Va veni o data vremea cand in urma vei privi ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"
Prietenii falsi sa imi dea un Buzz... astazi fac prezenta
Daca ai nevoie de prietenia mea si ne despart 100 de pasi, fa tu primul pas si le voi face eu pe celelalte 99 pentru tine.
Sunt ca un inger fara aripi... fara speranta, si condamnat la suferinta pe viata...
Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca au uitat sa zboare…
Prietenia este ca relatia dintre mana si ochi. Cand mana se raneste, ochii plang. Si cand ochii plang, mana le sterge lacrimile.
"FERICIREA nu e decat un vis... DUREREA e intotdeauna reala"
Prietenia ce a fost a lasat in urma o mare rana...
Multi rostesc cuvantul `Prietenie`
Dar putini il inteleg
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie e greu sa suferi si nimeni sa nu stie...
E greu sa ai prieteni iar ei sa te uite...
Prietenia e o esenta tare
Fabricandu-se numai din uitare
Ea te poate inselaa pe viata
Parca e legata pe ata
Ata se va rupe
Peste clipe multe!
astea sunt cele mai dulki dupa mine incercale!
si succes cu prieteni tai:* funda?
Cand am inceput sa te iubesc mai mult, atunci tu m ai abandonat fara motiv, fara sa stiu
de ce, fara sa iti pese macar ca te-am iubit. acum incerc sa uit clipele cand ma gandeam
la tine, cand te priveam in ochi, si cand ne sarutam dar pentru tine a fost doar o joaca.
te am iertat de atea ori sh acum ca nici macar nu stiu d ece m ai parasit mai vreau sa - ti
spun decat un singur lucru. ca te am iubit si te voi iubi mereu. chiar daca pe tine nu te
doare ca nu mai suntem impreuna
am crezut ca o vei lasa pe ea pentru mine, am sperat in dragoste si ca totul va fi bine,
am sperat la o dragoste frumoasa nestiind ca tie nici macar nu iti pasa...
Zambeste celor care te urasc sa simta ura ta.
Zambeste celor care te iubesc sa simta dragostea ta,
Iar daca cei care te iubesc te vor trada
Zambeste-le sa simta indiferenta ta
iubeam si eu candva 2 ochi kprui
dar ce pacat ca ochi lui minteau
iar eu intotdeauna ii credeam...
oare dc eu inca te iubesc? cand stiu ca u esti cu alta si stiu ca nu-ti mai pasa de mine...
eu inca te iubesc si nu te pot uita...
cand mai lasat pentru ea am simtit ca mor... simteam ca nimic nu mai are sens in viata mea...
dar acum... cand tuh vrei sa te intorci la mine iti aduc aminte cu zambetul pe buze :
pentru ea m-ai lasat acum du-te la ea.
Asa se intampla mereu, Si nu mai inteleg deloc De ce sufera cel ce iubeste.
Si cel iubit isi bate joc.
as fi vrut sa nu fi cunoscut iubirea,sa nu fi stiut ce inseamna despartirea,dar cand
fata se mareste ea pe toate le intanleste.
m-am saturat de minciunile tale, de cuvinte fara sens, pentru ca azi imi spui ca ma iubesti si
maine cu alta te intanlesti.
cat timp u iti bateai joc de mine eu plangeam iar in timpul ce tu radeai eu lacrimile mi le
stergeam.
Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat…
Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.
Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap…
Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva…
Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.
Mi-am ingropat vise, sperante,
Intr-o falsa prietenie.
Am constatat
Pretenul` cel mai apropiat
Plin de invidie m`a tradat
Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân... înseamnă că n-au fost!
Un prieten de interes este mai primejdios decat un vrajmas.
Fereste-te deopotriva de prietenia dusmanului si de dusmania prietenului.
Prietenia indoieste bucuriile si injumatateste necazurile.
Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
1.Niciodata Plina De Mine…Intotdeauna Satula De Voi!
2.Stiti ce urasc eu cel mai mult in viata asta, prostia si stiti dc… pentru ca se raspandeste.
3. In viata trebuie sa fi sigur pe tine… sa nu ai incredere in nimeni… ca si cei mai buni prieteni s-ar putea sa te dezamageasca… gandeste`te si fi sigur pe puterile tale nu a altora!
4. omplimentele tale nu ma ridica.criticile nu ma coboara.sunt ceea ce sunt nu ceea ce vor altii sa fiu.nu sunt perfecta nici nu vreau nici nu pot.sunt ceea ce sunt.iar daca nu-ti convine nu ma plang.
5. Un cerc de prieteni nu il faci cu compasul.
6. Fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc si singura!
7. As vrea sa fiu cum o sa fiu asa ca lasati-ma sa traiesc cum stiu. Lasati-ma sa fac si bune si rele ca sa stiu macar ca sunt greselile mele.
8. ←♥→Nu ma doare ca vorbesti prea mult atat timp cat nici tu nu te superi ca nu te ascult←♥→
9. ←♥→Nu’s fitoasa… prea putin imi pasa… uita’te la tine si apoi vorbeste de mine! Ati uitat: AM TUPEU… Ramane-ti in spate CA IN Fata SUNT EU!←♥→
10. Prietenii falsi sa de BUZZ! astazi fac prezenta
11.Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane.
12. Nimic, niciodata, nu va inlocui pe camaradul pierdut. Caci nu pot fi creati vechi camarazi.
13. Nu are nicio noima sa cersesti prietenia.
14. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.
15.E mai rusinos sa nu ai incredere intr-un prieten decat sa fii inselat de el.
16. Vor exista mereu oamenic are te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.
17. Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
18. Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.
19. Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
20. Drumul catre casa unui prieten nu e niciodata lung.
Sper ca ti'am fost de folos :X
fundita?
SissiStefi întreabă:
Elenastoica9 întreabă: