| RoxanaRocsie14 a întrebat:

Cred ca mi-am pierdut cea mai buna prietena sau ea m-a pierdut pe mine..Am fost in excursie, iar ea m-a cam ignorat, a stat mai mult cu celelalte fete sa le zicem 'mai populare'. M-am simtit asa prost, la scoala nici nu ma mai prea baga in seama, ieseam cu ea in fiecare pauza..acum iasa cu prietenele ei. ma mai intreaba si pe mine din cand in cand, cand nu are cu cine iesi daca merg cu ea afara.E atat de schimbata..imi e dor de ea, cea veche.Cand e in preajma celorlalte fete se comporta atat de diferit, incerca sa faca orice sa le impresioneze, eu chiar tin la ea, mi-e cea mai buna prietena sau cel putin asa am crezut eu. straight face. Voi ce parere aveti? Ce as putea face, sa o ignor si eu, sau ce? Orice sfat e bine-venit! Multumesc mult.
@Funda, desigurhappy

Răspuns Câştigător
| alinutzaap a răspuns:

Poi ignoro un timp si daca si tu ai fost pentru ea cea mai buna prietena o sa-ti simta lipsa si o sa incerce sa fie din nou cea mai buna prietena cu tine. Si daca nu functioneaza ..imi pare rau sa-ti zic asta dar nu ti-a fost prietena adevarata.sad

1 răspuns:
| Adda96 a răspuns:

Buna!
Mi s-a intamplat s mie asta sad. Prietenii care te parasesc pentru altii nu sunt prieteni adevarati, eu cred ca ar trebui sa nu-i dai atentie, va vedea ca, prietena ca tine nu va mai gasi!
Pa-pa :*