| Copila2016 a întrebat:

Cititi tot nu partial va rog ca nu veti raspunde corect!

Eu nu inteleg ce au tiganii cu mine, sunt obsedati de mine mai ales franco care a zis la tot cartierul unde m-am mutat ca i-a zis o prietena de a mea. ( fost coleg de clasa actual dusman care se ia de mine mereu ). Ce au tiganii cu mine? mentionez ca eu sunt romanca,

M-am mutat in ianuarie ( 2017 ) la scoala din rahova ( unde a cazut acel tavan faimoasa scoala rolling on the floor de acolo incepeau sa faca misto de mine colegii ca eram timida stateam cu capul in jos mereu nu vorbeam cu nimeni deci nu am deranjat pe nimeni si franco se lua de mine cu baietii din clasa )

Apoi au venit artisti sa filmeze in spatele blocului ( si de atunci ma gandeam sa fac si eu asta dar in curtea blocului ) m-am dus si eu in spate si se luau de mine, ma injurau etc tiganii.

Apoi Vara am inceput sa ies afara, sa filmez in curtea blocului ( e gard cu plasa inchisa la culoare ), faceam cosplay-uri, vlog-uri apoi incepeau sa ma injure sa zica ca sunt urata etc ( chiar sunt? sad )

Iar iarna cand ieseam afara la magazin/supermarket aruncau cu bulgari in mine si mama, trebuie sa iesim dimineata ca sa nu dam de ei, se joaca chiar si pe vremea asta eu nu mai pot de frig si ei se tavalesc si se afunda in zapada aia mare.

Cum sa imi iau si eu revansa? Mentionez ca am camera de filmat si ii pot filma cum se fac de ras doar ca ma pot vedea pe Youtube si sa ma zica la parinti asa ca degeaba. -.-

Ce trebuie sa fac? Politia n-ar face nimic ca le dau aia spaga, decat sa ma mut doar ca n-avem atatia bani decat pentru o cocioaba la tara ( 15.000 euro e apartamentul cu 2 camere ) poate cand fac eu 20 de ani putem strange sa ne mutam la o garsoniera marisoara... ( am 14 ).

Ce are franco cu mine? de ce este asa obsedat de mine mereu si se ia de mine cu gasca lui?

Parintiilor le este frica, mie nu, sa imi cumpar lanterna cu electroshock sa ii sperii putin? Sau ceva ca sa ii potoleasca sa nu ma mai agreseze Dau funda

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Sa ti iei revansa? Se vede ca nu esti majora. Se iau de tine pentru ca ai o gandire rasista. Indiferent de rasa lor,ei tot romani sunt. Nu le place unora,asta e realitatea. Ei sunt de etnie rroma,tu caucaziana,dar tot romani,ca nationalitate. Fiind timida,vei fi mereu o tinta. Daca te expui sau ii eviti,atragi atentia si toate incep de aici. Poti face sesizare la politie, nu reclamatie. Oamenii legii ii vor contacta pe inconstienti si le vor atrage atentia, nu ii vor pedepsi. Asa vor sta departe. Electrosocul despre care vorbesti nu trebuie sa fie in mana unui minor fara instiintarea tutorelui si nu poate fi folosit de o persoana fara discernamant ca tine. De altfel, poate fi folosit impotriva ta, fiind vorba de o gasca de copii neobrazati si mari ''mafioti''.

| anamariarot a răspuns:

Nu îi băga în seamă. Tocmai prin faptul că le arăți că ești afectată de comportamentul lor îi alimentezi să continue cu un niște gesturi paralele cu orice normă elementară de bun simț. Și nu îți lua lanternă, că nu știi ce faci...nu intra în conflicte cu ei, că nu intri numai cu ei, ci cu toată familia lor laughing așa acționează persoanele de etnie rromă, în grup, deci mai bine nu; dai din lac în puț.

| Lucy105 a răspuns:

Anamariarot are dreptate : E mai bine sa nu ii bagi in seama. Apoi, trebuie sa fi mai desteapta ca ei si sa nu le platesti cu aceeasi moneda.