Pffff...urata situatia ce e mai nasol e ca va aflati in aceeasi scoala; si tu plangi? ooo, se pare ca nu-s singura si acum sa revin la tine, situatia asta mereu a fost mai delicata, asa ca te sfatuiesc s-o lasi balta cu plansul pentru ca iti faci singura rau nu e de ajuns ca te ranesc cei din jur? stiu ca nu este usor sa te afli intr-o astfel de situatie, insa te rog mult sa nu mai pui la suflet toate aceste lucruri, incearca sa treci peste, aduna-ti gandurile si fi preocupata de alte chestii...lasa iubirea, cand va veni timpul pentru asa ceva, te vei ocupa atunciiiii ai grija de tine:*
Buna,de ce nu acorzi si tu o sansa baietiilor care te plac,desi la inceput nu ii placi, poate cu timpul cand vei cunoaste mai bine o persoana, poate iti vei da seama ca o placi.Asa e viata,se mai intampla sa ai parte de iubiri neimpartasite,dar daca nu se poate, incearca sa uiti, cauta diferite metode de a-l uita.Iesi si distreaza-te cu prietenele,fa diferite lucruri care iti plac sa nu iti mai stea gandul la el,cunoaste baieti,ca poate,poate,vei da de un baiat de care sa iti placa si pe care sa il placi.
Nu are rost sa suferi dupa cineva care nu simte ce simti tu,accepta lucrurile asa cum sunt si treci peste.
FI puternica si cu vointa,sunt atatia baieti ca ai de unde alege, nu da cu piciorul cand ti se va ivi o sansa sa fi cu un baiat, poate jumatatea ta e mai aproape decat crezi.
La fel patesc si eu,am suferit enorm pentru ca el asi batea joc de mine,acum am reusit sa trec peste asta cu ajutorul lui dumnezeu. Daca vrei sa-l uiti trebuie sa nul mai vezi,sa te feresti de el,sa nu te mai gandesti la el,sa nu pomeneesti de el, sa arunci pozele cu el sau sa ai stergi nr, id si chestii eu asa am facut si a functionat la mineDaca nu team convins ia id eu_cineva_95 s mai vb pup
Buna, sa stii ca si eu trec prin aceeasi perioada ca si tine, mie imi place de o fata care e cu mine in clasa, in fiecare zi incerc sa o uit dar nu pot mai ales ca e si cu mine in clasa si o vad in fiecare zi