anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot face un baiat sa ma placa? De vorbit pot vorbi cu el, dar nu pot sa l intreb daca ma place pentru ca imi e rusine.As vrea sa ma imprietenesc mai intai si dupa il voi intreba ce crede despre mine.Cum ma pot apropia de el?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa zic un lucru...el e din Grecia venit a stat acolo de la 7 ani si are un accent si cand il aud cum vorbeste nu ma mai pot opri din ras.e vreo solutie pentru asta?

| Bianca888 a răspuns:

Eu zic sa nu il intrebi tu, sa nu cumva sa il sperii ca il iei pe neasteptate. Mai bine pune o prietena comuna sa vorbeasca cu el si sa il intrebe ce parere are despre tine, daca s-a uitat vreodata la tine nu ca la o prietena ci ca la o iubita. Succes! Funda?

| puiiu1 a răspuns:

Buna, Selena! happy.
Ca sa te placa, invita-l la o cafea, ceai, suc. Intreaba-l ce parere are despre tine, defectele, calitatiile! Usor, usor, ii zici ca-ti place, daca simte la fel big grinhee hee. Asa poti afla si defectele tale. Daca nu poti sa-i zici ca-ti place, fa-te a-ti place ce-i place lui happy.
Kei Bye!
FUNDA, TE ROG!(daca-ti place raspunsul)

| EmoKidXD a răspuns:

E destul de ok varianta ta. happy Eu zic sa cauti cateva lucruri pe care le aveti in comun (muzica, sport, TV, etc.) si discutati si va imprieteniti. Apoi daca te place : ori iti va spune el, ori iti vei da tu seama.Dar mai devreme sau mai tarziu tot vei afla daca te place sau nu.Iti urez mult noroc. :*