Buna! Hmm. nu stiu ce sa spun. La varsta voastra nu prea cred ca ar fi indicat si sunteti doar de 3 luni impreuna. Parerea mea e ca nu ar trebui...
Salut
Crezi că vârsta de 12/14 ani e cea potrivită?
http://www.jw.org/......intalniri/
Eu zic să mai așteptați puțin... adică să lăsați lucrurile acestea mai "îndrăznețe" pe mai târziu.
La vârsta voastră ar trebui să vedeți altfel lucrurile. Să-l numești pe el deja "iubitul" e puțin cam "îndrăzneț".
Ti-am dat raspunsul dar nu cred ca ar trebui sa va grabiti asa tare cu dragostea
Serios? Nu, serios? In ce hal ajung copiii astia...lasa baietii ca o sa ai destul timp!
FETITA ESTI PRAF! ce sti u de iubire la 12 ani? Doamne, si eu am tot 12 dar pe bune ce-ti trebuie la 12 ani iubit? tu esti constienta? draga inca nu esti adolescenta fetita draga, ca esti o fetita cum si eu sunt, adolescent esti la 14 ani pana la 17, mai fata acu tu trebuie sa iubesti romana, matematica nu baietii, fii atenta tu zici ca-l iubesti dar nu-i asa, tu il placi si in subconstient vrand sa te maturizezi considerandute DEJA (desii nu-i bine) o adolescenta zici ca-l iubesti, nu-i bine esti copil o fetita! FRATILOR SA NE MAI TRAIM SI NOI COPILARIA C-O SA PLANGE MDUPA EA MULT SI BINE! SA FIM COPII CAT MAI PUTEM!
Da ar fi foarte frumos sau puteti sa iesiti in oras sau un simplu sarut spunandu-i cal iubesti funda?
Da de ce nu sigur ca poti face pentru a scoate in evidenta calitatile lui bune sigur va ramane surprins placut
Ba baieti si fete astea care au comentat pana acum nu va bagati in dragostea lor. Fetitzo fi atenta nu stiu cum sunteti voi doi in preuna si ar fi frumos sa-i faci ce gandesti dar candva o sa va despartiti si el o sa te ia de proasta el trebuie sa-ti faca tie cadou tu esti fata. Bafta eu nu am raspuns pentru funda am raspuns sincer.
Oamenii gesesc dragostea poate chiar la 30 de ani, adevarata dragoste, si tu spui ca-l iubesti? ai 12 ani! mama la 12 se juca cu papusile, serios soro de cand cu toate tehnologiile astea si toate panar.mele la TV am ajuns sa stam cu burta la gura... nu mi se pare normal cea ce faci, acum de fapt este vina PARINTILOR eu cred ca ei nici nu stiu ca ai "IUBIT", parintii tai nu sunt un model de urmat din moment ce nu-si tin in frau fetita, repet si eu am 12 ani, si eu sunt o fetita, nu mi se pare normal cea ce faci de aia se duce dracu' tara asta din cauza parintilor care isi lasa copii sa devina niste terchea berchea, de aia suntem condusii de niste nimicuri, da aia suntem vazuti rau de alte tarii... bine nu toate cazurile sunt asa, exista si oameni cu capul pe umeri care stiu ce este adevarata EDUCATIE
La 12 ani... dupa doar 3 luni... si e iubirea asa de mare? Pfffff. un clip nu dauneaza, dar peste un an sau doi inseamna ca voi deja faceti copil.
AI 100 DE MOTIVE? Scrie-le pe o pagina/pegini/file pe ce vrei tu doar scrie-le pe toate dar chiar pe toate si sa fie neaparat 100! SA NU REPETI nici macar una ca nu se pune!
Daca ajungi la 100 e bine, poti sa-i faci o surpriza cu aceste "100 de motive".
Dar crede-ma ca la varsta voastra sunt necesare doar 2 motive sa gresiti amandoi si nu neaparat deodata!
Oricum e un gest frumos dar cred ca e prea devreme, si asta nu o spun fata de varsta voastra, ci doar ca "ati trecut prin viata doar 3 luni".
Nu crezi ca e cam devreme sa-ti alegi sotul?
Decat promisiuni desarte mai bine o iubire copilareasca din care o sa invatati amandoi.
Peste cativa ani(cand o sa ajungeti la liceu/facultate) o sa-mi dati funda, AMANDOI.
E un gest dragut si parca tousi pare mai normal decat ceea la ce se gandesc alti copii de varsta ta.Bravo si bafta.
Au inima...la 12 anisori tu ai iubit? wow.
si copilaria cui o lasi? cand ti-o traiesti? la 18 ani ce vei mai avea daca acum ai iubit?
eu zic sa mai astepti ceva anisori, si apoi sa intelegi ce inseamna cu adevarat sa ai iubit.
O zi buna
Mnoh dara ) eu la ani tai ma jucam super mario si macam pufuleti in parc fara iubita doar cu prieteni.
Poate ea are 14 si el 12...
Dar alta e problema - care-or fi alea 100 de motive? La 14-15 ani?
Hai sa zicem ca unele sunt legate de temele scolare, dar restul?
Ba fratilor. Calmi! :3 Daca vreau sa fac ceva la varsta mea ca sa ii spun iubitului ca il iubesc? Ohhhh. Eu sunt prost educata?! Uitati-va la voi maa. Daca iubesc la 12 ani ce va *** pe voi grija? -_- E viata mea! Stati calmi ca inca sunt copil si ma bucur de copilarie. Daaa...Voi sunteti in stare sa judecati oameni fara sa ii cunoasteti.Sunteti penibil, serios vorbesc. Dragilor, daca nu raspundeti in legatura cu intrebarea, PA! N-am nevoie de raspunsurile voastre care n-au legatura cu intrebarea. Nu o sa ma despart eu de cel pe care-l iubesc ca spuneti voi ca n-am copilarie. Nu ma cunosteti :*. In plus, eu stiu ce simt, nu VOI! V-am pupat, sau lasa :3!
Draga mea..nimeni nu iti doreste raul si nici nu te putem opri, dar cand pui o astfel de intrebare, mai ales ca ai dezvaluit si varsta, trebuie sa iti asumi criticile, si nu poti primi doar incurajari, asa ca, este viata ta si nimeni nu te poate opri, iar daca tu ai ales la 12 ani sa ai iubit, e strict problema ta, dar va fi necazul parintilor tai si al tau cand ai sa realizezi ca nu e corect cum procedezi tu.
O seara buna
Draga mea, cred ca confunzi putin termenii.
In primul rand,, iubit''.La 12 anisori cati ai tu,baiatul de care iti place NU, este iubit.Cel mult prieten, amic, vecin sau coleg de scoala!
In al doilea rand in trei luni de,, relatie '' e prea putin sa-l cunosti ca sa aduni 100 de motive pentru care sa-l iubesti. Unii nu aduna nici in ani de relatie.Si asta se intampla la cei maturi, cei care se cunosc foarte bine!
Daca vrei sa marchezi cumva evenimentul iesi si voi la prajitura, suc.
Cu toate ca ar trebui saai alte preucupari.De baieti ai timp sa te saturi.
Tot ce zboara se mananca, asa considera minorele la aceasta varsta, dar tare as vrea sa stiu cum ar reactiona mama acestor minore, dar stau si ma intreb, daca chiar au parinti acesti copilasi care se aventureaza fara sa gandeasca..cat despre motive, nici nu vreau sa ma gandesc..deja a dat o replica care te lasa fara cuvinte
O seara buna
Mai e o saptamana pana la ziua indragostitilor…
Sper sa-ti treaca nervii.
Nu te mai aprinde si tu asa, de la nimic! Pai daca de pe acum te consumi si te enervezi in halu` asta, inseamna ca la 15-16 ani o sa ai fire albe-n cap.Bine - o sa te vopsesti si n-o sa se vada…
In fine.Sa lasam asta.Deci poti sa faci un film d-ala de care zici tu, cu motivele de iubire, dar sa fii atenta la cum o sa decurga evenimentu din seara romantica respectiva.Adica sa n-aiba si el vreo ``hidden camera`` sa vrea sa iti intoarca gestul si deci sa faca si el un filmulet…
Da?
Nu.Si cand spun nu, nu ma iau de tine ca ai 12 ani sau nu stiu ce. Spun nu pentru ca mi se par penibile clipurile de genul asta.
Uite. Daca ai face ceva de genu ar muri (in sensul bun)
http://www.youtube.com/watch?v=fd4yNBLLadU
Iubit la 12 ani? Cred ca ai fi indragostita si de papusa Chucky.Ce stii tu ce este aia dragoste? Ca sa te lauzi in fata prietenelor sau colegelor? Vezi-ti de scoala.Ai timp toata viata sa te ocupi si de dragoste. Daca ai postat aici e clar ca nu cunosti nici un motiv daramite 100.