Vorbesc din experienta!
La inceput ( primele 3 saptamani) faci abdomene din 3 in 3 zile. Dupa asta poti sa continui sa faci din 2 in 2 zile!
Eu faceam :
1. Exercitiu ( abdomene cu minge medicinala ) -> 4 serii - > 30 repetari pe serie ( pauza aproximativ 40 secunde intre serii )
*Pentru exercitiu asta aveam nevoie de 1 partener! Te pui pe spate, genunchii " indoiti " in sus. Partenerul tau sta cu mingea medicinala in mana si te calca pe glezne ( ca sa le mentina la pamant ). Tu, urmezi sa te ridici, cand esti sus, colegu iti arunca mingea la piept, cobori jos cu ea, revii sus si i-o pasezi lui, te lasi jos si repeti!
2.Pe bancutza de abdomene bagam :
* 4 serii -> 35 repetari o serie
Intr-o serie se incadra :
- 10 abdomene pentru partea " de sus " a muschiului ( abdomene normale pe bancutza )
- 10 pentru partea de jos ( adica te lasi pe spate si te ridici numai putin astfel incat iti lucreaza partea de jos. )
- 15 repetari pentru partiile laterale! (te lasi pe spate, cand revii duci cotul stang la genunchiul drept, te lasi pe spate, duci cotul drept la genunchiul stang, etc! )
In principiu cu astea 2 exercitii am facut un abdomen pot sa zic, chiar frumos!
Dar! Nu te astepta la rezultate instante ca in tot felul de reclame si prostii.Rezultatele vin dupa ceva timp, ideea e tu sa te tii de munca
Daca te-a ajutat cu ceva, nu ezita sa-mi dai Funda
Multa bafta!