| ellinaaa a întrebat:

cred ca toata lumea a vazut macar odata Titanic! eu ma intreb daca filmul a fost sau nu real [adica chiar s-a intamplat?]ARGUMETATI funda cel mai bun rasp

Răspuns Câştigător
| romanyta a răspuns:

Da evenimentele din film sint reale cel mai mare vas construit si presupus cel mai puternic a naufragiat de un mare chetar toate evenimentele sunt rele fii sigura asta s-a intamplat cu mult timp in lume se presupune ca nu a fost scoasa vaporul nu s-a scos la suprafata nu au putut fiind foarte greu nava mai egista si acum sub ape

4 răspunsuri:
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei! Da, filmul este inspirat dupa o fapta reala. Acum mult timp, un vas de aceeasi masura cu Titanicul s-a ciocnit de iceberg si a naufragiat. Au murit mii de oameni [e aproape la fel ca in film].

| alexandra2859 a răspuns:

Da,filmul este real.si nu numai ca este real, sti cine a povestit ce s-a intamplat atunci pe titanic? chiar fata care a supravietuit, batranica aia care la inceputul filmului incepe sa povesteasca cred ca inca mai traieste. daca scrii pe google titanic ai sa il vezi in imagini acolo sub apa unde lau gasit. sper ca te-am ajutat...

| nyko06 a răspuns:

Da e inspirat dupa un caz real, eu am auzit ca au mai doua vapoare ca si titanicul care sau scufundat sad.

| nyko06 a răspuns:

Da e inspirat dupa un caz real, eu am auzit ca au mai doua vapoare ca si titanicul care sau scufundat :(. http://hightechriders.wordpress.com/2010/04/06/the-titanic/