Buna! Aici sunt de vina si fata si baiatul. Pe amandoi ii cred la fel. De ce? Pentru ca baiatul, nu gandeste, si cere ce nu trebuie; pentru ca Neuronii sunt acoperiti de Hormoni si nu mai gandesc normal. Iar fetele, nu trebuie sa raspunda cererilor baiatului sau sa cedeze? De ce cedeaza fetele? Unde le sta capul, la picioare? Sa ai o seara frumoasa!
Bravo! Ai sa primesti funda de la mine! La fel si tie!
Dar fetele sunt vinovate in cea mai mare parte! Dar si baietii ar trebui sa stie o limita! Daca baietii vad ca fata deja accepta ca vrea sa ajunga mai departe la a face sex, ar trebui sa le lase pe loc! Baietii daca ar fi asa destepti, ar trebui sa nici sa nu se mai uite pe asemenea fete! Sa nu mai meraga pe aceste principiu si mentalitate ca de, nu mai este la moda sa fii virgina, ca de asa era pe timpul lui Ceasca, ca de acum sunte mai "destepte"! Daca nici baietilor nu le-ar placea sa le suga, hmmmm! Hai mai, aici nu mai exista pic de deminitate, pic de prestigiu in fiecare! Au ajuns tineretul din ziua de astazi mai rau ca si animalele! Animalele daca le-am analiza, o face normal! Nu fac sex oral, anal! A ajuns animalul mai destept ca omul! Dar! Oamenii de religie Romano-Catolica, au deminitate fratilor! Nu ajung mai rau ca si animalele!
Eu sunt baiat si vad toate fetele din scoala mea ca se dezbraca de tot adica mai raman doar in chilati. Zimi si mie, cand un baiat o vede, nu ii vine sa se urce pe pereti?
Sa stii ca ai cea mai mare dreptate! Bravo! Si la urma tot ele se plang!
Da da corect! Automat se ridica nivelul politic! Voi baieti facetiva mult mai seriosi si fugiti de deprivate ca astea! Toate sunt haiamanale! Si mai umbla cu toti infestatii, si va mai si imbolnavesc si pe voi! In ziua de astazi voi baietii trebuie sa fugiti de ele ca de lepra! Dupa ce ca le ajut in toata firea de femeie de 38 de ani, mai au si tupeu sa ma jigneasca! Fufele pamantului!
VulpeaDinUmbra întreabă: