Daca se uita pe ascuns inseamna ca ceva simte el pentru tine.nu fi prea indrazneata si ai grija sa nu se sperie daca e mai timit.bafta
Da. am inteles ca este timid dar de ce nu vorbeste cu mine. macar pe facebook de exemplu... Are un frate..fratele sau cand vorbeste cu mine el sta si doar se uita la mine. dar cu capul in jos. eu mi-as dori sa faca el primul pas. pentru ca deageaba il fac eu daca el poate nu ma place.
Deci fi atenta : daca un baiat e timid, el nu prea poate sa deschida un subiect...
Faza cu capul jos e de la emotii
Deci eu te sfatuiesc sa deschizi tu subiectele cu el, povestestei ceva, intreaba-l ceva, el va vedea ca poate conversa cu tine si va prinde curaj Odata ce prinde curaj, va face primul pas si restul...
Incearca sa vorbesti cu el, la inceput mai mult vei vorbi tu, dar dupa totul va fi bine.
Si ai zis ca nu intelegi de ce nu vorbeste cu tine pe facebook, is unii baieti, care nu se simt bine sa vorbeasca pe facebook, messenger...
Iti zic asta din experienta, pe tel nu mai inchid gura-dau mesaje toata ziua, dar pe facebook ma blochez... Eu recunosc asta-i adevarul
Daca te-am ajutat cu cv ma bucur mult :*
Mai ajutat foarte mult Multumesc mult! O sa incerc sa " Ma bag " eu in vorba cu el. :*
Dar oare ce semne sa fac ca sa isi dea seama ca il plac ?
Crede-ma te place dar nu ai ce-i face.cel mai bine ai face tu primul pas dar usor sa nu il sperii.e prea timid sa vb cu tine.nu te ingrijora, va fi bine
Pai...
eu mi-am dat seama ca ma placea o fata, din faptul ca imi scria zilnic(sms), ea imi scria mai mereu prima oara... si mereu voia sa povestim cat mai mult, stateam chiar 4-6 ore in continuu si povesteam , ea mereu dadea niste semne din cum vorbea cu mine... de ex: odata i-am zis cas nervos ca una o zis anumite lucruri urate despre mine, ea mo linistit si dupa o tot spus : ca is asa, is asa.si la final ca is cu adevarat special :*
Primul semn ar fi: sa tot insisti sa vorbiti
Apoi ai grija daca vorbesti cu el, pai. vorbestei mai altfel ca si cu ceilalti baieti sa isi dea seama din vorbele tale ca simti ceva pentru el
Apoi uite o mica smecherie care mie imi place : deci ii spui ca x teo enervat ft tare, ca o zis astea despre tine. si il intrebi ca el ce parere are despre tine-sa te descrie, iar dupa ma gandesc ca iti va cere sa il descrii si tu pe el, si atunci ii bagi tu: esti cool, super de gasca stiu eu, si la final cv gen: cel mai special baiat din cati cunosc-dupa replica asta eu zic casi da seama ------- ca sa aplici aceasta smecherie, trebuie sa fi vorbit deja putin. sa fi devenit mai apropiati
Cam atata stiu acuma, da revin maine daca imi vin niste idei :*
Multumesc
Pai uite. stiu ca toti ziceti ca sa fac eu primul pas.dar iti dai seama ca si mie mi-e greu adica fratele lui i mai batjocoros sau nu stiu cum se spune, si daca ar afla tot ar face batjocura si naa... si eu sunt putin timida dar nu cu toate persoanele. Toti imi spun sa fac eu primul pas. chiar si tatal lui cu care ma inteleg foarte bine. el spune ca sa ma bag eu in seama cu el ca el i mai timid si ca asteapta sa vada daca il plac sau nu cu adevarat. dar mie parca mi-e frica sa fac eu primul pas..nu stiu de ce! Si in plus eu am facut de mult primul pas dar el cred ca nu si-a dat seama. adica i-am tot scris. dar incepeam cu allceva nu cu "ceao ce faci" ..incepeam direct cu ce aveam de zis. si cand or fost zilele orasului i-am zis sa vina sa se dea cu mine pe masinute si el a acceptat. si ma si prins asa de spate de vreo 3 ori. dar de atunci nu am mai vorbit de o luna. De fapt am vorbit saptamana trecuta cand l-am intrebat daca este suparat pe mine ca l-am vazut tot cu capul in jos cand ma saluta si el si-a cerut scuze si a spus ca nu ii suparat pe mine. Deci ce sa cred din asta. ca i place de mine sau nu? Si ce "smecherii" poti sa-mi spui ca sa functioneze ?
Acuma la faza cu fratesau... pai cum sa-ti zic... viata presupune riscuri, dar mai mult ca toate, relatiile presupun riscuri
Fi atenta la modul meu de gandire: nu imi pasa de ce spune lumea, absolut de nimeni, daca ma barfesc stiu ca numi sunt prieteni si gata... acuma bine, eu am prieteni cu sutele-pai vreo 600 , insa mentalitatea e aceeasi in general apropo- eu baiat da cre ca stiai deja
Eu am cunoscut-o pe prietenamea intr-o tabara, si la cv gen 10 zile dupa m-am trezit ca ii spun toate secretele mele, si asa mai departe... dar nu mia pasat, am avut incredere in ea, si m-am gandit: si ce daca de fapt isi bate joc de mine? ce poate sa-mi faca? o sa rada toti de mine, si?
Daca tatul lui ti-a spus sa faci primul pas, eu zic ca baiatul te place eu cel putin, chestiile de genu(relatii) le discut cu tatal meu chiar daca in trecut parintii au divortat si asa.tot simt ca el e cel mai in masura sa ma ajute
Ai gresit cand nu ii scriai ceao ce faci si restul, eu cu prietenamea cate conversatii am avut toate incepeau cu : ceau, ce faci? urmat de un :*
Pai, eu cred ca el isi pleaca capul din cauza emotiilor... eu cand am emotii imi transpira palmele) ma balbai, si uit totul ) insa imi amintesc mereu ce vreau sa fac, cat e de important, si imi revin
Bun, din faptul ca ai postat intrebarea, si tot ne consultam pe aicea, eu deduc ca iti pasa mult de posibila relatie, si te admir pentru asta :*
Pai, niste smecherii:
Stai vreo 3 zile fara sa vorbesti cu el deloc, si dupa ii scrii cv gen : ceau, ce mai faci? il intrebi dupa ce a m-ai facut, ii povestesti ce ai m-ai facut tu, bagi si tu niste povesti mai amuzante, incerci sa conversati vreo 2 ore bune
Dupa inainte de culcare, nu uita sai dai mesaj : noapte buna :* - e frumos sa contina pupicuri mesajele, cel putin mie imi place
Apoi a doua zi, astepti, si daca vezi ca el nu iti scrie, ii scrii tu: ceau, ce faci? si din nou conversati mai mult timp
si tot asa mai departe
Mereu cand conversati, fi sincera cu el, ai rabdare, si fi pregatita sa deschizi tu diferite subiecte iti spun un lucru sigur: un baiat care este timid, oricat de mult ar incerca sa vorbeasca cu tine, mereu se va bloca... fi atenta: eu, is timid insa mereu incerc din rasputeri, si inving timiditatea in procent de vreo 95% , dar e greu. ca sa invingi timiditatea trebuie sa ai un scop, iar daca iti place de o fata e scopul perfect
Daca el vede ca tu tot insisti sa povestiti, intra la banuieli adica isi da seama ca iti place de el
Dupa, daca si lui ii place de tine, va deveni mai deschis, si va prinde curaj
Odata ce el devine deschis cu tine, si vezi ca deja vorbiti si toate cele, ai rabdare, caci ii vor trebui vreo 2 saptamani sa te invite in oras
sa vezi din mare cum va face:
1)va da diferite intrebari pe TPU
2)se va intreba daca e destul de bun pentru tine, daca te merite
3)isi va da seama ca ii e prea frica sa te invite
4)va prinde curaj pana la urma, dar daca e ca mine o va face mai pe ocolite, deci povestiti, te intreaba diverse, si numa odata te invita acuma eu am actionat mai, smecher - asta depinde de fiecare
deci cam asa se va intampla.
acuma serios nu gandesc bine la ora asta, + vorbesc cu prietena si nu pot sa-i raspund la timp... si restul
iti mai zic cateva idei maine
sper ca te ajut cu ceva cu astea :*
Bun, mi-am mai amintit de ceva : asta-i o smecherie in care eu am picat cu o fata mai demult:
Deci intr-o zi stateam linistit cu prietenii pe afara, si mi-a dat mesaj o tipa: ceau ce faci? daca nu esti ocupat ma poti suna sa povestim putin?
na eu am sunat-o si mi-a povestit ca baiatul x si-a batut joc de ea, ca o zis anume lucruri, si asa mai departe, si ca tot acel x a facut-o si pe prietena ei cea mai buna sa se intarca impotriva ei , si dupa a spus ca simte nevoia sa vorbim
Nabun, acuma eu fiind mai... imi pasa mult de prietenii mei, am intrebat-o daca nu vrea sa iesim in parc, sa povestim putin, s-o ajut sa-si revina
A spus ca da, si peste o ora jumate eram in parc, si a sosit si ea...
Acusi ea mi-o tot povestit ce s-a intamplat, si intr-e timp s-a tot apropiat de mine, pana ce eram la 1 cm unul de celalalt... mereu imi zambea, si tot baga replici de genu: ce bine ma simt daca vorbim, stiam ca ma vei face sa ma simt mai bine... si din astea
Apoi am vazut ca la un momentdat voia sa ma ia de mana, si s-a aprins beculeul : hop, asta ma place
Restul povestii nu mai conteaza, caci nu mai tine de subiect
Acuma cu asta ma gandesc ca siar da seama ca il placi, iar daca sentimentul este reciproc, va face el restul
Acuma cateva intrebari, sa inteleg mai bine treaba : cati ani ai? cati ani are el? cat de buni prieteni sunteti? (cunoscuti-prieteni-prieteni ft buni-cei mai buni prieteni), si de unde esti mai exact? Sat sau oras?, ai mai avut prieten? el a mai avut prietena? - poate ca ai precizat deja unele lucruri, da crede-ma nu-mi prea place sa citesc
Multumesc foarte mult pentru raspuns. si da chiar imi pasa si sunt interesata de posibila relatie! :*. Acuma o sa incerc sa intru in vorba cu el ..si sa speram ca lucrurile vin de la sine
Scuze ca nu ti-am raspuns la intrebare asta dar nu mi-a aparut cand am trimis eu mesajul acela .
Deci sa iti raspund la intrebari :
eu am 14 el are 14. suntem prieteni.
Oras. Am mai avut. A mai avut.
Ok, atunci se aplica tot ce ti-am spus pana acuma
Si eu am 14 ani, si ce ti-am scris... ii gandit pentru varsta mea
Mult noroc :*
Am facut ce ai zis tu si i-am scris iar el vorbea cam "sec" adica eu ii puneam pupici iar el nu punea. Eu i-am scris "Ceao Ce faciiii :*? " iar el a zis "Ceao! Bine tu?" apoi i-am zis ceva si i-am pus pupic si el a zis "Ma bucur" si atat ! De ce oare? Dar el tot asa se uita la mine. fara sa vad!
Nabun, acuma depinde ce intelegi tu prin sec... cu prietenamea, la inceput nu prea puneam pupici, pana m-am indragostit de ea asa mai nebuneste, si acuma eu pun mai multi ca ea
Cand baiatul e timid, trebuie sa ai rabdare... un ghetar nu se topeste intr-o zi, iti trebuie o saptamana-doua ca sa se dezghete - depinde de fiecare in parte...
Acuma pent mine a fost usor, fara sa-mi dau seama am avut parte de dragoste la prima vedere
Deci eu zic sa ai rabdare Ai spus ca ambii ati avut relatii nu? Atunci din mare stie ce trebuie sa faca... daca te place cu adevarat si nu face nimic, ii e prea frica asa eram si eu, dar m-am gandit: cu frica nu rezolv nimic, asa macar am sansa de a si avea acea relatie - sau cv de genu si eu am actionat... depinde si cum e el
Te ajuta cu ceva? :*
Da mersi :*. oricum azi am vorbit cu el si mi-a zis ca era foarte obosit ca a avut meci (face box)!
Deci face box si e timid? In general cei care stiu sa se bata au si tupeu sau na...
Ce chestie neobisnuita
Da stiu i ceva mai neobisnuit. daca asa i este felul ce sa facem
Pai ce sa facem... oricum, is sigur ca daca veti fi impreuna, se va vindeca de timiditate
O sai treaca, trebuie doar sai acorzi timp
Deci azi am iesit in oras, si m-am intalnit cu o prietena mai veche... (prima mea,, iubita,, -cv de genu ). Na si am invitato la un suc, asa ca prieteni
Si am povestit, si printr-e altele am intrebat-o cum de a avut rabdare cu mine mai demult, pe cand eram si eu asa ft timid... si o zis : pai am avut rabdare, caci mi-a placut mult de tine si am stiut ca merita asteptarea
Acusi sper sa te ajute cu cv asta :*
Pai uite... cand am vorbit cu fratele lui (el nu este deloc timid are mult tupeu chiar prea mult) mi-a spus ca..virgula(scuze pentru asta) cand fratele ui place o fata este foarte timid la inceput si ca cica ar vrea sa faca ea primul pas ca sa afle daca il place sau nu.Dar nu a zis nimic ca ar putea sa ma placa sau nu pe mine.Dar eu pana acum am tot facut "primul pas"dar el nu si-a dat seama.Am tot vorbit pe facebook cu el..intotdeauna..deci intaotdeauna eu i-am scris prima apoi el continua, este foarte timid. Chiar acum intr-o zi fratele meu( are 8 ani ) i-a spus fratelui sau ca sa stea langa mine si cica sa ma "atinga pe picior". iar el cand a auzit s-a enervat si se uita urat la fratele sau. Fratele sau cand a vazut ca el se uita urat s-a ridicat si a plecat. Cand a vazut ca a plecat fratele sau si el s-a ridicat, s-a uitat la mine a zambit si a zis "ceao". cand fratele sau a vazut ca si el s-a ridicat a strigat foarte tare "Dar de ce nu stai cu fata aia ma?" ! Deci nu mai stiu ce sa ma cred ma place sau nu?
Pai cum sa-ti spun: faza cu sa faci tu primul pas, sincer si mie mi-ar placea sa faca fata primul pas , dar asa ceva nu prea intalnesti, + ca eu stiu ca fetelor nu le place sa faca ele primul pas, si deci in cazul meu eu il fac
Acuma ca nu il face, si nu a mai stat cu tine. cum sa-ti spun: asta-i o greseala tipica de incepator, asa is toti prima oara. dar ai spus ca a mai avut prietena, nu inteleg care e problema atunci...
Pai nu-s daca te place sau nu, asta doar tu poti sa stii, ca doar tu vorbesti zilnic cu el, tu vezi ce iti scrie, ce semne iti da(daca da), eu stiam ca fetele isi dau seama daca un baiat le place... - dar avand in vedere o intamplare recenta, poate doar unele fete isi dau seama cand baietii le plac
Nus ce sa zic... te place sau nu, asta doar tu poti sa decizi
Ca te place sau nu, o chestie ar fi sa mai astepti putin, poate va prinde curaj
Dar nu sta prea mult, daca vezi ca nai cu cine cauta alt baiat care te merita - ca asta deja ma dezamageste
Deci serios acuma, nu-s carei situatia cu voi doi, da eu deja eram cu tine pana acuma... si el nimic... m-a dezamagit profund
Da. acum mai astept macar saptamana asta care vine daca nu imi fac curaj acum ce sa fac Pai el nu cred ca stie ca il plac.dar el pot sa zic ca imi da cateva semne ca ma place. Odata m-a prins de 3 ori asa de la spate. mai sus de fund . se uita la mine cand nu observ si eu cand vorbesc cu altcineva el se uita la mine. dar nu inteleg de ce nu imi zice "te plac" . Daca te rog imi poti spune ceva sa fac ca sa isi dea seama ca il plac? nu conversatie sau ceva. ma refer ca sa ma uit la el si sa zambesc sau cand stam ba banca sa vorbesc cu el. dar ce intrebari sa i pun? :*
1)Pai ii spui direct ca il placi si gata... stiu fetele nu prea fac asa ceva...
2)Fi atenta mai exact cum am aflat eu acuma : pai stateam la povesti cu prietenamea, si la un momentdat am intrebat-o cv de genu: si cum stai cu baietii?, imi zice a e tot singura, o intreb de ce?, caci asteapta sa intalneasca acel baiat special, apoi si ea m-a intrebat pe mine, si i-am spus exact la fel
Dupa la putin timp mi-a spus ca e indragostita, si am intrebat-o de cine? si mi-a spus sa ghicesc, tot cu indicii da nu ghiceam... la un moment dat m-am saturat si ia-m spus sa imi spuna cine e, ea a spus ca oricat de mult ar vrea nu imi poate spune, cu tot cu indiciile, mi-am dat seama ca eu sunt norocosul - o idee destul de buna-zic eu
P.S. : e posibil sa nu iti zica ca te place, din cauza ca cinsidera ca nu are rost, ca nu e de nivelul tau, ca nu are sanse cu tine... chestii de genu, si eu m-am confruntat cu ele si e chiar naspa, pur si simplu vrei sa faci asta dar nu poti...
3) habar n-am... e greu sa ma gandesc la asa ceva, astfel incat sa nu pari disperata sau stiu eu...
Deci o tipa, in prima zi de scoala, a venit la scoala cu tocuri,fusta mini, par coafat, machiata, unghii facute, ceva maieu deala sexy... cat de sexy o putut si cand mo vazut, o inceput sa fuga(in tocuri ) si o sarit, mo imbratisat, mo pupat pe obraz. - nici nu stii cat de mult mi-ai lipsit, eu de aici mi-am dat seama ca ma place - dar nu iti recomand sa faci asa ))
4)Ar mai fi o idee : ii spui unui prieten/e comune sa ii spuna in locul tau(ca si cum tear barfi )
5)Sau un scenariu: sunteti doar voi doi in parc, pe o banca, e liniste-o atmosfera mai romantica
Incetul cu incetul te apropii putin de el, incat el sa observe asta, daca te lasa sa te apropii inseamna ca te simpatizeaza
Ai ajuns la cativa centimetri de el, intr-e poponetul tau si al lui is doar 4-5 cm ), poponet-cum stati pe banca...
Si ii spui : eu te simpatizez ft mult, si el va spune la fel(ar trebui cel putin), si nu-s... ti-as zice sa il intrebi tu daca vrea sa fiti impreuna, dar fiind baiat nu prea stiu daca o fata ar face vreodata asa ceva... asta tu decizi, dar revino cu decizia, ca daca nu e bun acest scenariu ne gandim la altul
Pupici :*
Pff chiar am avut de citit . Nu cred ca imi sta in caracter ca ma duc la el si sa ii spun ca il plac si sa fim impreuna pentru ca poate dupa ce ne despartim el va face povesti ca am fost disperata dupa el si eu i-am spus sa fim impreuna si din astea,, deci nu cred ca vreau sa fac asta..sa i spun ca il plac. vreau sa isi dea alcumva seama nu stiu. cand se uita la mine sa i zambesc? sau sa mi intorc capu ca si cum as fi indiferenta? Si cand suntem pe banca eu fratele meu el si fratele sau. ca asa iesim de obicei adica i ceva mai complicat nu stiu cum sati expllic. ce intrebari sa i pun?
Bun te inteleg cu riscurile, insa nu exista relatie fara riscuri...
Prietenamea a avut increderea sa-mi spuna ca ma place chiar daca ne cunosteam de doar 6 saptamani. De mentionat: eu is genul da baiat, in care toate fetele au incredere, toate fetele imi spun secretele lor, discuta cu mine-au incredere totala in mine- poate ca in cazul tau nu se intampla asta...
insa si eu ia-m spus prietenemei mele multe chestii, si sincer nu am incredere totala in ea, dar nu-mi pasa daca dupa va spune ceva- oricum acuma noi 2 avem o legatura mai speciala, care cre ca nu se va rupe dupa despartire
Faza cu zambitu e obligatorie, daca faci pe indiferenta va simti ca il tratezi rece si va fi suparat pe tine, nu te va placea.
La faza cu iesitu, cam conteaza carei situatia, daca imi poti explica pe privat ma gasesti la id : like.boss87, sau alex_33987
Pai ce sal intrebi... nu-s , la asta te-ar putea ajuta mai mult fetele(zic eu )
Pai intreaba-l ce ii place sa faca, pasiuni, hobbiury - cu asta creezi o atmosfera placuta, el se dextinde si se simte bine in preajma ta.
Ai putea la un momentdat sa-i spui cv gen: esti unul din cei mai buni prieteni ai mei, si sincer cred ca esti un baiat ft special - deci cand imi spune mie asta prietenamea simt ca ma topesc is special
Bagai si tu o replica gen: m-am tot gandit, cum ar fi daca am fi impreuna... cred ca ne-ar sta bine impreuna. tu ce crezi? - asta se potriveste pentru particular - faza cu particularu, vorbesti cu fratesau sa va lase singuri, va intelege
Intreaba-l ce parere are despre tine, iar daca te intreaba ce crezi tu despre el, il dai gata: esti un baiat ft destept, areti bine, de treaba, de gasca, amuzant, mereu ma simt super cu tine... cu adevarat special
Nus cum sa-ti zic... toata situatia ma cam depaseste, adica ar fi mai usor sa-ti dea sfaturi o fata, parerea mea
Ma descurc macar cat de cat?
Mersi de toate sfaturile care mi le-ai dat. Cu tine am putut vorbi ceva ce nici cu prietena mea cea mai buna nu puteam vorbii. te descurci foarte bine la relatii . o sa "unesc" toate sfaturile si vad eu cum va voi descurca. daca mai intervine ceva o sa iti spun si sper ca si atunci ma vei ajuta . O sa revin cand o sa fie ceva nou. Tu meriti funda dar nu cred ca se poate sa t-eu dau tie pentru ca deja am dato chiar daca nu a fost un raspuns foarte bun. a fost primul raspuns si na. Mersi pentru tot. Te pup :*
Auzi, dao drak de funda ca nu-mi pasa de funde, eu stau pe TPU ca sai ajut pe ceilalti, nu pentru funde si prostii...
Mult noroc:*
Mersi :*