| ÐєиÐєи a întrebat:

cine imi sp sh mie niste status mai noi funny, cool, triste etc... [funda] :X

Răspuns Câştigător
| anotza a răspuns:

Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat !

Ai incredere in mine! oricatzi baietzi ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine
Cu indiferenţa ta m-ai făcut mai tare. Acum nu-ţi convine dar încet, încet, calc pe urmele tale. Şi abia acum vezi si tu că indiferenţa doare. "

Stiu ca sunt cool si stiu ca sunt frumoasa! Alte dume mai ai? Cand ai terminat imi dai un beep. Te pup, bye bye!

Esti incredibil baietas. incepi sa-mi placi! Orice-ai face doar sa nu te lasi!

Spui` ca e` o copila`, si ca nu` itsi place asa`;| Dar asa` cum e ea,tsi-a furat inima`;;]

De astazi va fi mai bine !

Am sa trec si peste asta,ce va fi, va fi.Am sa strig iar 'Asta-i viata' e si maine o zi.

* Imi impui prea multe ,Chiar daca sunt chesTii marunte! Crezi ca ma vei schimba ?! Asta` i dOar parerea ta .;d

Au fost momente in care am fost gata sa renunt la tot. Mi s-a zis ca n-o sa pot. Ehhh,uite ca inca pot!

Qnd e fericita, surasuL ei n`are egaL :-x

Eu Asa Sunt . Asa Voi Ramane . Daca Ma Placi E Bine . Daca Nu . Obisnuieste`te

Daca mama nu ne-a facut surori a stiut de ce.pentru ca Dumnezeu ne-a facut cele mai bune prietene!> ♥

[♥] Avem o miee de vise .[♥].

De atâta bârfã ne-am intoxicat`.Dar ştii`?omu`nebârfit e un ratat`. •

Buna " - Pff. asta era in generala. Acum e boboaca de liceu si e dementiala!

N`as putea vreodata sa o las la greu!:X

Am o singura prietena pe care ma pot baza.Caci stiu ca daca voi cadea ea imi va tine perna.Ea e langa mine atunci cand problemele sunt multe.Si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte

Ce tot le pasa pe cine iubesc?! Ce tot le pasa cu cine vorbesc?De ce imi spun cum sa traiesc?E treaba mea cum ma imbrac si doar a mea cum sa`ti vorbesc."º

Poate’h ca am aiere’n cap,dar asta e problema mea.Nuh poţi să ma suporţ?Asta ii problema th’a.Nu ma cunoşth’i?Nu mai comenta.Ai grija de viaţa tha nuh de a mea

ce ziceti voi ? stiti bine cã nu-mi pasã . voi sunteti multe, eu sunt doar una, dar la toate vã dau clasã ! :X

fetele . incercatsi si va controlatsi . chiar numai pe mine ma invidiatsi ?
stiu ca vreti sa fitsi ca mine , dar gelozia voastra ? zãu cã nu tsine [-

StOoP! GaTa-GaTa,nU vreaU sa ma fUre altu, fura.ma tu ca-i maI bine ,ca si mie imi convine

"Dar n`are sens ... Si ies din cadrul tau sa`ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"

Tocu` e inalth , efectu` e scontath... Toate privirile se intorc automath`!

Domnishoara e de pus in rama` ! Nu ca orice panarama`

Ma Gandesc La Ce Nu E Permis, La Ce e Interzis La Ceea Ce Numesc EU Vis

.Eu traiesc 2 vietzi diferite sti tu prea bine` . una cand snt singura si una cand sunt cu tine .

Tre` sa fii tare sa demonstrezi ca poti` Sa fii in centrul atentiei si mai presus de toti`!

Zambetul ei de copil nu se razbuna. Te face sa te simti cel mai puternic cand o ti de mana.

Desi am trecut prin multe suntem totusi Impreuna `! Caci nu poti sa cazi cand tii pe cineva de mana

Vorbim la telefon si iti spun ca mie bine . TE MINT . Bine imi e doar langa tine

Nu e pacat sa pierzi iubirea pentru`o cearta ? Amintitzi`va de voi cum va iubeati si altadata.

Fitele mele nu iti plac` `.Dar pentru mine faci orice` .

Imi place ca ma crezi, da tot spui ca eu mint. Imi place asa, nu stiu,felul cum ma faci tu sa ma simt![:X]

Vezi tu?! Ea nu prea stie ce se intampla,dar stie ca o adori!Tu sti ca ei nu`i pasa, si asta iti da fiori! Iti place ca se lasa greu , iti place ca e cuminte.Tu nu prea o minti pe ea.Dar ea mereu te minte !

Oi fi eu fatã bunã,dar nici chiar asa… Sã te las sa il iei tu din viatsa mea

Te tin la distanta,Ma fac ca nu iti dau importantza,Situatia`i mai complicata,Sunt o fata RASFATAT

SUnT Fitzoasa NUti ConvinE Nu Te uitha LA mine

0 sa`mi intselegi pr0blemele la timpuu` p0trivit

Imi pare rauu`, dar n`am pretz! T simtsi pr0prietaruu` me0, snt mai mult decat atat! Crezi ca snt un tr0feuu` sh chiar daca` ar fi asa esti departe d premiuu`!

Frumusetsea se deduce ink` d la primuu` zambet, d la prima privire d la primuu` cuvant.

Îţi aduci amitne de ea ?! .Cât de bine împreună vă stătea.Lumea vă invidia.Luna ,şi ea vă admira.Aţi uitat de tot acum.Şi fiecare`i pe alt drum!

-Sunt o fata normala...sunt ceilalti care ma fac sa ma simt speciala.

Zambetul tau e fals ca de obicei . Nici n`ai curaj sa te uiti in ochii ei.Te pierzi usor cand vorbesti despre acea fata,care era preferata ta odata

itsi placeh cum te privesck .itsi placeh cand itsi zambesck ! .itsi placeh la nebunie cand batt apr0pouri ca te iubesck ! ?

[ ]]… sunt echilibrul irezistibil intre { amar } si { dulce } …[[ ]]

as vrea sa stii :] . sa stii ca merg mai departe ;x . orice ar fi >:] .

exagerezi.meditezi. exersezi. incerci sa ma copiezi. stiu ca vrei mintea mea. si so copiezi nu vei putea. .ce frumoasa incercare. dacopia nu are valoa

ubeste baiatul care iti zice ca esti frumoasa nu sexy...iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand iai inchis tel in nas iubeste baiatul care te ea de mana si te arata lumi intregi chiar daca nu esti aranjata.si nu vei regreta

Ti se pare ca e un vis.dar.e realitate;x

lasatzi'ma sa invatz din propriile greseli...nimeni nu'i perfect...:X:X:X:X

E atat de dulce cand o strangi la piept,e asa frumoasa cand tu ii zambesti,atat de fericita cand ii spui ca o iubesti ! :X

Dultse.

T.`o.O.betSc

Doar ,pur si simplu te adoul :X :X

Poveste fara sfarsit

Ubestc

Adoul tscumpule:X:X:X:X

pun suflet in orice fac ,din zi in zi tot mai mult iti plac

E fata kre e mereuu` langa tne, fata a carei privire`tsi fke binee`

Iti place cum se misca,cum se imbraca,orice i`ai face nu te`ai multzumi cu o bucata,o vrei toata sa fie numai a ta.Promiti sa ai cea mai mare grija de ea![;x]

Poate intr'o zi ma vei cauta, si le vei spune tuturor:Lipseste EA! ♥

A doua oara n-o mai fac ! Mi-am bagat mintile în cap . Promit ca O sa Fiu cuminte De acuMa inainTe !

S-a trezit la realitate . A zis că vrea să se pună pe fapTe . : x
Incearca sa traiesti in asa fel incat sa nu te faci remarcata acolo unde esti . Dar . Sa tsi se simta lipsa imediat cum pleci . :*

Nu p0tt sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasescc . ;x Nu vreau . Nici n.as incerca.Sa iubescc pe alTcineva. ;x Te adorr. :*"

-> Sii cand vine vorba de iiubire . Zi`le ca ma ai pe minne . "

Daca n`ar fi ea.Nimic nu ar fi.Nimic n`ar avea rost.Fara ea nu poti traii`.

Nu respect ce mi se impune sa sti, e foarte simplu e felul meu de a fi!

Ce frum0asa e iubirea`Cand ma alinti cu zambetul tau curat ! Ce frum0asa e iubirea`Cand tot ce spui devine adevarattt ! "

Nu` te` ingrijOra` din cauza` oamenilOr` din trecutul` tau` . Exista` un mOtiv` pTr` caRe` nu au reushiT` in viiTOrul` taw` ! ;x

"De ce oare vb u despre mine?de ce oare ma pui la un loc ca tine?in fata mea nu ai cuvant nu ma cunosti deloc,habar nu ai cine sunt"

Barfa E Reclama Fara Plata. Deci Barfeste Fata. Oricum eu voi fii mai castigata

Ce crezi mah ca Ma Faci GeloaSa? . Nu Fraiere Nu ma intereseaza . Nu'mi Pasa Nici de tine Nici de EA . EsTy Chiar pRoSt Daca cReZi Asa . Haiii Te Pwpa Amika Ta!

Sunt ce dOreSti`, ce` priveSti , Dar ce Nu pOtzi` avea __ Hei , c regeti aCu' mai mult ? SanSele kre le'ai avut sau c ai pierdut? b-)

Ai mintit prea mult,cine`e crezi c`o sa te creada? Degeaba esti frumos,ea nu vrea sa te mai vada. : -J

~"Imi spui vorbe goale...vrei sa ma vrajesti...STOP BABY ! Yo nu mai cred in povesti
Priveste-ma atent ,Si poate cu regret. ! M-ai vazut cu el ,si te-ai uitat inSistent.CrEdeai ca vOi suferii?!Acum nu mai plang,Acum rad, Sa stii !

Crezi ca ma faci geloasa!:O nu dragul meu ,nu-mi pasa ramai cu penala ta ca sunteti praf si tu si ea (dar mai ales ea)

Dar n`are sens ... Si ies din cadrul tau sa`ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"

● Ai uitat cand imi spuneai ,Ca dOar pe mine ma ai ?

Cum vorbesc saw cum ma comporth` nu the` intereseaza Atitudinea tha falsa nu ma impresioneaza`Eu simth ca` tot ceea` ce fac e bine`Shi niciodatha n`ai sa` potai schimba` cva` la mne`

Uita`te la bruneta cu stil care te invata sa`ti traiesti viata din plin ;x
Viata ta e ea .Universu` e ea !Mai pe scurt bunetta e viata ta !

Ea poate nu stie cum e dragostea. Si intr'o zi poate va invata. Dar atunci nu va mai fi a ta. ca n'ai stiut sa ai grija d ea

Educata de destin Simt mult Arat putin Eo nu ma`ntrec cu nimeni si nu port alta fata Sunt succese care ma`njosesc Shi infrangeri care ma inaltza.

N`am impresii`n cap`!Nu sunt figuranta`!Shi daca` esti cumva` de alta` parere`.Chiar` nu ma intereseaza` punctu` tau de vedere`!\

Are o tehnica speciala` Stie exact cum` Sa te bage`n boala.

E stilata,E bine conturata,Parca e dintr'o revista cu modele decupatha
Zambeste frumos Si e atragatoare cand se uita la mine la ce se gandeste oare?
Stie ca o plac si ma pune la incercare dar eu am inceput si am sa lupt in continuare

Nu Ma Laud De Frumusetze Sh Nici De Mare Finetze.Am Yo Farmecu`Meu Asha Dupa norocu`Meu.Nu`s Mare Frumusetze Shy Nici Mare Tandretze.Dar Dak Ma Cunosti.Ajung Sa`ti Fiu Febletze:
Chiar daca e mica • Nu te juca cu ea • Ptr ca mereu a stiut si stie ce vrea ! • ;">
Acuma zi ,ce faci? vii mai aproape sau te retragi?

Minti ieftin si prost,Iti stiu replicile p drost.C urmeaza sa spui iti zic eu dinainte mereu ai incercat sa ma faci din cuvinte.Am fost si voi ramane aceiasi fata cuminte cu ganduri rele in minte.
Tre` sa fii perversa.Ca sa fie lumea a ta.Sa nu lashi niciodata.Sa ti se fure inima

Ii place vrajeala ta. Dar daca zambeshte cand ii vorbesti. Nu inseamna ca ai prostit`o. Ea este cine este

Sunt aceeasi si nu ma pot schimba.M-am schimbat destul si ai profitat d ubirea meaStop atitudineMandria ta e lovitaCaci te-ai jukat cu o papushik ce sentimente imita.
Vrei sa pari naiva, emotiva, nu e rau Ca nimeni nu.si da seama ce se.ascunde`n capul tau Esti exact cum trebuie sa fi, asa cum iti convine Ai stilul tau de.a amagi numai dintr.o privire )!
Ai o adolescenta a ta , o viata inainte , si un suflet . Foloseste`le cu un scop

E un vis care se tot repeta! Si doar in visul meu GASESC LUMEA PERFECTA!

.Cand va mai durea nu ma veti mai vedea plangand, voi trece peste ce va fi,
privind si tacand; voi trata situatia distant si razand!

"Cu putin fard`Si un zambet dulce Vei ascunde,clar Ca inima iti plange!"

"Sa iti dai seama ca ar lipsi ceva.atunci cand o sa vezi ca nu mai sunt in preajma ta"

Mereu cu zambetu` p buze` Pentru ca are cine s'o amuze`

Adevarul suna cam asa: Chiar daca ai puterea sa ascunzi, ti- e dor de ea !

Priveste-o in ochi si observa ca nu minte, Invata sa o cunosti dupa ceea ce simte .♥

Cu toate faptele .Ea va fi cea care n`o sa`ti intoarca spatele!

Imi doresc sa obtin imposibilul si nu ma las pana nu o fac ."

Ma vorbesk totzy de parca ma cunosk,fara sa stie cine sunt sau makar cine am fost!

Iti spo0n d0ar 5 cuvintee`!:Nu mai sunt ca inaintee`!

Si cand te uiti in ochii mei ce vezi? Ma bucur ca acum esti constient ce'ai reusit sa pierzi.

Anunta`ma cand vrei sa vezi cine sunt cu adevarat, lasa minciuniile prietenilor pe care le-ai ascultat, formeaza numarul meu ori de cate ori vrei sa vorbim, cheama`ma si o sa vin

Acum vad . prea frumos m-am purtat. Dragul meu. e clar ! tzi` s-a urcat la cap .

GreSeala ta ca m`ai laSat,poate acu` itSi aminteSti...Fete ca mne rar gaSeSti"

Vreau ca atuNci câNd te gandeşTi la miNe.să spui:"uiTe fata aSta chiar a ţiNut la miNe !

Nu uita ca tu ai aleS` sa te indepartezi.tSi-am spus ca daCa faci astha nu o sa ma mai vezi"
"E timid,e greu sa-ti spuna ca pentru el tu esti cea mai buna "

Am invatSat ca nu trebuie Sa te compari cu ceea ce pOt altSii mai bine Sa faca / ci cu ceea ce potSi sa faci tu ;]

Chiar daca vor trece anii noi v'om ramane la fel.a fost mereu aici langa mine nu o sa uit cate a facut ptr mine :*

Ai fost langa mine la bine si la greu Cand am dat de belele, adica mai mereu

bineinteles ca nu`i clar. oricum te iubessssc ;x . | Ador sa am imaginea ta intiparita in minte Fredonand acelasi nume ce ma lasa fara cuvinte .;x"

Ea n-are nume, calca discreta peste scuze, cu un secret pe umeri, si unu-ntins pe buze.

E timpul sa zambesc!"...sa iert?tot timpul sa uit ?niciodata! x(

E timpu` Sa trec la nivelu` urmator . Ce pacat ca tu ramai la capitolu` anterior
Am stilu` meu propriu` de viatsa` Fac un pas` sh stau in fata`
Oricee ` ღ S`ar Intampla ` ● ` Nu Raman ` In Spate ` ╚» ` Am Grija Sa ` Fiu ` ღ ` Mai Presus De t0ate

Nu e vreo nasoala dar nici nu-i Ana Lesko, crezi c-o afecteaza daca fluieri când o vezi`?!

Pentru el esti doar o alta fata Mai mult nu ai fost niciodata El la tine nu tzine d atatea ori te-a facut sa t simti un nimeni
ღ `♥. şi dαCă lui ηu`i pαsă . miє dє Cє mi`αr păsα ... ♥`

shI nU e ca iN fiLme` sa Ma Lashi pT aLtha` ...stii biNe` ca`tzi pOth ofeRi ce nu pOate suBsemnatha` !`

pOi daca the gandehsti la mine Ca la O papuSHa Barbie, gandeshTe-te ca suNt papuSha de caRe nu veI avea niCiodaTa paRte`

Nu sUnt faTa cA oRicaRe .Tzin baieTzii La PicioaRe` .Nu ma uIt duPa oRiciNe` .dOar la ce`Mi convIne` :X

fiE rau saU fie biNe`, viaTzZa meA o VreaO cu tiNe :X ...caNd am ziLe gRele , Imi daI puTeRe :X , ma faCi s zambeSc`

daCa il iubestilasa`l sa plece…daCa te iubeshte tot la tine se intoarce :X

Pfff` :X … iMi pLace cuM ma pRivesti` … iMi pLace cuM imi zamBesti… iMi pLace La neBuniE canD baTzi apRopOuRi ca Ma iuBesti! :X ….
faC cè vReaµ :] …cuM vReaµ … SunT fiTzØaSa cµ ciNe vReaµ …sHi rEa cµ ciNe tRebµiE … tOtµL mI sE oFeRa pE taVa :X … Nµ aM RestRicTzii`

Ai TuPeU? Nu K Al MeU

• Unii nu mα supσrtα ●.Ii trαtєz cu indifєrєntzα ●.Oricє s' αr intαmplα ●.Vσi zαmbi intσtdєαunα ●.Si nu mα vσi schimbα ●

Esti jalnica si o sti prea bine!Nu ma ura kcasunt mai desteapta ca tine! Uraste-ti prietenul ca intoarce capul dupa mine,chiar si cand e cu tine!

•Si daca el pe mine ma vrea care e problema ta?! •

Nu plec capu’ nici de-al dracu’, ce-o fi sa fie.

?stergi o lacrima .Dar nu po?i sa Stergi amintiri.:-x"

• Nu te´ mai am ´ sii Sincer nu;| imi pre ´ bine! Da mai bine ´ ma inpac ´ :* cu Ideea dkt ´ cu Tine´ •"

teodata ´ ma intreb ´ unde ejti ? Ce mai fki ? Cu cne Te intalnesti ´Cu c ´ cuvinte as `:] putea mai usor´ s itsi spun ca-mi este dor

Fii` indiferent la c` zic daca` nuu`tsi place sh da`mi pace . 0rikm d0ar grija mea 0 ai d` la un timp inc0ace ."

?Spunea ca a fost o greseala ca au fost impreuna '.Dar inca mai tremura si viseaza ca o tzine de mana!"

"Cuvintele nespuse le vei auzi curand.--- Promit. :-x

In ´ inima :*Ta Merew ` va Exista' o urma ´ din tot :* Ce inseamna---Ea! `•"

Sterge`tsi lacrima din gene, lasa`tsi 0chii` tai senini sh nici urma s` nuu` fie c`ai fi plans sauu` ca suspini :X
Nici nuu` stii` ce`a f0st in sufletuu` meuu`, da nici nuu` mai c0nteaza . Sh cand 0 sa`tsi dai seama, s` ramai cu prietenii` tai sh cu 0rg0liuu` tauu`! K nuu` m` mai intereseaza`! :*

"? Nu spun cã te'am uïtat- Dar nu mã maï gándesc la tïne! "

mi-a plakt ist0ria insa nuu vreauu s`0 repet Nuu m` invart in cerc, imi place s` merg drept

"Te`ai IndragOstit de `O sqmpa dOmnisJoara`! Da` ea nu Te vrea Iti face viata amaRa

Orice baiat cand 0o vede in secunda d0oi s pierde Sh auzi cum spun in s0apta: D0amne c bine arata
"♥ Durerea te'a maturizat,te'a pus pe ganduri blushing!Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.love struck! ♥"
Si orice s-ar intampla am curajul sa sper,sa zambesc,sa trec peste si sa rad!"

Cine te iubeste te cauta, Cine te vrea. iti spune, Cui ii este dor de tine. te suna, Cine nu . NU. e simplu!

→Uita-te atent,nu insisten priveste dar nu ating te pot resping viseaza doreste oricum in realitate nu ma poti atinge!←♥→
Crezi ca nu simtraised eyebrows?Te uiti insistent la mine si nu'ti pasa ca te mintoh go on Iti doresti doar o privirebatting eyelashesVezi in ochii mei iubire:X Adv!smug Dar nu e pentru tine!hee hee

"""ღ"De obicei,ii citesc rapid. pe cei care`mi Zambesc si de fapt nu ma inghit ""ღ""

[Iar cand se intampla sa imi fie rau Esti langa mine cu tot sufletul tau Imi dai curaj, m-ajuti sa reusesc Si uite de-asta te iubesc]"

>Arata bine,dar e fata calculata care stie cum si unde sa te faca,stie cand sa rada,stie cand sa fie suparata,cand in ochii tai sa fie, SINGURA fata importanta winking""

->Vei fii mereu o amintire frumoasa pe care seara de seara o sa mi-o amintes un gand care va ramane in mintea mea si in sufletul meu o viata intreaga:X

>Nu sunt deloc fitzoasa` As putea spune copilaroasa`. cu felul meu de a fi` Cat te iubesc nici nu vei sti . ` !

• In continuare`crezi ca tOtul iti apartzineh`! P0tsi sa ai ORICe`dar nu sh`pe mine`!Nu trebuie`sa ma cautzi iti spun eu unde sunth`. In discOteca cu baietii`acOlo`unde m`ai cunOscut •

E atat de dulce prin felul in care te seduce,e unica,e speciala Nu e ca o stea.E chiar o stea!Ce te lumineaza cum vrea ea:* •

Fiecare cadere ma face mai puternica, fiecare tradare ma face mai tare, fiecare barfa ma face mai importanta •

Imi aduc aminte cat de mult ma iubea...Qm prietenilor le zicea:"fratelo,nu pot trai fara ea"!dar acum totu' s`a terminat,el e acolo eu aikicryingcrying.intotdeauna va fi altu' in lokul lui,dar .nu ca elcryingcryingcrying

E Nemasurabila, necontrolabila chiar adorabila, e inestimabila, inegalabila, indispensabila

Ce sa vezi ?! Ai intalnit o fata simpla dar care t fascina doar cu simpla prezenta , Era atat de fina cu o privire divina

Ochisori caprui si privire cu subinteles.Buze dulci, par saten deja nu mai ai vers.""

Si eu care speram ca tu erai pentru mine cel mai potrivit Acum stiu, da stiu, ca doar m-ai mintit.

Ea nuu e d` vna ca intre ei s`a terminat "Ai grij d` tne!" i`a spus el cand a plecat...

si spune-i "te iubesc" ca-ti pare rau c-ai fost asa,promitei ca n-o sa repeti din nou prostia ta

Mai stii?Iti placea sa o vezi razand.Ea tot cu zambetul a ramas,tu tot cu ea in gand!

?`?Na ` Citeste, Retine, Baga BYne in cap. Si nu uita` nici intr-un veac `Eu sunt fetita ce ti-a pus capac !"

E domnisHoara care'N fiecare seara.se gandeste la EL! Stie ce vrea.sH ce vrea ObtZine.Nu cere niciodata.ca nu'i prea stHa in fire!

2 Iubirea lor parea fara De sfarsit.Dar cu timpu sentimentelee sau racit:X`!

dåcå el´ nu 0 så`mi måi sSpunå´ " n0åpte bunå´ " : < . sSi dåcå´ pe Sstrådå´ nu 0 sSå`mi måi sSpunå´ " bunå " straight face . åm´ prietene kre´ må sunå sSå`mi sSpunå´ : " fåtå´ eSsti de 1000´ d ori mai bunå´ day dreaming decat´ ce`å pe kre´ o suna´ ! ;;] "

"Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui sa Nu'i Iubesti?"
"Asta sunt si n`ai ce face ,alta mamy numai faceee smug.].Ce`ai patSith fetitSa de te uitSi asa la mne`?Ai cva Q mne`?Sau e dOar thema de sine ca`s mai bOona decath tne`?"

"Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui sa Nu'i Iubesti?"
♥. O toamna ne-a legat O iarna ne desparte cu toate intr-un timp pana nu se mai poate . Ai fost odata tot . lumina pentru mine! Voi incerca sa las , sa vina de la sine love struck !

°" Sa`tzi spun ce m`a facut sa ma gandesc la el winking era asa atent dar si eu la fell [;x] .subtilitatea este cheia , stii tu nu ? asta a vrut` sub zambet : numele si numarul winking .•°"

! ... si de spui` ca nu o iubestii ...atunci u mintzii winking ca ejti innebunit dupa ea !

" mii` de vocii` din capu` meu` imi spun : " Hey ! incearca sa te aduni " Si promit din nou sa nu mai cred in promisiuni !

A avut sansa de a fii cu ea.Acum prea tarziu sa-i mai spuna "scumpa mea"

Aude ce vrea`,intelege numai ce`i convine` oftica`te ca nu o doare de tine

ThE uItI lA mN iNvIdIoAsA pHe sUb BrEtOn DaR eO ThE vAd MaI pIeRdUtHa ca Un ApEL Pe TeLeFoN:X

Fa diferentza dintre fete sji fata ta` Sa stii ca multe te vor . Dar nici una nu te va iubii ca ea` !

Nu` ma `dau` nici` mare,nu `ma `cred `nici `geniala `insa `am `o` problema` cu` alea `care `se `cred. fetele ideale".
Lasa sa mai treca cativa ani , sa vezi ce buna se face ea atunci o sa spui `ahh, ce n`as da sa fie iar a mea!`

Dupa felul in care mereu ma privesti inteleg ca inca ma iubesti`

Când îţi va fi mai greu,gândeste'te bine . Ştii , ea chiar ţinea la tine ! big grin :X

Tuh chiar` crezi ca dka` iti propui sa uiti` chiarr o sa uitii ! ?

Sa stii ca de acum sunt schimbata.Poate candva o sa spui > Tu nu ai fost asa niciodata.winking

Realizezi ca fara ea tzi`e greu doar atunci kn`d o pierzi .realizezi cat` de mult iti lipseste acel knv-a. .kre` zi de zi iti zambea,in sufletu ei te iubea,dar nu iti spunea

si sTiu ca ma vrei pe Mine … sunT faTha` cu caRe Te inTeLeGi ceL mai Bine ! ~ ;x »

→• sTii cαиd o sα`ti dαi seama caT αi iubiT`o? aBia Iи ziuα iи cαre o vei vedeα cu aLtu` ღ ! ~ •←

Stiu ca ai face Orice sa O ai dar ea iti zambeste frumOs si iti zice bye bye;;]•

Cine ma inveSeleSte ,cine ma face Sa zambeSc? Cine-mi apare in gand atunci cand ma trezeSc?Cine-mi bantuie viSele,bineintSeleS ca Tu,Ma intrebi daca am innebunit…bineintSeleS ca Nu !

¢єℓєℓαℓтє ƒєтє σ ιηνι∂ιαzα ѕι ιι ρℓα¢є . єα ƒα¢є ѕρє¢ιαℓ ¢α ѕα ℓє αтα¢єlove struckoh go on

Tu o doreşti,şi ea sigur simte e brutal de frumoasă,te lasă fără cuvinte.te ţine de mână şi`n ochii te priveşte.sunteţi genu de cuplu care se potriveşte!●"
Si te doare când vezi ca nu`mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa. love struck:-

2 răspunsuri:
| ZâmβέŤ a răspuns:

Buna! Uite un site http://www.statusuri.ro/
Te besk:X:X

| DeDeSimplu a răspuns:

Intra pe facebook pe aplicatia statusuriwinkinghee hee