| Tequieromuchaco_Alexia_1995 a întrebat:

cum as putea sa slabesc 8 kg in 2-3 saptamani? Ma deranjeaza ca sunt grasa sad mama si ceilalti zic ca arat bine (am 1.64 m, 68 kg si 11 ani ) dar toata lumea ma confunda cu un adult. desi am fata de copil si se vede clar, nu ma machiez si n-am nici multe cosuri sad. Ce sa fac? Problema e ca nu pot sa fac sport. adica pot dar nu basket sau handbal sau cv de genul pentru. ca mami nu prea are bani. ce pot sa fac e sa merg cu rolele, bicicleta, trotineta. si astea happy. Stiu ca sunt cam mica sa ma gandesc la slabit dar chiar ma deranjeaza cand ma confunda lumea cu un adult crying ajutor va rog!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

68 kg la 11 ani?! Esti obeza. Daca mama spune ca arati bine, este inconstienta. Trebuie sa mergi la un endocrinolog. Nu poti slabi 8 kg in 2-3 saptamini. Dar tu ai nevoie de indrumarea unui medic. La 11 ani si inaltimea ta, ar trebui sa ai cam 57 Kg.

| Tequieromuchaco_Alexia_1995 explică (pentru anonim_4396):

In primul rand nu sunt obeza sunt SUPRAPONDERALA si da sunt mai grasa decat ar trebui cu 11 kg happy daca as fi obeza as avea 100 de kg. asta ar insemna ca ar trebui sa slabesc aproape 45 de kg sa ajung la greutatea normala nu 11 kg.

| figure a răspuns:

Nu sunt o autoritate in domeniul slabitului, mai ales ca am cam avut noroc cu organismul meu din punctul asta de vedere. Dar... am mai prins cateva idei bune din experiente personale si din povestile colegelor...

Jogging zilnic.
Mananca echilibrat. Ai putea face o cura de pepene rosu perioada asta.
Nu te infometa. Citeam undeva ca secretul frantuzoaicelor este ca isi satisfac toate poftele, pe sistemul : "putin din fiecare".
Bea multa apa.

In felul asta o sa slabesti sanatos si o sa te simti bine.

| CarlaAnneMihaela a răspuns:

Poţi ţine dieta dukan, dar trebuie să o respecţi happy caută pe net

| Thetysianul a răspuns:

Poţi slăbii fără bani la fel de bine ca şi cu bani.Nu ai nevoie de exerciţii de sala ci doar de mişcare multă, dacă vrei să slăbeşti, aşa că îţi recomand jogging-ul (alergare) zilnic sau la două zile timp de cel puţin 1 oră cu pauze de câte 5-10 minute dacă simţi că efortul este prea mare.Pentru ca toate acestea să aibă efect, nu mânca după ora 7-8 cel târziu. (deşi n-ar fi rău dacă ai şi opta pentru mai multe legume, iar carne numai de pui şi vită). Baftă!