Buna Mihaela
Daca este timid ai putea sa incerci sa il iei mai usor nu sa te duci de`a gata la el.Se va speria de aceasta reactie a ta si se va simti inferior pentru ca nu a avut el curajul sa te abordeze primul.
Mai bine incearca alta manevra.Incearca sa ii arati cat mai mult ca il placi,sa flirtrezi cu el.Da`i cate un pupic pe obraz,fa`i complimente in legatura cu noul lui tricou, ofera`te sa mergi tu cu el la magazin sa isi ia un suc sub pretextul ca vrei si tu sa iti iei un RedBull.
Daca nu este prost, isi va da seama ca il placi.Totul este sa te dai la el.In cele din urma, maxim 1 saptamana,iti va marturisi direct sentimentele lui,daca sunt impartasite.
Daca nici atunci nu iti marturiseste, ar trebui sa vorbesti cu el, sa il intrebi ce sentimente are si ca tu il placi. Apoi il intrebi daca ar vrea sa fie ceva intre voi.
Bafta :*!
Daca esti sigura ca el e dispus sa faceti aces pas ai putea sa aranjezi cu el o intalnire la un suc. ceva, iar apoi sa te conduca spre casa si cand va despartiti te apropii de fata lui si va sarutati
Pai.cred ca e bine sa vorbiti fata in fata sau daca nu pe mess.am trecut printr`o situatie asemanatoare. vorbeste cu el si intreaba-l daca vrea sa incepeti o relatie.pe mine m-a ajutat o prietena de-a mea. si a vorbit ea cu el i-a spus ca imi place de el si atunci m-a luat deoparte, am vorbit si am inceput o relatie... daca, crezi ca nu te descurci singura poti cere ajutorul unei prietene sau al unui prieten mai tupeist care sa vorbeasca cu el...iti urez succes. funda
anonim_4396 întreabă: