Spune-i prieteni tale ca si tie iti place de el si daca ti-e prietena cu adevarat va acepta sa fiti toti, doar prieteni.Alegeti cu grija cuvintele caci altfel va parea ca te bagi peste ea.Sunt sigur ca si baiatul acela va prefera sa-si caute o prietena, in afara cercului de prieteni, decat sa va piarda pe amandoua, ca prietene.
"amu-i amu" )))))) pff. Din cate observ eu, ai fost prea ocupata sa cauti ceva ce se afla chiar langa tine O greseala destul de marisoara Daca ti la prietena ta, o sa faci ce e mai bine pentru ea, si ea daca tine la tine va face la fel
Ce sa zic pan amu nu mi-am dat seama ca il plac pentru a aveam pe altcineva
Parerea mea e ca ar trebui sa-i lasi pe ei doi sa fie prieteni, iar tu...
vrei sa fii prietena mea? Glumesc, tu o sa gasesti pe altcineva, oricum daca ei vor sa fie impreuna, lasa-i sa fie, ca sunt cei mai buni prieteni ai tai, si nu se stie nciodata cand vei avea nevoie de ajutorul lor. In plus daca tu vei fi prietena, celui mai bun prieten al tau, lucrurile n vor mai fi ca inainte. Atunci vei avea o relatie bazata pe iubire si nu pe prietenie, iar in un astfel de caz nu-i vei mai putea cere un sfat prietenesc, sau ajutorul.