Pai tu vrei sa fi hetero sau nu? Asta nu iti dai seama din teste pe internet ci din socializare iesit in lume si sa iti faci o iubita.Nu te mai gandi ca esti gay
Natalia, nu poti sa vrei sa fii hetero, ori esti ori nu esti. Dar baiatul asta ESTE hetero, a scris el cu manuta lui ca-i plac fetele si i-au placut intotdeauna, ca are iubita, etc. De ce este obsedat de ideea ca ar putea fi gay? Nu stim, putem cel mult banui. Cert e ca nu iese fum fara foc, e ceva in creierusul lui care ii provoaca asta. Solutia: psiholog + psihiatru + deschidere totala din partea lui.
Crede-ma ca de la tine am aflat prima data de HOCD dar dupa ce am citit ce este, adica o forma de OCD (tulburare obsesiv-compulsiva) si am vazut simptomele e clar ca se cam potriveste cu ce ai tu. Ti-am spus deja sa consulti un psiholog, nu ar strica sa consulti chiar un psihiatru bun si sa le spui tot ce ai pe suflet adica tot ce ai spus pe TPU si tot ce probabil inca nu ai spus. Orice problema se poate rezolva dar depinde de tine sa fii sincer si sa le spui tot ce te macina daca vrei sa fii ajutat. Din proprie experienta iti spun, in cazuri din astea trebuie determinate cauzele exacte daca vrei sa te vindeci complet. Noi cei de pe TPU nu te putem ajuta, nu suntem nici psihologi nici psihiatri si chiar daca am fi tot nu asa se rezolva problemele.