| PinkSky a întrebat:

Colega mea de banca are 1, 67 si 60 de kg si vrea sa slabeasca pentru ca are stomacul cat burta am inteles.Ce ii recomandati? Ce fel de exercitii? Si ce mancare?

Răspuns Câştigător
| Flaviucu a răspuns:

De la cola te balonezi si se vede cu ochiul liber. Are 60 de kg si in jur de 16-17 ani, nu e grasa, e o greutate potrivita la inaltimea ei. Si daca doar la burta e asa inseamna ca e de la cola. Sa bea cat mai mult activia, poate o ajuta.

7 răspunsuri:
| Flaviucu a răspuns:

Cum vine asta? "Stomacul cat burta?" adica asa de mare?

| PinkSky explică (pentru Flaviucu):

Da e umflat mia zis.Si a fost la control si a zis ca nu are probleme.

| Flaviucu a răspuns (pentru PinkSky):

Nu trebuie sa manance cu 2-3 ore inainte de a merge la culcare si sa elimine din alimentatia ei orice produs cu continut mare de zahar sau de carbohidrati rafinati, procesati care incetinesc metabolismul si sunt una dintre cauzele principale ale obezitatii. Cantitatea zilnica de carbohidrati naturali pentru a slabi este de 20-60g/zi. Un mic dejun bogat in proteine si cu un continut mic de carbohidrati este necesar pentru a evita nevoia de a manca mai mult de-a lungul zilei (acesta poate contine 1 ou, 1 felie de paine prajita si un fruct cu putine calorii).

Ea nu mananca decat odata pe zi, la scoala nu am vazut-o sa manance niciodata si totusi sunt 8 ore. Dar in schimb bea c-am 3 4 doze de cola in alea 8 ore. Poate fi de la ele?

Poate fi din caza ca bea prea multa cola? O vad beind cate 4 5 doze la scoala.

Multumesc mult am sa-i transmit maine.Imi pare rau ca te-am tinut atat de mult la conversatiilaughing.

Placere mea.

De la cola te balonezi si se vede cu ochiul liber. Are 60 de kg si in jur de 16-17 ani, nu e grasa, e o greutate potrivita la inaltimea ei. Si daca doar la burta e asa inseamna ca e de la cola. Sa bea cat mai mult activia, poate o ajuta.