anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar n-am stiut pe ce categorie sa pun intrebarea, imi pare rau daca nu e cea mai potrivita. Poate ati trecut si voi vreodata prin asta si ma puteti sfatui. In ultima vreme ma enervez din orice, ceea ce inainte nu ma definea. Dar din absolut orice. Am niste reactii prea violente la niste stimuli prea mici. Simt ca uneori nu ma pot controla si am si crize. Imi tremura vocea, plang din nimic, țip. Pe urma imi e rusine de mine. Nu eram asa inainte. Ma simt extrem de instabila emotional, nu ma mai pot controla. Astazi am avut o astfel de criza care m-a pus pe ganduri. Nici nu a fost un motiv intemeiat. Am plans, imi tremura vocea, respiram greu. Voua vi s-a intamplat vreodata? Ati avut experiente care v-au cauzat starile astea sau? Cum ati procedat?

3 răspunsuri:
| Dana1999 a răspuns:

E o boala nervoasa
Se tratează psihiatric

| Sofer a răspuns:

Mergi la psihiatru.

| MihaiV01 a răspuns:

Eh am trecut prin asta știu exact ce vrei sa spui eu nu am mers la psihiatru (era covid) dar oarecum m-am încurajat pe mine insumi ca o sa ma schimb ...si am reușit.Ca sfat iti pot spune sa dormi mai devreme sau iesi la plimbare cat mai des si sa socializezi, daca ești independent/a de telefon ti-as recomanda sa-l pui deoparte ...incearca sa tolerezi unele lucruri si cand te enervează cineva evita-l asculta muzica fa ceva dar in orice caz nu te enerva incet incet iti vei reveni.Ai încredere in tine vei reuși!