Va fi o relatie complicata din cauza varstei, a modului diferit de gandire, a prietenilor-care sunt diferiti ca varsta si este greu sa devina prieteni comuni, a parintilor care se pot impotrivi, a preocuparilor, intereselor diferite.
Eu cred ca poate fi o dragoste sincera, dar avand in vedere varsta trebuie sa faci mereu mici scamatorii sa o pastrezi fiindca cu timpul diferenta intre voi se va vedea, iar ea va incerca (fiind si mai tanara) sa caute in alta parte ce nu gaseste la tine.In afara faptului ca vei ajunge la frumoasa varsta de 60 ani, iar ea la 50 iti dai seama ca diferenta e sesizabila, deci eu personal, te sfatuiesc, daca intr-adevar o iubesti sa faci tot posibilul sa ii arati in fiecare clipa cat de mult o iubesti, sa nu ii para rau mai tarziu ca te-a ales si ca a pierdut timpul cu tine. Dragostea este cea mai importanta, nu varsta.Bafta multa!
De multe ori vârsta fizică nu are nici o legătură cu vârsta afectivă, vârsta intelectuală sau maturitatea unei persoane. Dacă există un echilibru din acest punct de vedere între cele două persoane, problemele nu pot fi diferite de cele ce apar în orice cuplu.
Inutila, foarte inutila... te sfatuiesc sa renunti pentru ca nu are rost ...deja el vrea o familie. Chiar are dreptate Musique naivitate o sa crezi ce.ti spune, poate chiar ca il iubesti si apoi tu ramai dezamagita si iti dai seama cat timp perzi sau a fi putut sa pierzi. Bine depinde si cati ani ai, dar cred ca ai 16 - 17, dar presupun ca esti destul de desteapta ca nu este bine din moment ce ti.ai pus aceasta intrebare
tremuriciiuliana întreabă:
Yaesmin întreabă:
Andrei67y5 întreabă: