E greu de cucerit o fata atunci cand colegii afla ca o placi. Cel mai bine ar fi sa iti tii sentimentele doar pentru tine si persoana in cauza fara a-i lasa pe ceilalti sa afle. Copiii sunt foarte rautaciosi cand vine vorba de sentimente. Asta ii descurajeaza pe multi si ii face sa renunte.
Singurul lucru pe care il poti face e sa iti creezi ocazia de a vorbi cu fata departe de ochii celorlalti.
Scrie-i pe Facebook daca la scoala nu poti da de ea si vorbiti si pe parcurs invit-o pe afara sau ceva
Nu mai imi raspunde la mesaje de cand a aflat si ne mai urla si copii prin scoala...
Mna atunci las-o in pace sa ramana maicuta daca atat se sclifoseste
Cu note bune. Lasa cuceritul.
Si daca nu iese din clasa iei o funie, faci un ochi ca la un lasou si cand ieise din scoala il arunci si o prinzi.
Sau ii spune cineva ca a venit curierul sa-i dea un cadou.
Cum sa nu mai iasa din clasa? Nu are si ea nevoie la toaleta? O pandesti pana cand nu se mai poate abtine si trebuie sa mearga la toaleta, iar cand o va face, o prinzi de mana si o tragi repede dupa tine intr-un colt, mai ferit de ochii colegilor si`i spui: "-Daca nu iesi dupa ore cu mine la un suc, te tin aici pana faci pipi pe tine!" zambind larg la ea.
Pana nu stia nimic in fiecare pauza tot pe hol era.De cand a aflat lunea cealalta nu o mai vad pe hol numai cand merge la magazin sau la toaleta.
Mhm, am inteles. Aplica ce am scris mai sus si apoi mai vorbim
Incearca sa iei legatura cu ea. Prin orice mijloc. Mai intai, ti-as recomanda, sa ai o discutie virtuala (wazzup, sms, messenger) si sa-i propui o intalnire `face to face`. Cunoaste-o mai intai. Nu uita ca la varsta ta, in clasa a 8-a, lucrurile sunt trecatoare si, uneori, le uiti dupa cativa ani. In fine, incearca sa faci acesti pasi. Succes!
chocholate întreabă: