| MakoMory a întrebat:

Cred ca cea mai mare problema a mea este faptul ca nu pot sa fac nimic fara sa ma gandesc la ce vor spune altii, nu pot sa fac nimic doar pentru mine. Cum as putea sa imi inving aceasta teama de gura lumii? sad

Răspuns Câştigător
| Kazumi a răspuns:

Pff cu totii avem problema asta desii negam.Gandeste-te la tine, de cate ori ai facut doar ce ai vrut tu? de cate ori nu ai renuntat sa cumperi un obiect doar pentru ca ceilalti vor rade de alegerea ta? Si eu eram lafel..si crede-ma nu ma simtam bine in pielea mea stiind ca fac ce spun altii, port ce spune altii alegerile mele depindeau de altii 100%.Am realizat totusi ca e viata mea si mi-o traiesc asa cum am eu chief si stii ce? Decand sunt eu si fac ce vreau eu am capatat mai mult respect si mai multi prieteni.Impune-te! Nu ii lasa sa ia alegeri pentru tine. E viata ta si tu ti-o traiesti asa cum vrei tu.In cercul meu de prieteni eram singura care asculta rap si din cauza asta radeau de mine.Asta acum mult timp.Frate m-am impus... tu esti boassa laughing Hai mai dai in pana mea si fa ce vrei!