anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cred ca am o problema, la magazinul din blocul meu vanzatoarea e tanara are 23 de ani eu am 17 fac 18 in iunie, mereu cand ma duc se da la mine si nu imi place, mereu ma opreste la vorba, tot vrea sa puna mana pe mine, se uita insistent si imi zambeste, m-a intrebat daca o plac, etc, am mai spus-o si aici pe TPU ca nu imi mai trebuie vreo relatie momentan, cum sa ii spun sa ma lase, nu am nici o idee straight face
Nu vreau nici sa fiu nesimtit sa o supar, chiar daca nu vreau o relatie nu sunt nici badaran sa-i vorbesc urat, nu pot face asta.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai putea sa ii spui, zambind, ca 'apreciezi' gesturile ei de afectiune, este intr-adevar o tanara cu care orice baiat i-ar face placere sa fie impreuna, ca iubiti, insa tu nu esti in starea/dispozitia necesara de a fi intr-o relatie.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Spune-i politicos ca este o draguta, dar ca ai o prietena pe care o iubesti.

| DrTerrible a răspuns:

Spune-i frumos ca momentan chiar nu ai de cand sa ai nici o relatie. Ii spui frumos si sigur va intelege.

| Dayuuum a răspuns:

Spune-i ca nu esti genul de persoana care vrea relatii si ca nu vrei sa te complici, dar ea este draguta si puteti fii prieteni thinking Sau poti sa ii spui ca nu ai o dispozitie prea buna si nu vrei relatii. Sau ca ai deja o relatie si nu se poate.

| MarianWLF a răspuns (pentru Dayuuum):

Pai deja m-a intrebat daca am prietena si i-am spus ca nu...

| Salontanul a răspuns (pentru MarianWLF):

Principiul meu in viata a fost: pe cate le ierti le vei duce in spate pe lumea celalalta.

| Dayuuum a răspuns (pentru MarianWLF):

Atunci ii poti spune ca placi pe cineva dar nu sunteti impreuna momentan

| Shattered a răspuns:

Crezi c-o poti respinge fara s-o afecteze macar putin daca se arata atat de interesata? Poate se joaca cu tine... Spune-i clar ca nu esti interesat si ca vrei sa te lase in pace. Daca nu intelege, are vreo problema.