| Villy0po a întrebat:

Cum de toti cei din alta tara ( vedete sau nu) reusesc sa aiba acel zambet perfect alb? Am incercat cu periute si paste de dinti care promit multe si nimic. Funda!

6 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Te duci la dentist si-i spui dentistului ce dorinta ai, iar el te va ajuta(nu stiu exact acel procedeu)

| CosminC86 a răspuns:

Culoarea dintilor este mostenita genetic si oricat de mult te-ai spala cu "vitriol" 24/24, culoarea lor nu se va schimba. Am citit undeva ca dacii aveau o nuanta mai galbuie la dinti, asa ca e mostenita.

| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! Vedetelelor li se da cu nu stiu ce substanta care sa albeasca dintii pe moment si na..Nu prea cred ca o sa faci nimic cu toate pastele care promit ca fac multe, dar nimic. Cel mai bine este sa te duci la stomatolog si sa-i spui sa-ti albeasca dintii, ca alte posibilitati nu exsistawinking. Nu stiu exact cat costa, dar nu e exagerat de mult. Si culoarea dintilor e mostenita genetic, intr-adevar
Bafta happy fundita?

| Snowfall a răspuns:

Daca ai vazut asta in pozele de pe internet sau in reviste, exista o mare posibilitate sa fi fost modificate pe Photoshop fotografiile respective.

| xBlindBeauty a răspuns:

Au un fel de "masca" adica le pune ceva peste dinti si de aceea sunt perfect albi si drepti.