| loryys a întrebat:

cum ii pot arata unui baiat ca-l iubesc si ca tin la el mult de tot.si ca as face orice pentru el cine ma ajuta dau cea mai mare funda

Răspuns Câştigător
| dana85 a răspuns:

Tot ce-i trebuie unui barbat este dragoste, intelegere, sprijin si sustinere in ce intreprindere, apreciere, inteligenta si intelepciune, sa-i impartasesti pasiunile. Stii, in spatele unui barbat de succes, sta intotdeauna o femeie puternica si inteleapta.

7 răspunsuri:
| dana85 a răspuns:

Dragostea se spune... prin fapte.

| loryys explică (pentru dana85):

Adica.el mi-a zis sa-i dovedesc(eu stau cu el). ajuta-ma plz te rog mult. daca ma ajuti dau funda.dar vreau si niste ex macar 1 pa astept raspuns

| loryys explică (pentru dana85):

Pai da eu stau cu un baiat eu am 13 ani el 16 implineste 17 este 2 luni.si cum ii pai dovedi lui ca-l iubesc.ma ajuti plz

| dana85 a răspuns (pentru loryys):

Tot ce-i trebuie unui barbat este dragoste, intelegere, sprijin si sustinere in ce intreprindere, apreciere, inteligenta si intelepciune, sa-i impartasesti pasiunile. Stii, in spatele unui barbat de succes, sta intotdeauna o femeie puternica si inteleapta.

| Gripa a răspuns:

Spune-i!

| loryys explică (pentru Gripa):

Dami si tu niste ex daca vrei funda

| Gripa a răspuns (pentru loryys):

Domnisoara,nu-mi trebuie' nicio funda.Sa-ti dau exemple? Wtf, il tragi intr-un colt si ii spui cum sta treaba.Nu-l inunda cu prea multe dulcegarii gen el e soarele tau sau mai stiu eu ce, pentru ca o sa-l sperii si te-ai ca'cat in sus.Habar n-am, tu il cunosti mai bine asa ca doar tu stii ce si cum sa faci.

| loryys explică (pentru Gripa):

NU MAI.eu vreau sa-ti dau el mi-a zis sa-i dovedesc ca-l iubesc si eu i-am promis.dar am stat sa ma gandesc bine si nu stiu cum te rog ajuta-ma