Aici imi dai funda ca e complicat
Pai normal ca se poate schimba! Dar va revenii la normal pe parcurs, "daca-l scapi din lesa". Daca ii dai voie sa-si revina, o va face cu placere. Daca il tii "din scurt" va ramane cum vrei tu
La fel, pot spune ca, dupa relatie, el/ea poate revenii inapoi de suparare sau nevoie. Nu ai precizat clar la ce "revenire" e vorba funda?:X
DA eu cred ca o persoana se poate schimba daca intr-adevar tine la acea pesoana insa de cate ori mi-au zis baietii ca se schimba petru mine acest lucru nu s-a intamplat(poate am avut eu ghinion). Sunt multi care spun asta doar pentru a te impresiona dar crede-ma e foarte greu sa te schimbi."Lupul isi schimba blana dar naravul ba".LA aceasta intrebare nu stiu sa dau un raspuns sigur caci depinde de persoana respectiva, de vointa etc.
Pai sigur ca o persoana se poate schimba si chiar cunosc cazuri.Da iubirea face minuni. Daca acea persoana este importanta in viata ta si crezi ca s-a schimbat daca ai analizato foarte bine da ar trebui sa vorbesti cu ea si sa rezolvati lucrurile dc nu? sper ca o sati foloseasca sfaturile mele