Cine ti-a spus ca este greu in clasa a 8-a, te-a mintit.
Este greu, atat timp cat nu esti constienta de faptul, ca termini cu coplaria la sfarsitul generalei.
Este greu atata timp, cat intri in panica cu invatatul si examenele.
Relaxeaza-te si priveste totul optimist.
Prin panica, iti blochezi mintea si nu te mai poti concentra la invatatura si la examen nu poti scrie doua cuvinte, desi subiectele le stii.
Deci, nu te mai gendi la ceea ce va fi.
Traieste clipa i copilaria ce ti-a mai ramas.
Toate examenele ce le-am dat le-am luat.
Secretul? Le-am privit ca pe niste teze la scoala si ca pe niste lucrari de control.
Nu m-am stresat, vai, daca nu le iau e capat de lume.
Nu, am gandit, mai ceva trebuie sa stiu si sa scriu, macar de nota de trecere, nu de nota mare.
Si am reusit sa obtin, chiar rezultate surprinzator de bune si fara sa fac meditatii deloc.
Deci, succes si capul sus!
Eu nu m-am speriat deloc cand am fost la proba libera pentru obtinerea diplomei de 8 clase nu invatasem nimic si am obtinut diploma dintr-o sclipire de ochi. Asa ca tu mai bine gandeste ca e usor si o sa fie bine.
Nu e nimic greu.E clasa ca toate celelalte,cresti si ai materia proportionala cu capacitatea ta, daca te-ai tinut cat de cat in toti anii de invatat, nu-i bai.La sfarsit ultimele 2 luni o sa fie stres, sunt si tezele si pregatirea pentru examen in acelasi timp, in rest nimic deosebit sau greu.
Nu este greu.a 7-a fost mult m-ai grea. examenele o sa te calce pe nervi, toata lumea te va stresa
Multumesc pentru raspunsuri,m-ati linistit
Si de invatat invat bine, scartai doar la matematica si putin la fizica, dar la matematica imi baga parintii meditator.Va multumesc pentru raspunsuri
Greu?
nuuuu.
mie mi-a placut . a fost un an in care mai mult am stat cu sufletul la gura. stai lin.
la mate o sa fie un pic greu pentru ca or sa fie foarte multe formule. vei face geometria in spatiu si vei studia corpurile (piramida, patratul, paralelipipedul etc) dar eu am facut meditatii si a fost mai mult decat bine foarte bine.
in rest nimic greu. la fel in ceilalti ani.
Daca inveti bine nu trebuie sa-ti faci griji.E greu pentru ca te desparti de colegi.Atata tot
Am trecut anul asta a IX-a si nu e asa de greu.In a VIII-a recapitulezi materia.Adevarul este ca trebuie sa tragi pentru examen, dar nu ai asa de mult de invatat ca intr-a VII-a.Sincer.
Nu te speria nu este greu... daca esti atent/a este f simplu... dar sa ai grija trebuie sa inveti pentru ca vei da examene.Wu una am luat 9 50 la romana si 9 55 la mate am fost atenta la ore si am stiut.Incearca sa faci meditatii la mate si la romana si totul va decurge perfect
succes la examene
Fundita?:d
Pai in a8a e mai greu cu examenele
acum depinde daca iti faci tu grea traba sau nu
daca nu vrei sa fie greu stai atent/a la ore
sa mergi la meditatii daca nu intelegi
si sa inveti cat ma mult ca sa ai o medie cat mai buna
crede-ma nu e asa de usor ca in ceilalti ani... trebuie sa depui putin mai mult efort
deci iti zic sa te apuci bine de romana si matematica chiar de acum pentru ca orce secunda e pretioasa
uniqueeme întreabă: