O sa-ti dea cand considera ca e potrivit, nu cand consideri tu, intelegi? Crede-L pe cuvant ca stie El mai bine.
Stii, mai este o vorba: "Dumnezeu iti da, dar nu-ti baga in punga". Adica poate ti-a dat ocazia, ti-a dat omul, iar tu ai ratat oportunitatea sau nu l-ai vazut.
In orice caz, ai un suflet pereche, care iti e predestinat si pe care-l vei intalni intr-un moment sau altul, insa trebuie sa-l si accepti, sa primesti darul, nu sa astepti sa arunce Dumnezeu cu el dupa tine.
Cand e sa fie, atunci va fi. Cel mai bine ar fi sa nu concentrezi pe asta, sa nu faci din asta un obiectiv. Atunci cand incerci si te concentrezi sa adormi, nu vei reusi niciodata, pana nu te relaxezi si lasi sa se intample de la sine.
Traieste-ti viata, bucura-te de fiecare zi, ca nu esti mort daca esti singur, iar intr-o zi se va intampla si asta.
Tu esti responsabila de actiunile tale si nu ar trebui ca tu sa astepti sa-ti ofere altceva ce esti si tu capabila sa le obtii... o persoana de genu' o poti gasi si daca socializezi sau cel putin incerci. Mereu universul o sa rasplateasca efortul si incercarile, nu cersitul. Succes!
Dar dacă Dumnezeu nu există?
Stați locului, doar întrebam!
Și eu aș vrea acelaș lucru, dar ded unde? Va veni momentul potrivit!
Până atunci, fă-ți cont pe rețele sociale de dating și/sau pe site-uri matrimoniale, poate găsești pe cineva!
Sa nu te prind...
Ce? cum?
"Și eu aș vrea acelaș lucru, dar ded unde?"
Stai cuminte
Ok șefu!?
Dar daca exista? mai bine sa crezi si sa nu pierzi nimic daca nu exista, dar mai rau sa nu crezi si sa existe si sa pierzi totul.
Lucrurile bune li se intampla celor ce stiu sa astepte.
Iar daragostea e ca umbra, cu cat fugi dupa ea, fuge de tine, iar cand vrei sa fugi de ea, vine dupa tine.
Ia o carte si iesi in parc. Nu se stie cine te poate intreba ce carte citesti.
Sau mergi prin magazine, in supermarket sunt baieti dispusi sa iti raspunda la orice intrebare, sau in cele cu electocasnice, poti cere detalii despre un aspirator, va crede ca esti gospodina si poate te invita la o inghetata.
Buna. vad la tine o inima buna si rabdatoare asa ca te sfatuiesc sa mai astepti pentru ca Dumnezeu sigur ti-a ascultat ruga si iti pregateste ceva mai bun decat ai cerut tu.
Hei! Asa eram si eu inainte sa imi fac un iubit. După ce o relație se încheie nu o sa-ti mai doresti ceva timp un iubit (in cazul meu o luna). O sa ai tot felul de ganduri: daca nu m-a iubit niciodată? Daca si a batut joc de mine? Daca m-a înșelat? Etc etc. Ma rog deci acest iubit apare cand te astepti cel mai putin si persoana la care te aștepta i cel mai putin. Nu îl cauta, apare singur. Ai grija de tine!:*