| iubitica05 a întrebat:

Cum as putea sa uit un baiat care il iubesc mult dar el pe mine nu va rog ajutati-ma sa il uit. FUNDA:d

7 răspunsuri:
| Siracuzia a răspuns:

Buna! Cauta-ti alt prieten care sa te ajute sa il uiti sau imagineaza-ti ca ti-a facut ceva rau si nu merita sa il iubesti.Pur si simplu nu te mai gandi la el, uita-te in jurul tau precis ai sa gasesti alti baieti mult mai draguti decat el.

| BiaSiAtat a răspuns:

Este greu...gandeste-te mai mult la scoala...si eu am patit asa ceva.Eu m-am ganditla scoala si am uitat de boul ala laughing injura-l pe o foaie si te vei linisti.Este simplu de toot. Asculta muzica, dar nu de dragoste. Sper ca te-am ajutat

| Gina1 a răspuns:

Spune-i sa plece in alta tara, in maxim un an o sa-l uiti laughing ...pai nu stiu ce trebuie sa faci, petreceti viata, iar timpul o sa-ti vindece rana tie si luiwinking

| BeBe_7107 a răspuns:

Buna! In primul rand, NU TE SINUCIDE! Poate ca nu trebuie sa-l uiti.Nu poti sa-l faci sa te placa? Daca nu, inseamna ca e idiot si nu merita sa plangi dupa el.Gaseste-ti alt prieten! O sa observe ca te-a pierdut si o sa se intoarca la tine.

| BeBe_7107 a răspuns:

Sau poti sa fii draguta si sa ramai prietena cu el. Daca nu merge, poti fii mereu suparata ca sa te observe.O sa stie ca e vina lui.Sau daca tot nu merge, vorbesti intruna cu prietenele despre el. Dupa ceva timp o sa te plictisesti de el sau o sa gasesti altul.

| Allexa12 a răspuns:

Pai...si eu vreau sa uit pe cineva dar nu se poate stiu cum te simti...nujj ce sa zic incearca sa cunosti alti tipii:* si cu timpul il vei uita sper ca te-am ajutat:X:*

| iubitica05 explică:

Dar il iubesc mult nu imi pot lua gandul de la el