In nici intr-un caz rochie cu talie inalta.Arata de parca ai ascunde o burta de gravida sau ca o baba care o trage prea sus.ARATA RIDICOL.Blugii cu talie inalta merg in general la fetele cu 5-10 kg in plus, fustele arata ridicol.Rochie sau fust cu talie joasa sau normala si o bluza sau camasa.Nu trebuie sa fie cine stie ce complicat, e doar banchetu de a 8-a, ala de liceu si faculta e mai important.CEv asimply.Pantaloni albi sa negri, blugi, de catifea etc cu o camasa cu maneca lunga si ceva broderie in jurul decolteului, etc.
Mersi de raspuns... dar eu prefer ceva mai "la moda" cum i-am spus si lui Emeii. Daca mai sti...
Nu ii nimic demodat din ce te-am sfatuit.Nici pentru mine nu-mi plac demodate, cum sa-ti recomand tie... Plus ca nu uita ceva, moda o faci tu.La moda e orice cu ce-ti place tie sa umbli si in care te simti bine.Eu zic ca blugi albi sau negri si o camasa alba cu danteva mica evident pe marginea unui decolteu in V nu foarte adanc, eu zic ca nu e nimic demodat In fine, tu sa te simti bine :*
Bună.
Având în vedere că e banchetul clasei a 8-a, ar fi bine să te îmbraci cu ceva mai elegant, o rochie ar fi o alegere bună. Însă ai putea de asemenea să optezi pentru o rochie cu talia înalta, deasupra genunchiului şi un top drăguţ, accesorii, un plic şi altceva ce doreşti tu să adaugi.
Distracţie plăcută la banchet!
Marius339 întreabă: