Da, cred în schimbare, dar trebuie să aibă o motivație puternică și aia să vină de la el, nu din exterior.
Nu prea cred,observ asta de exemplu in ceea ce priveste slabitul,persoanele in cauza reusesc sa te tina de dieta,slabesc dar culmea ele adopta vechea alimentatie, desi aceste persoane stiu ca vechea dieta a fost nesanatoasa, foarte putine persoane iti schimba stilul de viata si il mentin, venim cu un temperament si apoi acumulam experiente dar baza cred ca ramane la fel, omul acela poate renunta la alcool, fumat, droguri, jocuri de noroc dar baza nativa ramane la fel, asa cu devenitul mai bun depinde ce inseamna mai bun, poate temperamentul lui nu e asa dar mediul la impins sa fie asa, in acest caz este o speranta desigur
Daca intalnesti persoana potrivita. clar poti sa te schimbi. Daca exista dorinta asta se poate si singur sa te schimbi.
Salut,ei bine evident ca omul se poate schimba indiferent de varsta pe care o are, insa trebuie sa aiba o motivatie serioase si o dorinta arzatoare.Intotdeauna oamenii se schimba din anumite motive, fie traume psihice, intimplari dure, din cauza ca nu se accepta pe sine sau o fac de dragul cuiva.E nevoie de mult efort pentru a putea face o schimbare la nivel consitent, dar odata ce avem multa vointa putem face orice.Totul se face incetul cu incetul, intai scapam de unele aspecte negative ale comportamentului, apoi le imbunatatim pe unele si le perfectionam pe celelalte.
Comportamentul ți-l poți schimba. Incontestabil.
De caracter fiind vorba. mă tem că lucrurile sunt mai complexe. Te naști cu un caracter. Mai bun sau mai puțin bun. Depinde de la caz la caz.
Spor.
Bineinteles ca orice om se poate schimba daca isi doreste cu adevarat, dar nu de pe o zi pe alta. Acest "proces" dureaza 6 luni pentru a fi finalizat. poate dura si mai mult. Depinde de dorinta de schimbare sau de obstacolele pe care le-a intalnit.
Bună! Da își poate schimba caracterul sau comportamentul dar asta depinde de el dacă vrea si mai ales de educația primită și de mediul în care este crescut pentru ca influențează mult!
anonim_4396 întreabă:
SparklingAngel întreabă:
Diorrus întreabă: