Of Of OF... Ai 2 variante, alegi partea cu "nu sunt singura" si iti cauti alt drum sau il eviti, sau varianta mai dulce (in cazul in care nu simti acelasi lucru si pentru actualu) te duci la el ii aduci aminte cine esti iar daca si el te va place ai rezolvat o problema! Sfat - ai grija de alegi, ori cu capu si ramai cu actualu ori cu inima si alergi dupa "viitorul" dar tine cont, sa stai cu unu gandindute la altu nu o duci mult! Succes.
Scuzeee Octavian dar eu nu am iubit acumaaa. M-am indragostit acum si este prima data
A da scuze am citit partea cu "nu sunt sigura" ca "nu sunt singura"... De dragoste nu putem fugii, e destinul nostru, poate te hotarasti sa dai pas inapoi si sa lasi sa treaca asazisa scanteie dar ce vei face la urmatoarea? Lafel?! Nu prea cred, cu toti am trecut prin a incerca marea cu degetu ca pentru mine asta inseamna dragostea un imens ocean, care, ca vrem ca nu vrem, cu totiii vom cadea in el si ne vom lasa "dusi pe val", dar daca tu nu vrei sa iti incerci norocul ramane la decizia ta! Dragostea are si partea ei de misterios (nu o cunoaste nimeni cu adevarat) are si multe ecuatii in plan cu + cu - dar intr-un final toate duc la "="! Decizia e cuadevarat in mainile tale!
Succes!