| Suntunnimeni008 a întrebat:

Cred ca cu toți ati auzit de aplicația tellonmy, aia in care poti da mesaje pe anonim
E, eu i-am dat mesaj unei colege X ceva de genul: Cum ti se pare colega Y, e proasta? Colega Y având note mai mici.
La scoala o colegă Z ce a văzut starea colegii X (a pus pe insta story) i-a aratat dirigii, iar ea s-a enervat pe noi super rau, dând vina pe colega X. Diriga a vb cu mama colegii X si mama ei a zis ca are un prieten ce lucreaza la Microsoft si poate afla (diriga a zis ca nu e nevoie deocamdată). Eu mi-am sters contul de tellonmy, mi-am sters pagina de insta, mi-am resetat tel, mi-am schimbat toate parolele și mailul. Sunt conștientă de ce am facut si îmi pare super rau. O sa se afle?

1 răspuns:
| devilshelp a răspuns:

Asta mi s-a intamplat si mie intr-un fel. Ii faceam farse la telefon unei vecine (ea normal nestiind ca sunt eu si prietena mea) si i-a spus mamei mele ca are un prieten care lucreaza la telefonie si ca o sa afle cine a fost (ii faceam de pe aplicatia aia Juasapp parca). Si noi eram speriate ca poate afla si chestii, dar nu a facut nimic. Stai linistita ca nu se baga un mare "hacker" de la Microsoft in dramele unor fete