| blackheart26 a întrebat:

Cum as putea sa îmi îmbunătățesc relatia cu cea mai buna prietena, vreau sa precizez ca in vara anului 2018 vorbeam cu orele la telefon și prin mesaje iar acum doar 1 ora si raspunde și greu. Ei încă ii pasa de mine deoarece îmi spune sa am grija in privința unui lucru, noi am fost genul de prietene care ne complimentam foarte mult, acum nimic, dar are in gând sa ne vedem anul viitor. Imi vorbea foarte frumos și chiar mă miram cum de este prietena perfecta, anul trecut de ziua mea mi-a făcut un roman foarte dragut dar anul asta de ziua ei i-am zis la mulți ani și cam atât, cu siguranta așa o sa mă trateze și anul asta fiindcă așa am tratat-o și eu pe ea, îmi doresc sa fie ca atunci, sa aibă plăcerea sa vorbească cu mine nu doar cu A. Sa nu credeți ca ii înterzic sa vorbească cu fata aia dar pe mine mă lasa numai pe locul doi și mă supăra chestia asta, de vorbit nu pot sa ii zic asta ca se supăra ca nu o las sa vorbească cu A. Vreau sa avem o relatie de prietenie mai strânsă, ce as putea sa fac? Cel mai bun răspund are fundița!❤️

3 răspunsuri:
| RazvanLegendaVie a răspuns:

După părerea mea adevărul este cel mai bun cât de dureros ar fi. Poți să o suni, să-i răspunzi mai repede, să-i arăți că încă o respecți și fii mereu când are nevoie de tine.

| blackheart26 explică (pentru RazvanLegendaVie):

Nu stiu ce sa zic, in seara asta mi-a dat dovada de prietenie adevarata fiindcă mă simteam rău, mi-a trimis multe videoclipuri drăguțe și mi-a zis ca mă iubește mai mult decât cred eu.

| RazvanLegendaVie a răspuns (pentru blackheart26):

Atunci ai noroc cu ea, felicitări.