Ok, e a doua oara cand iti scriu raspunsul asta pentru ca prima data am scris niste tampenii.
Chiar te ingrijoreaza asa mult treaba asta?
Esti clasa a 8 a si nu ai avut prieten. Ei bine eu sunt a 10-a si nu am avut niciodata o prietena, nu am tinut o fata de mana, nu am sarutat o fata, mai exact n-am nici cea mai mica idee.
Cred ca primul meu sarut o sa fie destul de naspa, nu pentru mine ci pentru fata.
Dar asta-i alta chestie.
E normal, nici eu nu am vrut sa-mi fac si nu o sa-mi fac pana nu o sa plec de aici.
Sunt un baiat simplu de la tara. Asta trebuie sa stii despre mine.
Problema e ca satul in care traiesc este populat cu oameni prosti, femei idioate, curve, fete din clasa a 2 a care merg de strada si canta "Nossa Nossa", si alte cacaturi d'atea.
Aici clar nu e locul meu, si mai stau aici doar pentru ca familiei mele ii place, altfel mi-as fi gasit de lucru si as fi plecat iiiimediat.
Nu te forta.Eu nu ma fortez.
Daca cineva iti spune "Gaseste-ti un prieten", asa sa faci, dar a gasi nu inseamna a sarii in bratele primului venit.
Asteapta, alege, prinde experienta in ceea ce priveste barbatii.
Daca iei orice pustan idiot de pe strada probabilitatea sa fi ranita este mare.
Eu de exemplu vreau sa am grija ce aleg, dar sa nu oblig pe nimeni, pentru ca si fata trebuie sa fie foarte pregatita sa ma aleaga.
Stii cu ce trebuie sa se confrunte?
Cu un om care mananca mult, sta mult la pc, asculta rock, nu este foarte sociabil, uraste sa iasa in oras sau sa se duca la petreceri, vorbeste rar cu lumea, ii este oarecum frica sa-si faca prieteni noi (este un fel de trauma din copilarie... nu am avut o viata de elev prea frumoasa), nu imi place sa fac curatenie prea des, nu ma tin de tratamente daca am o boala, sunt dezordonat, si lista continua.
Ce e bine la mine si cu ce pot sa ma laud este ca daca promit ceva ma tin de promisiune. Doar ca eu nu promit.
Am facut cateva promisiuni si inca ma tin de ele, niste promisiuni de viata ca sa zic asa.
Nu te lua dupa lume. Asculta-ti inima si alege baiatul care sa-ti placa, nu pe care lumea, parintii tai, prietenii tau sau altcineva sa-l placa.
Multumesc mult pentru raspuns :*
Cu placere.
Nimeni nu este Urât! Fiecare are o frumuseţe aparte.Iar cu iubitul, nici-o grabă ai viaţa înaite, va veni o perioadă în care nu o să mai faci faţă la pretendeţi.Să fi Iubită Maxim şi Crăciun Fericit!
In societatea noastra pare a fi anormal sa nu ai prieten la 14 ani deoarece toata lumea face ce e la moda, si anume sa fii "combinata" cu cineva inca de la 8 ani. Relatiile astea(impropriu spus, relatii) sunt doar pentru a masura cat de smecher poti sa fii. Pacat de fetele/baietii care aleg sa-si strice copilaria, afisand masca maturitatii. In naivitatea lor, isi pierd cei mai frumosi ani din viata, pierd timpul inutil. Stai linistita, niciodata nu e prea tarziu dar uneori e prea devreme.
Nu, sa stii ca si eu sunt a 9`a si nu am avut nici un prieten. Nu pentru ca sunt urata, multi vor sa fie cu mine dar pur si simplu nu vreau eu. :* Si sa stii ca nu este nimic iesit din comun sau rusinos. Te puuup :*
Nu este nimic ciudat in asta, pur si simplu nu ai avut chef sa iti faci un prieten, nu te-ai indragostit de nimeni, cam pana printr-a 11-a baieti sunt imaturi, si chiar si dupa, sfatul meu e sa nu te grabesticu asta, mai bine concentreazate pe invatat mai ales in perioada asta, dupa ce termini scoala o sa ai o groaza de-a timp pentru baieti.
La mine este aceeasi situatie si nu ma simt frustrat deloc(desi toate clasa a ridicat mana can a fost vorba de "first kiss", numai eu nu -m-am simtit jenat dar a trecut repede). Sunt considerat tocilarul clasei, mai ales ca am ochelari, desi nu ma consider urat si sunt singurul baiat din clasa care a stat timp de 4ani cu aceeasi fata in banca.Am ajuns sa ma atasez dea ea si ne intelegem bine, chiar daca ideile mele se bat cap i cap cu ale ei care deja la 13 ani a avut 5-6 iubiti(de la liceu) noi fiind in clasa a 8. Oricum, pana nu dai cu capul de pragul de sus, nu vezi ce e jos, deci fiecare alege ce vrea sa faca in viata!
Da, este ceva anormal! Încă din clasa a cincea trebuia să începi să faci schimb de bale cu unu' și cu altu'.
Parerea mea este ca nu trebuie sa-ti faci nici-o grija, nu e nimic iesit din comun... Eu am 17 ani si abia acum mi-am facut pentru prima data prietena. O sa gasesti persoana potrivita la momentul potrivit.
Nu, si eu sunt a8-a si nu am avut niciodata iubita si nu am iesit niciodata cu prietenii in club. Las ca ai tu timp de boys si in liceu.
Liviuanonim întreabă: