anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cu ce va imbracatzi prima zi de scoala, am 2 idei (astea sunt pentru ca nu prea stiu cum este vremea) pentru vreme frumoasa: o rochita cu bretele pe alb cu negru pana aproape de genunchi si bufanta la sfarsit; pentru vreme racoroasa: blugi pană (pentru cei care nu stiu, stramti, dar cred ca nu exista cineva care sa nu stie ce sunt) o maleta pe corp, si daca este cam frig poate si ceva pe deasupra cam o gecutza de blugi pana sub sani ar merge? Voi ce imi recomandati? cu ce va imbracatzi? Astept cat mai multe raspunsuri kiss (pentru a ma putea decide bineinteles big grin) si inca ceva FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Chaotic a răspuns:

Pe vreme calda o fustita in carouri alb cu negru sau rosu cu negru dar sa fie mnai sus de genunchi su o camasa alba tip tricou si parul intr-o coada de cal si pe timp friguros Blugi stramti de un albastru foarte inchis u cizme negre si o geaca neagra pana la fund care se prinde la sold si parul in cochappy. Funda?

1 răspuns:
| sunnn a răspuns:

Hei, liceul la care merg eu are uniforma obligatorie [bleaaah]. daaar cum aceasta va veni dupa inceperea scolii, banuiesc ca prima zi de liceu vom merge cum vrem noi. Soooo, geniallove struck Imi voi lua blugi pana pentru a fi decenta totusi, si o bluzita alba nou achizitonata, super draguta, cu o funda tot alba. ca incaltaminte voi lua niste balerini in crem [se asorteaza cu bluga care nu e in tocmai alba alba, e spre bej asa], iar tinuta o voi acesoriza cu o esarfahappy