| dreambig18 a întrebat:

Cum a fost pentru voi prima zi de liceu?
Eu sunt oarecum stresata din cauza examenelor caci se pune deja prea multa presiune pe noi si as vrea sa ma mai destind citindu-va experientele primei zi a clasei a 9-a.

4 răspunsuri:
| Treaem24 a răspuns:

Depinde de fiecare eu unu nu mia pasat

| Bobby711 a răspuns:

Stai chill la filo trebuie sa fi prost sa nu iei, la chimie bio e asa si asa ai mult de tocit daca-ti alegi bio iar la mate-info e cel mai greu dar daca ai profesor bun si inveti nu e cine stie ce. La mate poti sa iei examenul chiar daca poate mai gresesti ceva micut pe acolo la partea 1 si 2. Partea 3 care e cea mai grea e sa iei nota mare.Deci daca faci 1 si 2 e luat. La romana e de tocit si plus ca voua v a scazut o pagina la subiectul 3. Din alea 6-7 pagini pe care ti le da profu la clasa iti ramane si tie in cap ceva sa scrii 2 pagini.Subiectul 1 si 2 e usor chiestii care le stii din generala.
Info cred ca e cea mai usoara materie la mate-info daca intelegi de la inceput si ai prof bun. Restul profilelor nu conteaza majoriteatea sunt prostii oricum care nu o sa te ajute cu nimic daca nu alegi asta si la facultate.

| 0Andrew0 a răspuns:

Fute o laba

suntserios
| suntserios a răspuns:

M am dus la festivitate, am stat 1 ora, am întrat în clasa, am luat orarul, am luat cce cărți mai erau, am plecat acasa