| AmandytaErhan a întrebat:

cu cateva zile in urma i-am dat papucii unui iub de-al meu si amu mi-am dat seama ca il simpatizez pe cel mai bun prieten al meu. iar chestia e in aia ca celei mai bune prietene ale mele ii place de el inca din clasele primare si numai acum au inceput sa se apropie.eu am vrut mult ca ea sa se intalneasca cu el pentru ca el e tare bun destept, e intelegator si o poate sustine... dar eu ce sa fac? vreau si eu pe cineva asa ca el e cineva care sa-mi fie si ca un prieten totodata. ce sa fac? daca ii apropii eu (pentru ca sunt prietena comuna) ei o sa inceapa sa se intalneasca si eu o sa raman si fara prieteni si fara iubit...sunt atat de confuza! dau funda celui ce gaseste o solutie favorabila si pentru mine si pentru prietena mea!

7 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Spune-i prieteni tale ca si tie iti place de el si daca ti-e prietena cu adevarat va acepta sa fiti toti, doar prieteni.Alegeti cu grija cuvintele caci altfel va parea ca te bagi peste ea.Sunt sigur ca si baiatul acela va prefera sa-si caute o prietena, in afara cercului de prieteni, decat sa va piarda pe amandoua, ca prietene.

| LastWord a răspuns:

"amu-i amu" rolling on the floor)))))) pff. Din cate observ eu, ai fost prea ocupata sa cauti ceva ce se afla chiar langa tine tongue O greseala destul de marisoarahee hee Daca ti la prietena ta, o sa faci ce e mai bine pentru ea, si ea daca tine la tine va face la fel big grin

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Auzi, da tu esti fetita din imagine? Cati ani ai?

| AmandytaErhan explică:

Am 13 ani

| AmandytaErhan explică:

Ce sa zic pan amu nu mi-am dat seama ca il plac pentru a aveam pe altcineva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-ai dat papucii unui iubit de al tau, sa inteleg ca ai mai multi?laughing Intai treci pe la scoala domnisoara si dupa aia, sufera din dragoste.

| Maryan25 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa-i lasi pe ei doi sa fie prieteni, iar tu...
vrei sa fii prietena mea? laughing rolling on the floor Glumesc, tu o sa gasesti pe altcineva, oricum daca ei vor sa fie impreuna, lasa-i sa fie, ca sunt cei mai buni prieteni ai tai, si nu se stie nciodata cand vei avea nevoie de ajutorul lor. In plus daca tu vei fi prietena, celui mai bun prieten al tau, lucrurile n vor mai fi ca inainte. Atunci vei avea o relatie bazata pe iubire si nu pe prietenie, iar in un astfel de caz nu-i vei mai putea cere un sfat prietenesc, sau ajutorul.