Noi deja am avut banchetul. pai daca vreti ceva mai special, o excursie de 2-3 zile ar fi cel mai potrivit lucru, poate la munte, sau chiar la mare, depinde de posibilitatile fiecaruia; sau daca nu alegeti o locatie [restaurant/hotal] mai special, in afara orasului, unde aveti si piscina, si dupa ce dansati va luati costumul de baie si innotati. Bafta.
Daca va plac excursiile si tritul la maxim sa organizati o excursie la munte cu cortul si tot ce va trebuie de 3-4 zile, sau puteti sa mergeti la un club daca vreti sa triti experienta ca nu cred ca vreti sa mergeti sa vizitati muzee ci sa petreceti sa traiti viata la maxim.
2-3 zile ceva retras eu zic sa va uitati la Hotel Cota1400 e super tare are3 stele si pret rezonabil in plus daca iesi pe geam norii iti intra pe geam. Mancarea e foarte buna Bufet suedez la mic dejun si Cina festiva seara nu a costat mult 250 Ron 2 zile cu tot cu transport : Funtita daca iti place
Eu ca clasa mea am facut banchetul mai demult.am fost la sibiu 3 zile.am stat la o pensiune a fost caterinca maxima
Eu de exemplu eu am facut banchetu` intr-un sat pe nume Magura`! Nu stiu daca sti unde au fost si astia de la " Servitsi va rog " ... A fost suuuupeeer`! 2 zile si 3 noptsi de vis` ... Prin brasov. zarnesti :d