiatu` . Care ma doreshte ` . Iubesc baiatu` Care mah iubeste ` Q suflet bun ` Shi cu vb`e bune ` Q el m`ash ducee ` La capat de lumee
?•¦° °Ca orice basm,incepe cu "a fost odata" ! Un baiat si-n gandurile lui mereu aceeasi fata. ! • •¦°
Si tu ma certi . Ma certi pentru ca iti place sa ma ierti !
Teeee Iuuuuuuuuuuuuuubesc;x
"´•*´ ?"Priveste in Ochii mei! Si spunemi ce Vezi!?";x´•*´ ?"
"Voi fii mereu aceeasi fatha cuminte,cu acelasi zambet usor ironic pe buze…care ascunde multe…[]"
""Multzi ma stiu … putini ma cunosc … multzi ma vor …unul singur ma are ""
"" . Itsi spun acum ce`mi spuneam sji mie : nu e totul perfect dar o sa fie ! ""
"Spunei stop cand te streseaza…explicai ca exagereaza…nu intelege?abereaza?Spunei PA si se calmeaza"
"Jtiu Ce Vrei • Jtiu Ce`tSi Trece Prin Cap • Dar Nu IntSelegi Sunt Un Vis Ocupat!"
"Te aprinzi usor doar cand ma privesti… Ai mintzii orice sa ma cuceresti"
"Poate ai tot, poti sa treci peste , poate totu e o simpla poveste….Dar nu ceda. plangi cat inca mai poti …ca tine sunt putine dar ca EL sunt toti !"
"Si poate crezi ca gresesc…E felul meu de a fi…Nu ai inteles tu,va intelege altu’ a doua zi"
"Cu indiferenta ta mai facut tare…acum nu`ti convine dar incet incet calc pe urmele tale…si dabia acum vezi si u ca indiferentza doare"
RĂSPUNDE
Te Iubesc Iulian
Apr 22, 2011 @ 23:33:19 [Edit]
Te IubeSk In sStil FitSoOs[]PeE SistEm PeRICuLoS[:-X]`!
RĂSPUNDE
Pustoaika
Apr 22, 2011 @ 19:47:04 [Edit]
Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu :X
RĂSPUNDE
Te Iubesc Iulian
Apr 22, 2011 @ 23:34:07 [Edit]
Mistoo Imi place>;d…Ciq` o IubeSti Maa.:O:O.Ciq` e La Inima Ta.
Ia` Jura`te Qm` e Mai Rau cu Numai St` In SufleTu Tau
Jura`te In FatSa Ei cu Numai St` Yo Ochii Tai.
Hai LaSa`ma In ***` cu VrajeaLa Ta
Prietena ta e obsedata! Daca vreau ti.l fur nebuno! =]]
am sa plang pentru tot ce’am trait…am sa plang pentru cat ne’am iubit…daca’i stii cat as vrea sa’ti vb…sa’ti mai spun ca si azi te iubesc…na fost nici’un vis in care eu nu te’am atins mie dor de tine in fiecare zi….cine m’ar iubi nu te poate inlocui ca tine nimeni nu va mai fi…as face ori ce SA TE MAI POT AVEA chiar daca esti acum cu alt cine va
A ieSit La inteRvaL
O FATA cu StiL ShukaR
E mumoSA, aRe taLent
Si fitSe din occident
SufeRa doaR pe vaLoaRe
MiRu’ EI nimeni nu’L aRe
MoaRe Lumea se oFtica
fata ESte de eLita
Imi zici ca e gOlan…da stiu bine… Dar golanu` asta ma iubeSte pe mine…`
ti-am mai spus de atatea ori
nu ma`npaci numai cu flori
`Nu intelegi , nu simti , Si nu sti cum sa faci
Eu nu cred in tacere Nu vreau sa taci!
NU Te mAi juCa.CanD o S-O pieRzi.O sA-ty paRa Rau.O sa veZi.ChiaR dAcA acum Nu CreZi` []
`Daca pana ieri plangeam dupa noptile in doi
`De azi urasc sa privesc pozele cu noi
`Urasc sa fiu la zid in viata mea
`Te rog dispari si uita de el si ea :p
`sti`…Dorintzele sunt pe gratis ;x… Eu Nu` ! ….
Nu`tzi promit nimic . Da` gandeste`te un pic . nu ma ai pe mine , n`ai nimic "
Spui ca`i pusht0aik` si nu`tZi plc`asa…dar asa cum e ea` tZi`a furat inima.cat vrei tu sa pari de Gig0lO.cand ii vezi 0chish0rii itZi piere chefu` de`a face misht0 !
0 Barbie d` piatra sh fier, plange si t` striga la greuu . Pl0aia ii ineaca plansuu, iar tuu nu`i vezi decat surasu.`
Nu vreau sa`l despart de aia . Ca sta bN asa . .ஂdaR cum sa scap d el?! K`a devenit un tampit . Vine la mine cu texte de geNu:♥"sunt indragostit" ♥
Ѳ.Imi zice : "Hai sa ramanem amici!"…ce cliseu.ce cuvinte mici… …zic: "ooh.te-as injura…da ink te vreau "…Ѳ
.E un jOc ce tu l`ai inceput.si ai trisat. n`ai dc sa regreti ca la finaL ti-am dat sah mat
•♥•A TreCuT aTaTa VreMe sh`Înk Nu a DisPaRuT••RaSa De Pryetenyy FaLșy Pe CaRe N`ași fyy vRuT Să`y fyy aVuT•♥•
""][=-[--TrAyEsThE In AsHa`FeL Sa NoO tZy Se ObSeRvE PrEzHeNtZzA.DaR cand pLeCy DyN LoKuL In CaRe Ay TrAyT Sa TzY Se SyMtA AbSeNtZzA -- ]-=]["
"- EU sunt nenorocita` fara d care n`ai putea s traiesti` ! Inima mea N`o dau oricui . Vezi sa Nu`mi gresesti` ! ;x
- Orice s`ar intampla. el p mne` ma iubesjte. Eo sunt printsesaa`lui. Sji`fara mnee . nebunejtee`!
Snt diferita, cand lumea e la fel gandesk diferit! De aia m`ai ales p` mne ca tsi-am dat d `gandit
Fericirea ta a devenit un simplu mit, acum zambesti d0ar cand certurile i`au sfarsit
Fa ca zambetul tauu s` schimbe lumea! Nu lasa ca lumea s` schimbe zambetul tauu!
Nu t` uita la altsii, priveste cum esti tuu . Ap0oi s` zici d` tne, daca` esti bun sau nuu
T` zbatsi sa`mi pui lumea la pici0are? Hai mai ai 0 incercare! Crezi ca p0tsi s` ma alintsi? d0ar cu v0rbe sh priviri?N0ah baiatuu meu frum0s, d0ar cu pantal0nii j0s
Faci tuu p` zmeul, dar e0 snt vantul . Sh fara mne nu te`ai putea inaltsa
RĂSPUNDE
deutik
Sep 18, 2010 @ 19:09:35 [Edit]
sunt superbe… sa mai bagi sh altele sh mai noiii…:X:X:X
RĂSPUNDE
irynuka
Aug 31, 2010 @ 17:27:59 [Edit]
tzuper statusurile bvo pup :*:*:*> De O bLoNda:
ღஐSâиgε Iи aρă иu se Fa©ε◊ soяă τoτ ℓa soяă τяagєஐღ
◦○●◊ τe yuЪє§© p®yиţuℓ мεu ◊●○◦
♪→PisSy ׃x←♪
GuRa LuMiI u Sa N’o BaGi In SeaMa… InTrEaBa’Ma Pe MiNe, DaK vReI Sa StI cEvA… Ca Eu StIu CeL MaI BiNe Ce’a FoSt In Viata Mea""""
♥★♥ઇઉ♥ ઇઉ♥★♥
"[M`a`ntarit:"Fata mergi inainte,O sa ai parte si de fapte nu doar de cuvinte,Orice ar fii voi fii aici mereu,Stii bine te poti baza ai spijinul meu"
EsTe o PapUsha . Te FacE So IubeSsti .Sa tE´ndRagOOstesti:X sA tE iNduLcesti:X Si Fara Ea nOO potSsi Sa TraIesHhti
ziCi ca e perVersa ? bine aSa o s fie in cOnTinuaRe nu S`a nasScut baiaTul caRe s`o caLce`n piciOare
multsSi` ii gasSesSc defecTe
impresSi in cap.
zi de Zi un fRaier care se creDe baIath` de baiaTh`
daR ea va raMane tOot` sOora mea
niciOodaTa n`Oo vOoi traDa
jUr pe viata mea
Te Crezy maRe ...Tzipi la mine taRe.daR Stay liniStit.tOtul aRe un SfarSith! Shy SfarSithu Tau , E inceputhu meu
Te aDoRh mAy MuLtH dEcAt aS fY cReZuTh ...Te IuBeSc La mAxIm PoAtHe Sh mAy MuLtH.sH ca Sa mA CrEzY cE SpUn.iAu IcOaNa Sy Ma jUr...K dOaR kU tInE vReAu Sa rAmAN"
Nu May Are RoSt $a Ma StReSeZy.Deja InCePi Sa Ma EnErVeSy.Nu Ma Lua Ku Alea'alea K VyNe AlThU sI iTy zic V.A.L.E.A"
Nu Vreau Un Increzut Cu Portofelu Gros Vreau Un Baiat Sa Ma Inteleaga Si Sa Imi Vorbeasca Frumos...Daca mai e Sh increzuT Mai e sh Fara bani Pai du-te La puScarie pe 25 De ani[]""
Cu InDiFeReNtZa Ta.mAy FaKuT mAy tare…aKuM nU’ tZy CoNvInE.dAr InCeT iNcEt CaLc Pe UrMeLe TaLe.Sh AbIa AkM vEzY sH tUh K InDiFeRenTsA dOaRe"
Si poti sa tipi ca nu te aud….si poti sa plangi ca nu te vad….si poti sa pleci ca nu te caut…si poti s mori ca nu imi pasa
dC mA MynTsy ?Sh Imy SpUi ca mA IuBeStHy.Sh Pe AsKuNs cU AltHa tE InTaNlEsThY…tE JoCy Cu vIAtZ@ Sh dRaGoSteA MeA…dC nU VrEy Sa aLeGy InTrE Mn sH Ea ?"
"PaRfUmUl mEu In BlUzA tAh Shy StIluL mEu In myNthEa TaH.vEy CaUtHa PrIvIrEa MeA.iN fIeCaRe eA dYn ViAtSa tAh….:
aRfElE O SA lE aRuNk CaNd o sA iNtrU IN pAmAnT DaR sI cand inTrU iN pAmAnT tOt aM sA SpUn Un CuVaNt:X PROSTULE TE-AM PAKALIT DUPA TN MAM TOPIT:X
Nu Ma SuPaR, dYn CoNtRa, SuNt ChyAr FeRiKyTa! dAkA eRaM uN nImEnY nU eRaM aTaT dE bArFItA….cAsTiG oRiCe MeCy, Pe ScEnA’Ty DaU sCoR, iAr DaK o dAu In bARa…Am GrIjA sA FiE bArA-gOl
sHy Ce dAk lUmEa’i rEa mA AjUtHa sOrA MeA.K si La rAu dA sH lA BiNe nu Se dEsPaRtHe de mN :X:X
Cu fortza nu pot sa te tin.Langa mine de`ar fi un chin.Sa te vad cum ma respingi mereu.Cand vreau sa te strang la pieptul meu""
Stie cum sa ma tina.K atunci cand sunt cu el sa ma simt ca o regina.Ma face sa plang cand cu zilele de aksa dispare.Cu toate astea,eu stiu bine.Orice-ar face tot la mine vine"
Pentru mine s’ar intoarce.Doar eu sunt fata lui chiar si atunci cand ma inseala.Jtiu ca e o aventura goala si doar eu in inima lui sunt campioana
ﻷ♥ Ŧוтză Ðε Ŧεтוтză Cu Ðuℓcεaтză ℓa Guяוтză ♥ﻷ
".mori dupa mine:Xda si eu mor dupa tine:Xmurim aman2 unu de altu:Xteam facut sa uitsi de mata si de tactu:X:X."
♥⋆Ö⋆ლÏ¢Ka⋆թ®ŸოTՀεŠsΎkÀ⋆♥
E De AjunSs O SaRutaRe … Ca Ai BuZze CriminaLe
Sunt fitzoasa cat se poate. Tupeista pa`n la moarte. Indragitha sy stylata. Astay fata adevarata…"
Ai Parfum De Floare Rara… Si esti Printzesa Rara-n Tzara…Cu Fetele Nu te Intreci…Dar La Fraieri Le Dai J3T"
Nu distrug visele… injectez sperantza
ToCuRi InAlTe…parUL lAsAt pe SpAtE…DELiCaT RuJaTa…AtEnT pArFuMaTa…MeRsUl De FeLiNa…Pe bAiEtZiI iI AlInA daca Nu EsTi aTeNt rAmAi fArA un CeNt
Nu ma cunosti dar Spui ca sunt fitzoasa.Te ascult atenta si-ti spun: Chiar crezi ca-mi pasa?
Dragutza cat sa te faca sa te uiti de doua ori . Dulce suficient de mult . Putin nebuna dar nici salbatica . Genul de fata care te face sa zambesti
extraorinarae si dc nu?pentru unii snt superficiala…m`am satuRat` sa ma kriticati intr`unA…acum e timpu` sa va tineti` draku` gura
Femeia e ca masina….Investesti in ea …O arati prietenilor tai …O iubesti …Ai grija de ea …Iar intr-un accident o poti pierde
Orice baiat merita a2a shansa[]. ~Evidenth~ .Cu alta fata. )""
Atat iti spun : Indiferenta mea o sa te doara ! si inca tare.
Mi`e dor de Tine si mi`e bine langa Tine mi`e dor de Tine si Te vreau doar langa mine
Jh ce ziceai?!?….>>.Dar sa stii`! Nu sunt una din fetele care iti spun prostii`! Te plac asa cum esti`!… Tu ma crezi`. si`mi dovedesti ca ma doresti`!"
RĂSPUNDE
Anna Marya
Aug 05, 2010 @ 11:54:20 [Edit]
…->…TE IUBESC ! :
♥Pt ca eu te cunOsc Q adevarat
♥Pt ca e simplu`
♥pentru ca e cOmplicat
♥Pt ca imi place poOza
♥pentru ca esti aLinTaTa miia` ;x
♥Pt ca suntem de nedespartit
♥pentru ca esti cea mai faina fata
♥Pt ca esti cea mai dulce fata
♥Pt ca esti o scumpa
♥Pt ca meriti laudata
♥pentru ca multi nu ne supOrta
♥pentru ca imi caut cuvintele in Ochii tai
♥pentru ca vrei sa pleci sh te retin
♥Pt prostiile mele la care razi
♥Pt ca esti cineva in Orashu` asta
♥pentru ca ne distram
♥Pt ca ne imbatam
♥pentru ca ne iubim
♥Pt ca zambesc pentru tine
♥pentru ca am nevoie d tine
♥pentru ca barfim tOata ziua
♥Pt ca visam impreuna
♥Pt ca vad cOpilul din tine
♥pentru ca mereu imi spui: "ai grija de tine"
♥Pt ca ne certam
♥pentru ca ne impacam in timp ce clipesti
♥Pt ca iti pasa
♥Pt ca trebuie sa pierzi
♥Pt ca trebuie sa castigi
♥Pt ca tu te ridici
♥Pt ca ai O privire divina
♥Pt ca ai inebunit baietzii
♥pentru ca te`ai schimbat
♥pentru ca esti nebuna
♥Pt ca esti ciudata
♥pentru ca minti
♥pentru ca te joci
♥Pt ca gresesti
♥pentru ca ai curaj
♥pentru ca ai tupeu
♥PT ca esti increzuta
♥Pt ca faci pe inOcenta
♥pentru ca esti cuminte
♥pentru ca esti indiferenta
♥pentru ca esti gelOasa
♥pentru ca esti iubita
♥pentru ca esti nesuferita
♥pentru ca esti admirata
♥pentru ca esti deOsebita
♥Pt ca esti unika
♥Pt ca esti naiva
♥pentru ca esti criticata
♥Pt ca esti in lumea ta
♥Pt ca esti un inger
♥Pt ca esti sh demOn
♥PT ca te maturizezi
♥Pt ca te tin aparte
♥Pt ca ai un suflet imens
♥pentru ca nu e tOtul perfect
♥pentru ca felul tau de`a fi ,calca mereu pe aripile mele
♥Pt felul cum privesti
♥pentru ca razi
♥pentru ca plangi
♥pentru ca taci
♥Pt ca zambesti
♥Pt ca regreti
♥PT ca speri
♥Pt ca stii sa ierti
♥Pt ca urasti
♥Pt ca visezi in culOri
♥pentru ca imi place numele tau
♥Pt ca imi place chipul tau d cOpil
♥Pt ca tu crezi in visele mele
♥Pt ca sh eu cred in visele tale
♥pentru ca te enervez
♥pT ca iti place viata
♥Pt ca visele tale se implinesc
♥Pt ca sunt vOrbe care dor
♥Pt ca esti langa mine
♥Pt ca sh eu sunt langa tine
♥Pt ca mereu, mereu m`ai ajutat
♥pentru ca te simt aprOape chiar daca esti departe
♥pentru ca am fOst cu tine cand ai iubit
♥Pt ca stiu cand ai suferit
♥Pt ca am incredere in tine
♥Pt ca esti cea mai buna prietena a mea
♥pentru ca stiu cand te-a durut
♥pentru ca adOr cand imi spui "nani bun" ;x
♥Pt ca stiu cand te`ai bucurat
♥pentru ca ma faci sa rad
♥Pt ca ma faci sh sa plang
♥Pt tOt c ai faqt pentru mine
♥pentru ca am nevoie d zambetul tau
♥pentru ca te adoR
♥pT ca iti place viata
♥Pt ca pur sh simplu Te Iubesc
♥pentru ca in inima mea esti p Primul loc
♥Pt ca eXisti
♥pentru ca stii sa te faci iubita
♥Pt ca eu te iubesc ca toti la un loc ! ;x
[ ~ ♥ ~ ]
Lena
Iun 05, 2011 @ 10:00:09 [Edit]
ihHuuu…1001 mo0tivVe d3 f’Ericite…
De ce ne indragostim, apoi nu mai iubim? Si spunem Adio fara sa gandim…?*:
♥ßruNetÄ♥Cand♥ÏuBesTe PuNe♥SuFlET♥nu♥GluMesTe♥
Mai 08, 2011 @ 13:22:49 [Edit]
De ce sa plang. Cand pot sa rad? De ce sa urasc. Cand pot sa uit?
Sunt o BRUNETA VERSATA[:X:X:X:X:X:X:X:X]
nu o blonda nasoala
@|3*@иđ®@
Mai 06, 2011 @ 07:24:16 [Edit]
Lumea vorbeste ´ prostii ´ ca sa ´ te schimbe ´ si minte;-j ´, Numai ´ tu poti ´ vedea dincolo ´ de cuvinte!;* ´
@|3*@иđ®@
Apr 20, 2011 @ 11:11:48 [Edit]
[♥]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[♥"
• Sch|mBa` tot RaUl |n B|ne, ch` Sh eO` m`Am Sch|mBat Pt. Tn!
Eu Sunt Aeru` Sh Vantu`/Tu Ejt| Cerul Sh Pamantul/Eu Sunt Dragostea Curata/Tu Iubirea Adevarata!
Multe barfe … multe tarfe … asa-i viata cand te`apuk greata … daca vrei iti dau eu un subiect de barfa … viata`i cea mai scumpa tarfa.
Multe barfe … multe tarfe … asa-i viata cand te`apuk greata … daca vrei iti dau eu un subiect de barfa … viata`i cea mai scumpa tarfa.
StOoP! Gata-Gata, nu vreaU sa ma fUre altu` fura.ma` tu ca`| maI bine, ca sh m|e |m` conv|ne
@|3*@иđ®@
Apr 20, 2011 @ 11:10:24 [Edit]
♥Lumea asta te distruge,Te induce in eroare,Fura tot si apoi fuge,Te raneste si te doare!
"Vreau sa simt din nou ca pot sa zbor Am incercat dar nu te pot uita asa usor… Mor incet…simt cum totul ma doboara Hai sa o luam de la inceput, suferinta sa dispara…"
"Sa Te intorc| |napo| n’am Sa Te rog…Ma| Bn Sufar Sh Plang O V|ata`nTreaGa sH Blestem ca De tot Praful Sa sE aleaga.;("
"Sh Va Plange Neincetat, dOrindu`sh s` Fi Uitat…Leganandu`I Durerea O Stea, O Mangaie cU Raza Sa!:
As fi vrut sa te pastrez in inima…nu ma meritai iubire…uita`ma!;-j
@|3*@иđ®@
Apr 20, 2011 @ 11:07:43 [Edit]
uita de tot, uita de lume de sentimente de soapte la ureche fii rece nu le lasa pe ele sa te intunece
"lumea spune ca nu poti zbura. e o minciuna, nu crede in ea!
Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza."!
dar indiferent de ce va fi, nu uita sa fi doar ce vrei tu sa fi."
Privesc in urma mea, vad, oameni razand Lacrimile sunt, parca sbulberate de vant Cand plang, ma rog la Dumnezeu, mereu Si-L intreb:"Oare, nu Vezi ce vad si eu?""
Daca pentru un moment ai crezut ca o vei distruge, uite`o dupa putin timp : zambeste si e dulce "
imi iubesc baiatul maxim
si totusi stie cum sa faca,cum sa ma tina, Ca atunci cand e cu mine sa ma simt ca o regina:X"
daca pana acum ma gandeam daca e bine sau nu ceea ce se intampla, acum nu ma mai intereseaza.stiu ca te iubesc si asta e tot ce conteaza te iubesc
Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
~when I close my eyes I can see. the spotlights are bright on you and me :X~
stii ca avem drumul nOstru pavat cu sperante si multe vise/ce ne face sa’l vedem si cu luminile stinse/O sa luptam sa avem ce n’avem/vom trece peste toate doar TU si cu Mine
cu toate astea tu stii bine ca orice ar face pan’la urma tot la tine vine…asa ca ai grija de el ca la tine’n inima nimeni nu-i la fel"
//si orice ar fi …ei se cearta, ei se`mpaca te iubesc mult viata
pentru tine as prinde ploaia din cer!
• Ai parfumul meu in bluza ta si stilul meu in mintea ta,vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata ta •
• Ma urastiii? ? Problema ta !
• Ma respecti ? ? Si eu pe tine!
• Ma copiezi ? ? Nu`mi ajungi nici pana la degetu` mic de la picior!
• Ma invidiezi ? ? Ai de ce !
• Ma barfesti? ? Bravo. N`ai de cat !
• Un sfat ! ? Nu te lua de viata mea !
• Regretzi ca m`ai cunoscut ? ? Mi se rupeeee !
• Ma iubesti? ? Ce bine! Si eu pe tine !
• te-am amagit ? ? N`a fost cu intentie !
• te-am insultat ? ? Foarte bine! Meritai !
• te-am jignit cand nu era cazu`? ? Iarta`ma!
• Indrazneata ? ? Daca tu esti pampalau !
• Incapatanata ? ? Pana peste masura !
• Ce fac cu viata mea ? ? Nu`i problema ta!
• Ai zis ce`ai vrut ? ? O sa asculti si ce nu vrei!
• K sa te multumesc ? ? N`o sa ma schimb !
• Rea? ? Cu cine merita !
• ti-am zis ca te iubesc ? ? Am fost sincera !
• Bunu` meu simt ? ? Depinde de al tau !
• Sincera ? ? Da, orikt de dur ar fii adevaru` !
• Geloasa ? ? Da, chiar daca nu`mi dai motive !
• Te urasc ? ? mi-ai dat motive !
• Impunatoare ? ? Ptr ca stiu ce vreau !
• Originala ? ? Mereu !
• Devotata ? ? Ptr ca stiu sa`mi mentin prieteni !
• Copiata ? ? De fiekre data !
• Tupeista ? ? Ptr ca tre` sa fiu mereu deasupra ta !
• Vrei sa`mi devi prieten ? ? Demonstreaza ca meriti !
• Indiferenta ? ? Dak nu ma interesezi !
• Parshiva ? ? Datorita unoraaa` dintre voi !
• Te deranjez ? ? Iarta`ma, dar chiar nu`mi pasa
?Incerci sa ma schimbi ? … Nici o sansa
?Te legi de viata mea ? …. Inseamna ca nu ai viata
?te-am jignit ? te-am lovit ? …… Meritai
?M`ai mintzit ? …. Proasta mishcare
?Sa risc ? …. Tot timpul :X
?Sa iubesc ? … Incerc
?Sa sufar ? … Nu prea cred
?Sa`l inshel ? …. Pe el niciodata :X:X
?Iti pare rau ? …. Prea tarziu
?Barfele voastre ? … Nu ma afecteaza cu nimic
?Vorbe ? …. Doar fapte
?Prejudecatzi ? …. Niciodata
Ma critici ? … Ok , eu imi traiesc viata )
?Fantezii ? …. Doar realitate
?Prea mica ? … Nu , doar voi suntetzi prea mari :X
?Eleganta ? … Niciodata , doar copiata
?Sa iert ? …. Tot timpul
?Sa uit ? … Niciodata
?Sa`mi iei ce`i al meu ? :O …. Ce`a mai proasta miscare
?Sa gresesc ? … Tot timpu`
?Sa ma indrept ? …. De multe ori
?Ma acceptzi asa cu sunt ? …. N`o sa regretzi :X
Plecând prin diferite stari in functzie de combinari )."
Eiii bine nu incerc sa te conving… Dar daca n`ai stiut, astazi e soare in loc de frig :d."
Imi alerg timpul . Imi aleg tipul preferat de baiat…"
"Itzi spun … Sa nu ma intorci iarashi din drum … ."
"Ei mi-au spus ca timpul trece tic-tac…tic- tac. Ca treaba se raceshte. :
"Sh n`am de gând, sa te mai las curând… Sh totushi ma crezi pe cuvânt, chiar daca o iei razând. ."
"Intr`un final, neashteptat… Lumânarile se aprind. Sh`aprind durerile ce sting, amintiri aprinse ce ating…"
Intr`o oarecare masura e tare… Sa crezi macar pentru o secunda ca ai lumea la picioare. ."
"Se spune ca iubestiodata in viata, o singura iubire… Atunci cum se face ca suferim la orice despartzire? ."
Ciudat, inca iti simt absentza, pare aberant… ."
N`am dor de casa ca nu m`am pocait. Sh lasa`ma frate sa rulez linistit. :d
"Ochi reci de gheata, suflete calde le ard! Dk lashi afara sentimente, clar, devi slab! ."
Sh am intzeles odata cu timpu` ca nimic nu`i moca!"
Acum vreau sa intru in lumea tha, se poate? ."
Daca vrei sa pleci sa stii ca nu e vina mea. N`o sa ma convingi, nu e vina mea. ."
"? Vreau sa zambesc,e dimineata . Tre’ sa’mi pastrez pofta de viata ! ?"
"? Potzi sa ajungi repede sus! Cu un compromis in plus ! ?"
PoaTe sa se puna si-n cuR si-n Kp . K tot de MiNe aRe drag "
"? Dar esti departe! Te vreau aproape ! ?"
Si am alergat sa invatz sa visez! Si am alergat sa invatz sa iubesc. ! ?"
"? Stiu ca sunt pe lume mii de flori !Dar numai tradafirii imi dau fiori ! . . ?"
RĂSPUNDE
elly
Mai 23, 2011 @ 11:52:57 [Edit]
arfa din tine, suge`0 qum stii` tuu` mai bine … Te ia cu el, tuu` ai vrut, dar el se pisha` pe tine, si m` alege pe minee3`
Bah fetelor nu mai plangeti ,radeti chiar daca e greu,dati -le tuturor o lectie de viata
Ar trebui sa vezi adevaratele comori…nu toate pizdele sexy de langa aviatori….
Numai tineti evidenta…daca plec doua zile incepe concurenta
Nu vreau sa ma schimb…pan` la urma e cel mai important sa te simti bine-n pielea ta
Nu-mi spune ca sentimentele au ruginit in noi….Eu voi fi tot una…cand vor pica din cer soarele si luna
Dar n-are sens…:XSi ies din cadrul tau sa-ti dovesdesc ca traiesc intens…:XAm succes !
Fara lycra sau solar,asta e bronz natural…si special pentru tine,tu cea care te uiti la mine,sunt mai buna si mai frumoasa ca tine :X
Sa Fie Pentu Toate Fetele Kre Ma Vorbesc ) Pt Toate Domnisoarele Si Zdrentele Kre Ma Urasc :X Pt Vbele Lor De rahat Kre Niciodata Nu M`au Afectat
Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju`
Respectul ee ceeaa ` ce primesti pentru ce faci` . tu ma respecti pe mne . si eu din respect ma pisJ ` pe tinee . ;x
Iubeste`o numi pasaa … Pastreazoo` de tOtt` . iar pe minee ca`ndd ma privestii` sa te lingii pe b0tt`
Tacci e un cuvant` pOtrivit pentru.` tne !` pai` de cand vorbeSTi` Tu de mne ? Inchidetii guraa . StapanesTets`i ura FolosejTe`tsi gura dOar aT`cand suGi` pl`a !
Ador[sa te ador] .cand adormi in bratele mele.Ador[sa te simt] .langa mine.Te privesc si imi doresc ca NIMENI sa nu imi fure visele , caci ele ma tin puternica .cand nu te gasesc.
• Tine`ma aproape pentru ca s`ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un diamant,in timp ce tu erai ocupat sa colectionezi pietricele
Nu mai esti la fel. De aia ai pierdut. Daca tot te schimbi, schimba.te cum erai la inceput. Poate doar asa iti vei aminti clipele frumoase, visele ce nu se uita orice ar fi. ;;] Uita tot ce.ai pierdut, tot ce.ai vrut, tot ce n.ai avut … uita timpul ce.a trecut… orice sfarsit, e un nou inceput.
Jocul tau il iubesc, soaptele ma ametzesc…cand imi spui vorbe dulci, stiu ca vrei sa ma seduci ;x
Zic adi0 el zice te r0000g nu pleca! [-xp
Numai incerca,nu ma int0rc langa tine...numai existi ptr mnee[]
Totzi ma stiu d fata rea Dar am inima si eu Chiar daca am sange rece Eu stiu sa iubesc cat 10
Am 2000 de motivee`…Ca sa fiu cum vreauu` sa fiuuu![]
[;x] uresc baiatu` . Care ma doreshte ` . Iubesc baiatu` Care mah iubeste ` Q suflet bun ` Shi cu vb`e bune ` Q el m`ash ducee ` La capat de lumee
?•¦° °Ca orice basm,incepe cu "a fost odata" ! Un baiat si-n gandurile lui mereu aceeasi fata. ! • •¦°
Si tu ma certi . Ma certi pentru ca iti place sa ma ierti !
Teeee Iuuuuuuuuuuuuuubesc;x
"´•*´ ?"Priveste in Ochii mei! Si spunemi ce Vezi!?";x´•*´ ?"
"Voi fii mereu aceeasi fatha cuminte,cu acelasi zambet usor ironic pe buze…care ascunde multe…[]"
""Multzi ma stiu … putini ma cunosc … multzi ma vor …unul singur ma are ""
"" . Itsi spun acum ce`mi spuneam sji mie : nu e totul perfect dar o sa fie ! ""
"Spunei stop cand te streseaza…explicai ca exagereaza…nu intelege?abereaza?Spunei PA si se calmeaza"
"Jtiu Ce Vrei • Jtiu Ce`tSi Trece Prin Cap • Dar Nu IntSelegi Sunt Un Vis Ocupat!"
"Te aprinzi usor doar cand ma privesti… Ai mintzii orice sa ma cuceresti"
"Poate ai tot, poti sa treci peste , poate totu e o simpla poveste….Dar nu ceda. plangi cat inca mai poti …ca tine sunt putine dar ca EL sunt toti !"
"Si poate crezi ca gresesc…E felul meu de a fi…Nu ai inteles tu,va intelege altu’ a doua zi"
"Cu indiferenta ta mai facut tare…acum nu`ti convine dar incet incet calc pe urmele tale…si dabia acum vezi si u ca indiferentza doare"
RĂSPUNDE
Te Iubesc Iulian
Apr 22, 2011 @ 23:33:19 [Edit]
Te IubeSk In sStil FitSoOs[]PeE SistEm PeRICuLoS[:-X]`!
RĂSPUNDE
Pustoaika
Apr 22, 2011 @ 19:47:04 [Edit]
Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu :X
RĂSPUNDE
Te Iubesc Iulian
Apr 22, 2011 @ 23:34:07 [Edit]
Mistoo Imi place>;d…Ciq` o IubeSti Maa.:O:O.Ciq` e La Inima Ta.
Ia` Jura`te Qm` e Mai Rau cu Numai St` In SufleTu Tau
Jura`te In FatSa Ei cu Numai St` Yo Ochii Tai.
Hai LaSa`ma In ***` cu VrajeaLa Ta
Prietena ta e obsedata! Daca vreau ti.l fur nebuno! =]]
am sa plang pentru tot ce’am trait…am sa plang pentru cat ne’am iubit…daca’i stii cat as vrea sa’ti vb…sa’ti mai spun ca si azi te iubesc…na fost nici’un vis in care eu nu te’am atins mie dor de tine in fiecare zi….cine m’ar iubi nu te poate inlocui ca tine nimeni nu va mai fi…as face ori ce SA TE MAI POT AVEA chiar daca esti acum cu alt cine va
A ieSit La inteRvaL
O FATA cu StiL ShukaR
E mumoSA, aRe taLent
Si fitSe din occident
SufeRa doaR pe vaLoaRe
MiRu’ EI nimeni nu’L aRe
MoaRe Lumea se oFtica
fata ESte de eLita
Imi zici ca e gOlan…da stiu bine… Dar golanu` asta ma iubeSte pe mine…`
ti-am mai spus de atatea ori
nu ma`npaci numai cu flori
`Nu intelegi , nu simti , Si nu sti cum sa faci
Eu nu cred in tacere Nu vreau sa taci!
NU Te mAi juCa.CanD o S-O pieRzi.O sA-ty paRa Rau.O sa veZi.ChiaR dAcA acum Nu CreZi` []
`Daca pana ieri plangeam dupa noptile in doi
`De azi urasc sa privesc pozele cu noi
`Urasc sa fiu la zid in viata mea
`Te rog dispari si uita de el si ea :p
`sti`…Dorintzele sunt pe gratis ;x… Eu Nu` ! ….
Nu`tzi promit nimic . Da` gandeste`te un pic . nu ma ai pe mine , n`ai nimic "
Spui ca`i pusht0aik` si nu`tZi plc`asa…dar asa cum e ea` tZi`a furat inima.cat vrei tu sa pari de Gig0lO.cand ii vezi 0chish0rii itZi piere chefu` de`a face misht0 !
0 Barbie d` piatra sh fier, plange si t` striga la greuu . Pl0aia ii ineaca plansuu, iar tuu nu`i vezi decat surasu.`
Nu vreau sa`l despart de aia . Ca sta bN asa . .ஂdaR cum sa scap d el?! K`a devenit un tampit . Vine la mine cu texte de geNu:♥"sunt indragostit" ♥
Ѳ.Imi zice : "Hai sa ramanem amici!"…ce cliseu.ce cuvinte mici… …zic: "ooh.te-as injura…da ink te vreau "…Ѳ
.E un jOc ce tu l`ai inceput.si ai trisat. n`ai dc sa regreti ca la finaL ti-am dat sah mat
•♥•A TreCuT aTaTa VreMe sh`Înk Nu a DisPaRuT••RaSa De Pryetenyy FaLșy Pe CaRe N`ași fyy vRuT Să`y fyy aVuT•♥•
""][=-[--TrAyEsThE In AsHa`FeL Sa NoO tZy Se ObSeRvE PrEzHeNtZzA.DaR cand pLeCy DyN LoKuL In CaRe Ay TrAyT Sa TzY Se SyMtA AbSeNtZzA -- ]-=]["
"- EU sunt nenorocita` fara d care n`ai putea s traiesti` ! Inima mea N`o dau oricui . Vezi sa Nu`mi gresesti` ! ;x
- Orice s`ar intampla. el p mne` ma iubesjte. Eo sunt printsesaa`lui. Sji`fara mnee . nebunejtee`!
Snt diferita, cand lumea e la fel gandesk diferit! De aia m`ai ales p` mne ca tsi-am dat d `gandit
Fericirea ta a devenit un simplu mit, acum zambesti d0ar cand certurile i`au sfarsit
Fa ca zambetul tauu s` schimbe lumea! Nu lasa ca lumea s` schimbe zambetul tauu!
Nu t` uita la altsii, priveste cum esti tuu . Ap0oi s` zici d` tne, daca` esti bun sau nuu
T` zbatsi sa`mi pui lumea la pici0are? Hai mai ai 0 incercare! Crezi ca p0tsi s` ma alintsi? d0ar cu v0rbe sh priviri?N0ah baiatuu meu frum0s, d0ar cu pantal0nii j0s
Faci tuu p` zmeul, dar e0 snt vantul . Sh fara mne nu te`ai putea inaltsa
RĂSPUNDE
deutik
Sep 18, 2010 @ 19:09:35 [Edit]
sunt superbe… sa mai bagi sh altele sh mai noiii…:X:X:X
RĂSPUNDE
irynuka
Aug 31, 2010 @ 17:27:59 [Edit]
tzuper statusurile bvo pup :*:*:*> De O bLoNda:
ღஐSâиgε Iи aρă иu se Fa©ε◊ soяă τoτ ℓa soяă τяagєஐღ
◦○●◊ τe yuЪє§© p®yиţuℓ мεu ◊●○◦
♪→PisSy ׃x←♪
GuRa LuMiI u Sa N’o BaGi In SeaMa… InTrEaBa’Ma Pe MiNe, DaK vReI Sa StI cEvA… Ca Eu StIu CeL MaI BiNe Ce’a FoSt In Viata Mea""""
♥★♥ઇઉ♥ ઇઉ♥★♥
"[M`a`ntarit:"Fata mergi inainte,O sa ai parte si de fapte nu doar de cuvinte,Orice ar fii voi fii aici mereu,Stii bine te poti baza ai spijinul meu"
EsTe o PapUsha . Te FacE So IubeSsti .Sa tE´ndRagOOstesti:X sA tE iNduLcesti:X Si Fara Ea nOO potSsi Sa TraIesHhti
ziCi ca e perVersa ? bine aSa o s fie in cOnTinuaRe nu S`a nasScut baiaTul caRe s`o caLce`n piciOare
multsSi` ii gasSesSc defecTe
impresSi in cap.
zi de Zi un fRaier care se creDe baIath` de baiaTh`
daR ea va raMane tOot` sOora mea
niciOodaTa n`Oo vOoi traDa
jUr pe viata mea
Te Crezy maRe ...Tzipi la mine taRe.daR Stay liniStit.tOtul aRe un SfarSith! Shy SfarSithu Tau , E inceputhu meu
Te aDoRh mAy MuLtH dEcAt aS fY cReZuTh ...Te IuBeSc La mAxIm PoAtHe Sh mAy MuLtH.sH ca Sa mA CrEzY cE SpUn.iAu IcOaNa Sy Ma jUr...K dOaR kU tInE vReAu Sa rAmAN"
Nu May Are RoSt $a Ma StReSeZy.Deja InCePi Sa Ma EnErVeSy.Nu Ma Lua Ku Alea'alea K VyNe AlThU sI iTy zic V.A.L.E.A"
Nu Vreau Un Increzut Cu Portofelu Gros Vreau Un Baiat Sa Ma Inteleaga Si Sa Imi Vorbeasca Frumos...Daca mai e Sh increzuT Mai e sh Fara bani Pai du-te La puScarie pe 25 De ani[]""
Cu InDiFeReNtZa Ta.mAy FaKuT mAy tare…aKuM nU’ tZy CoNvInE.dAr InCeT iNcEt CaLc Pe UrMeLe TaLe.Sh AbIa AkM vEzY sH tUh K InDiFeRenTsA dOaRe"
Si poti sa tipi ca nu te aud….si poti sa plangi ca nu te vad….si poti sa pleci ca nu te caut…si poti s mori ca nu imi pasa
dC mA MynTsy ?Sh Imy SpUi ca mA IuBeStHy.Sh Pe AsKuNs cU AltHa tE InTaNlEsThY…tE JoCy Cu vIAtZ@ Sh dRaGoSteA MeA…dC nU VrEy Sa aLeGy InTrE Mn sH Ea ?"
"PaRfUmUl mEu In BlUzA tAh Shy StIluL mEu In myNthEa TaH.vEy CaUtHa PrIvIrEa MeA.iN fIeCaRe eA dYn ViAtSa tAh….:
aRfElE O SA lE aRuNk CaNd o sA iNtrU IN pAmAnT DaR sI cand inTrU iN pAmAnT tOt aM sA SpUn Un CuVaNt:X PROSTULE TE-AM PAKALIT DUPA TN MAM TOPIT:X
Nu Ma SuPaR, dYn CoNtRa, SuNt ChyAr FeRiKyTa! dAkA eRaM uN nImEnY nU eRaM aTaT dE bArFItA….cAsTiG oRiCe MeCy, Pe ScEnA’Ty DaU sCoR, iAr DaK o dAu In bARa…Am GrIjA sA FiE bArA-gOl
sHy Ce dAk lUmEa’i rEa mA AjUtHa sOrA MeA.K si La rAu dA sH lA BiNe nu Se dEsPaRtHe de mN :X:X
Cu fortza nu pot sa te tin.Langa mine de`ar fi un chin.Sa te vad cum ma respingi mereu.Cand vreau sa te strang la pieptul meu""
Stie cum sa ma tina.K atunci cand sunt cu el sa ma simt ca o regina.Ma face sa plang cand cu zilele de aksa dispare.Cu toate astea,eu stiu bine.Orice-ar face tot la mine vine"
Pentru mine s’ar intoarce.Doar eu sunt fata lui chiar si atunci cand ma inseala.Jtiu ca e o aventura goala si doar eu in inima lui sunt campioana
ﻷ♥ Ŧוтză Ðε Ŧεтוтză Cu Ðuℓcεaтză ℓa Guяוтză ♥ﻷ
".mori dupa mine:Xda si eu mor dupa tine:Xmurim aman2 unu de altu:Xteam facut sa uitsi de mata si de tactu:X:X."
♥⋆Ö⋆ლÏ¢Ka⋆թ®ŸოTՀεŠsΎkÀ⋆♥
E De AjunSs O SaRutaRe … Ca Ai BuZze CriminaLe
Sunt fitzoasa cat se poate. Tupeista pa`n la moarte. Indragitha sy stylata. Astay fata adevarata…"
Ai Parfum De Floare Rara… Si esti Printzesa Rara-n Tzara…Cu Fetele Nu te Intreci…Dar La Fraieri Le Dai J3T"
Nu distrug visele… injectez sperantza
ToCuRi InAlTe…parUL lAsAt pe SpAtE…DELiCaT RuJaTa…AtEnT pArFuMaTa…MeRsUl De FeLiNa…Pe bAiEtZiI iI AlInA daca Nu EsTi aTeNt rAmAi fArA un CeNt
Nu ma cunosti dar Spui ca sunt fitzoasa.Te ascult atenta si-ti spun: Chiar crezi ca-mi pasa?
Dragutza cat sa te faca sa te uiti de doua ori . Dulce suficient de mult . Putin nebuna dar nici salbatica . Genul de fata care te face sa zambesti
extraorinarae si dc nu?pentru unii snt superficiala…m`am satuRat` sa ma kriticati intr`unA…acum e timpu` sa va tineti` draku` gura
Femeia e ca masina….Investesti in ea …O arati prietenilor tai …O iubesti …Ai grija de ea …Iar intr-un accident o poti pierde
Orice baiat merita a2a shansa[]. ~Evidenth~ .Cu alta fata. )""
Atat iti spun : Indiferenta mea o sa te doara ! si inca tare.
Mi`e dor de Tine si mi`e bine langa Tine mi`e dor de Tine si Te vreau doar langa mine
Jh ce ziceai?!?….>>.Dar sa stii`! Nu sunt una din fetele care iti spun prostii`! Te plac asa cum esti`!… Tu ma crezi`. si`mi dovedesti ca ma doresti`!"
RĂSPUNDE
Anna Marya
Aug 05, 2010 @ 11:54:20 [Edit]
…->…TE IUBESC ! :
♥Pt ca eu te cunOsc Q adevarat
♥Pt ca e simplu`
♥pentru ca e cOmplicat
♥Pt ca imi place poOza
♥pentru ca esti aLinTaTa miia` ;x
♥Pt ca suntem de nedespartit
♥pentru ca esti cea mai faina fata
♥Pt ca esti cea mai dulce fata
♥Pt ca esti o scumpa
♥Pt ca meriti laudata
♥pentru ca multi nu ne supOrta
♥pentru ca imi caut cuvintele in Ochii tai
♥pentru ca vrei sa pleci sh te retin
♥Pt prostiile mele la care razi
♥Pt ca esti cineva in Orashu` asta
♥pentru ca ne distram
♥Pt ca ne imbatam
♥pentru ca ne iubim
♥Pt ca zambesc pentru tine
♥pentru ca am nevoie d tine
♥pentru ca barfim tOata ziua
♥Pt ca visam impreuna
♥Pt ca vad cOpilul din tine
♥pentru ca mereu imi spui: "ai grija de tine"
♥Pt ca ne certam
♥pentru ca ne impacam in timp ce clipesti
♥Pt ca iti pasa
♥Pt ca trebuie sa pierzi
♥Pt ca trebuie sa castigi
♥Pt ca tu te ridici
♥Pt ca ai O privire divina
♥Pt ca ai inebunit baietzii
♥pentru ca te`ai schimbat
♥pentru ca esti nebuna
♥Pt ca esti ciudata
♥pentru ca minti
♥pentru ca te joci
♥Pt ca gresesti
♥pentru ca ai curaj
♥pentru ca ai tupeu
♥PT ca esti increzuta
♥Pt ca faci pe inOcenta
♥pentru ca esti cuminte
♥pentru ca esti indiferenta
♥pentru ca esti gelOasa
♥pentru ca esti iubita
♥pentru ca esti nesuferita
♥pentru ca esti admirata
♥pentru ca esti deOsebita
♥Pt ca esti unika
♥Pt ca esti naiva
♥pentru ca esti criticata
♥Pt ca esti in lumea ta
♥Pt ca esti un inger
♥Pt ca esti sh demOn
♥PT ca te maturizezi
♥Pt ca te tin aparte
♥Pt ca ai un suflet imens
♥pentru ca nu e tOtul perfect
♥pentru ca felul tau de`a fi ,calca mereu pe aripile mele
♥Pt felul cum privesti
♥pentru ca razi
♥pentru ca plangi
♥pentru ca taci
♥Pt ca zambesti
♥Pt ca regreti
♥PT ca speri
♥Pt ca stii sa ierti
♥Pt ca urasti
♥Pt ca visezi in culOri
♥pentru ca imi place numele tau
♥Pt ca imi place chipul tau d cOpil
♥Pt ca tu crezi in visele mele
♥Pt ca sh eu cred in visele tale
♥pentru ca te enervez
♥pT ca iti place viata
♥Pt ca visele tale se implinesc
♥Pt ca sunt vOrbe care dor
♥Pt ca esti langa mine
♥Pt ca sh eu sunt langa tine
♥Pt ca mereu, mereu m`ai ajutat
♥pentru ca te simt aprOape chiar daca esti departe
♥pentru ca am fOst cu tine cand ai iubit
♥Pt ca stiu cand ai suferit
♥Pt ca am incredere in tine
♥Pt ca esti cea mai buna prietena a mea
♥pentru ca stiu cand te-a durut
♥pentru ca adOr cand imi spui "nani bun" ;x
♥Pt ca stiu cand te`ai bucurat
♥pentru ca ma faci sa rad
♥Pt ca ma faci sh sa plang
♥Pt tOt c ai faqt pentru mine
♥pentru ca am nevoie d zambetul tau
♥pentru ca te adoR
♥pT ca iti place viata
♥Pt ca pur sh simplu Te Iubesc
♥pentru ca in inima mea esti p Primul loc
♥Pt ca eXisti
♥pentru ca stii sa te faci iubita
♥Pt ca eu te iubesc ca toti la un loc ! ;x
[ ~ ♥ ~ ]
Lena
Iun 05, 2011 @ 10:00:09 [Edit]
ihHuuu…1001 mo0tivVe d3 f’Ericite…
De ce ne indragostim, apoi nu mai iubim? Si spunem Adio fara sa gandim…?*:X
As vrea sa iubesc marea... dar marea nu iubeste, as vrea sa iubesc pamantul... dar pamantul e rece si plin de intuneric, as vrea sa iubesc oamenii dar oamenii sunt rai. Te voi iubi pe tine pentru ca si tu ma iubesti. Totusi am sa iubesc tot ce e mai bun din mare, pamant si oameni iar din tine am sa iubesc totul pentru ca ai fost si vei ramane marea mea iubire. Esti parfumul suav al crinilor albi ce infloresc in sufletul meu patimas. Esti picatura de raza ce se oglindeste Pe petala unui trandafir. Esti raza de soare, care ma cuprinde in bratele-i calde. Esti mireasma vantului de primavara, ce-mi mangaie parul. Esti lacrima care aluneca pe obraz si se sparge in palma mea. Esti visul meu care ma tine treaza