| roxystomp a întrebat:

Cum e sa fii boboc? Cum e sa fii a9a? Aveti ceva sfaturi, trucuri etc?

5 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Daca esti o persoana tupeista si foarte sociabila, cum ai spus, nu vei avea nicio problema, te vei imprieteni repede.Nu este atat de rau pe cat pare, depinde cu cine vei nimeri in clasa, dar oricum, vei vedea ca sentimentul acesta de boboc va trece repede.laughing
Si cred ca cuvantul 'liceu" te sperie deoarece te face sa te gandesti ca incepi o noua etapa a vietii tale si este normal sa ai niste emotii.happy

| beatrice9849 a răspuns:

Nimic care sa te sperie, depinde cat de repede te acomodezi si iti faci prieteni!

| roxystomp explică (pentru beatrice9849):

Sunt o persoana tupeista si foarte sociabila dar simplul cuvant "liceu" ma sperie laughing. Si nu stiu de ce big grin

| beatrice9849 a răspuns (pentru roxystomp):

Nu este rau, la inceput in prima luna poate ca va fi imi greu, nu stiu cum este in alta parte dar la mine in liceu nimeni nu suporta "fitosii".Dar nimic special, si eu eram curioasa inainte sa ajung in clasa a 9-a.

| CrazyStuff a răspuns:

Nu e deloc greu daca stii cum sa socializezi si daca te adaptezi repede la locuri si persoane noi. In primele zile e destul de jenant dar, dupa putin timp incepi sa te obisnuiesti cu noii colegi si sa-ti faci noi prieteni.

Întrebări similare