| FeTizZa a întrebat:

Cum as putea sa-mi satisfac prietenul? Vreau sa fac asta fara sa ma culc cu el si fara sex oral laughing Adica vreau sa ma joc un pic cu elhee hee stiu partea cu sarutatul pe tot corpul, muscatul de ureche, soptitul vorbelor murdare, daca mai aveti si alte idei va rog sa ma ajutati. Si inca ceva, am observat ca tot bate apropouri in legatura cu atingerile intime. Ce naiba sa-i fac cand ii bag mana in pantaloni? Va rog spuneti-mi pana in cel mai mic detaliu crying( FUNDOI :X

2 răspunsuri:
| emilitalia a răspuns:

Fara sa ma culc cu el inseamna si sex anal? Ma rog..pai poti sa il masturbezi daca asta ii face placere lui si ar mai fi sarutarile in locurile intime.Mai detaliat nu pot sa scriu deoarece sunt si minori pe aici(nu ca nu ar sti ei cum si ce se face dar nu este frumos si nu avem voie). Succes la..stii tuhappyhappyhappy

| Iubiţica95 a răspuns:

Daca nu ai de gind sa te culci cu el nici nu incerca sa il exciti degeaba.Sa exciti baiatu si sa nu faci dupa aia nimic este ca si cum ai sta cu o torta mare in fata si nu ai gusta din ea..ai sta doar cu pofta intelegi?
insa daca vreai sa-l exciti iar mai apoi sa faceti dragoste atunci cuvintele murdare..muscatul urechii sau a buzelor...soptitul vorbelor murdare si lovitul la funduletz este ceva perfect!