| Mysterious00 a întrebat:

Buna tpu..cine ma poate ajuta si pe mine? vreau sa devin reprezentan avon ..as dori toate informatiile despre asta absolut tot orice detaliu cum pot cumpara cum ma abonez unde primesc ect. va rog mult ajutati-ma! dau funda!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cand intri in domeniu primesti niste parfume si mergi la colegi sau bati la usa sa oferi informatii si cand iti cumpara ai noroc pentru ca o sa ai parte de niste bani in functie de cate vanzari faci, sau probabil mergi cu un catalog la tine dar nu prea e mare bai deoarece lumea cumpara mai mult din magazine sau online pe internet.

| Mymytica a răspuns:

Buna,daca vrei sa devii reprezentant avon da-mi add:avonncosmetics32. eu iti pot da toate detaliile si te pot inscrie sunt lider avon.te astept cu drag in echipa mea.

| Mymytica a răspuns:

Ca sa te inscrii ca Reprezentant Avon ai nevoie de copia dupa buletin si o comanda in valoare de minim 140 de lei.La aceasta comanda ai discount de 20 lei si primesti gratuit un set planet spa.Comanda poate fi plasata de tine daca iti faci un cont Avon sau de liderul tau. Coletul il vei primi acasa prin curier(8 lei) sau prin posta (gratuit) in maxim 3 zile lucratoare.