Presupun ca esti fata :d. Pai eu ma imbrac in : balerini, pantaloni negri stransi pe picior si o camasa cu curea(scuzati cacofonia pe care am facut) si cu parul desprins. ai putea sa iti mai iei balerini/pantofi cu o fusta si camasa cu maneca scurta...sau colanti cu o bluza mai lunga. blugi cu adidasi si un tricou mai la moda. stiu si eu.
Poti incerca o fusta neagra, camasa si balerini : este un outift foarte dragut.
Ceva elegant care sa atraga atentia tuturor si sa iesi in evidenta daca iti doresti... desigur
Pai nu stiu.in prima zi. ceva lejer
niste iegari si un top mai lung cu un sacoas negru ...sau pur si simplu ceva care te caracterizeaza si te face sa fii tu. important e sa te simti tu bine bft!
Camasa lunga alba cu o vestuta neagra sau de blugi, daca nu ai vesta ia`o cu o curea.Blugi lungi stramti pe tine.Cizme de vara, sandale sau niste adidasi sau tenesi finuti.
Hmm` o fustita turcoaz cu un tricou alb mulat si niste balerini ai arata superb :* plus ca se anunta vreme buna
Multumeesc.chiar mi-ati dat multe ideei.cred ca o sa imi iau niste pantaloni/blugi lungi, balerini si o camasa.sau un tricou elegant ceva...
DiamanteleSeSparg întreabă: