anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU! Credeti ca as putea purta pantaloni scurti/fusta si sandale la liceu? (sunt clasa a 9-a)

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut!
Am fost si eu acum cinci zile cu niste colanti negri care veneau pana la genunchi. Nici mai sus, nici mai jos. Si un tricou larg negru.
Iar o profesoara (cea de sport) s-a luat de mine, că cica:
,, Tu asa te duci la ore?"
Dar ce avea? Ca erau pana la genunchi pantalonii. Si eram toată in culori inchise.
O comunista infectă.
Insa pe ceilalti profesori nu i-a deranjat.
Deci cam depinde de profesor. Unii sunt mai deschisi la minte si accepta, altii mai prosti si li se pare ca e sfarsitul lumii ca nu-ti vin pantalonii pana la glezne.

Acum depinde si cat de scurti sunt pantalonii ori pusta despre care vorbesti. Daca fusta este larga, pana deasupra grnunchiului, e ok. Si e valabil si pentru pantaloni. Iar in schimb poti completa cu ceva mai larg ori mai,, acoperitor" in partea de sus ca sa stabilizezi tinuta.

Depinde de profesori cat de incuiati sunt.

| isemilia a răspuns:

Cata vreme nu e nimic exagerat presupun ca poti.

| Iunicu a răspuns:

În principiu școala este o instituție care ar trebui să poarte un blazon, să impună o anumită conduită și comprtament.
Dacă nu aveți uniformă eu cred că ar trebui să te îmbraci frumos, nici ca la biserica, nici ca la club.
De fapt sandalele și fusta sunt foarte ok daca nu ți se vede lenjeria. Pantalonul scurt este și el decent sau strident.
Eu zic să mergi pentru început mai acoperită, vezi pe parcurs dacă poți. Nu cred că vrei să te ia vreun profesor la ochi din primele zile.