Buna eu cred sincer ca ti-au placut filmele acelea atit, si de ce? probabil erau cu niste actrite foarte frumoase tu din pacate nu ai asa prietene probabil ca sa fi atrasa de ele ...sa devi lezbi eu cred ca asa e dat sa cunosti un baiat frumos iti doresc tot binele din lume
Incearca sa te abtii de la filme (nu nu esti lezbiana dar daca o sa o mai faci foate mult cred ca vei fii)
Stai linistita, este normal sa iti placa sa te uiti, insa asta nu te face automat lesbiana. Si chiar daca ar fi sa fie asa, ce-i atat de rau in asta? Eu una nu privesc asta ca pe ceva rau, cum se intampla cu majoritatea. Dar nu cred ca trebuie sa iti faci prea multe griji in aceasta privinta, fiindca este okay sa vrei sa descoperi si sa te uiti la lucruri noi, mai ales la cele care sunt oarecum controversate. Nu ai decat sa te uiti in continuare daca iti place, dar asta nu o sa te afecteze cu nimic. Daca ai fi fost lesbiana, ti-ai fi dat seama pana acum si oricum, nu e nimic gresit in asta, dupa cum am mai spus .