Cauta pe internet programul "you tobe 3000", downloadeza-l, instaleaza-l si voila ai reusit.
Trebuie sa dowloadezi youtubedowloader! j iei cate muzica vr d pe youtube cauta acest site. sper ca te-am ajutat.succes.
fundita?
Scrie pe google video2mp3 si pui linkul de pe youtube al melodiei in chestiutza aia deasupra careia scrie: Enter the URL of the video you want to convert to MP3.succes
Buna! Le convertesti:)
Deci,intri pe youtube, cauti o melodie care vrei sa o descarci, iei link`ul de la acea melodie si il copiezi aici http://www.clipconverter.cc/ pe urma dai `continua`, iti alegi din bara de jos in ce format vrei sa fie melodia si pe urma mai jos iti apare `start`...dai acolo si se descarca melodia.
Sper ca am putut sa te ajut! :-h
Bună! Ai putea folosi programul DVDVideoSoft Free Studio.Doar il descarci de pe net, si când vrei sa descarci o melodie de pe YouTube doar ii dai copy +paste la URL melodiei.O duminică frumoasă!
Exista un program youtube downoader cu ajutorul caruia poti lua videoclipurile, si le poti transforma din video in audio printr`un alt program [nu stiu care dar exista asa ceva].
Salut! sunt pe internet cateva site-uri in care pui link-ul de la melodie de pe youtube... citeste aici ce sa faci exact
xXxVal3riuxXx întreabă:
patrizia696 întreabă: