Poti incerca photoshop.
sau daca vrei sa modifici culoarea ochiilor etc poti incerca un program online numit taaz http://www.taaz.com
sper ca te-am ajutat;)
Photoshop Photoeditor sau Photoscape Photoscape si photo editor le iei cu usurinta de pe net la photoshop e putin mai complicat funaa?
Cel mai folosit program este PhotoScape.Insa sunt o multime de alte programe de trucat poze,dar niciunul extrem de fascinant,cum l-am gasit eu pe PhotoInstrument,singurul dezavantaj este ca iti cere bani pentru a`l folosi`,asa ca dupa ce faci trucajul ii poti face print si decupezi conturul pozei in Paint b-).eu asa fac.Si photoEditor este foarte bun,insa nu are asa multe chestii folositoare,doar ca are o secventa in care poti sterge"impuritatile"pozei ii poti da`un contur etc,nimic prea interesant,adica de cand am descoperit PhotoInstrumentu`pentru mine PhotoEditoru`este penibil. Bine ca este si un site Tazz daca nu ma inseldeoarece nu l-am folosit decat odata,si e cam complicat pentru mine.
Deci intr-o lista cu cele mai bune,perfecte din punctul meu de vedere sunthotoShop,photoInstrument,PhotoEditor, PhotoScape si nu stiu acum daca vrei sa iei si Tazz`u in considerare, desi cred ca stii deja de el.
YoYoYoYoYo întreabă:
TYNwtzw09 întreabă: